הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנטיקה, חומרים ואסתטיקה של הגוף

• פותח/ת השרשור
רכשתי מספיק.
אני יודע ממש שהבנתי שאין פיטנס מודל טבעי. הכל חומרים לגדילה. לא מבין מה הבעיה להגיב בצורה נורמלית זה לא עולה כסף
לא רשום בשום מאמר לגביי פיטנס

רכשתי מספיק.
אני יודע ממש שהבנתי שאין פיטנס מודל טבעי. הכל חומרים לגדילה. לא מבין מה הבעיה להגיב בצורה נורמלית זה לא עולה כסף
לא רשום בשום מאמר לגביי פיטנס
מה זה ״חומרים לגדילה״?

• פותח/ת השרשור
טסט. דיבול וכדומה
יש פה כמה שפשוט מתחכמים
לא מחשבים שורפים כחומרים.
תראה אסי אני מחשיב את רונאלדו כפיטנס
והוא בטוח לא משתמש בחומרים

• פותח/ת השרשור
בדיקות דם וכלליות אחד לחודש בעונה סדירה
אבל שוב לא מה ששאלתי

בדיקות דם וכלליות אחד לחודש בעונה סדירה
אבל שוב לא מה ששאלתי
הוא לוקח אפדרין לפי דעתי, יש המון ספורטאים שמשתמשים באפדרין בשביל המרץ.
בגדול בשביל להיות עם מסת שריר די גדולה ועל אחוז שומן נמוך (10 ומטה) חייבים להשתמש בחומרים על מנת לשמר את מסת השריר..

• פותח/ת השרשור
שוב לא מחשיב אפדרין כחומרים.
לא מאמין שכדורגלנים עושים סייקל
בטח שלא רונאלדו שמשמש דוגמא למיליונים של ילדים.

מה לעזאזל קשור זה שהוא משמש דוגמא למיליונים של ילדים? הוא לא הולך ומפיץ את זה, ושוב- לא כל סייקל זה בשביל לנפח שרירים, סטרואידים עושים כל מיני פעולות שעוזרות לשיפור ההישגים.

בכל ספורט יש חומרים וכניראה שרונאלדו לא טיבעי ומשתמש בדה בסט של החומרים כיום

בואו תלמדו משהו ילדים חמודים,כל ספורטאי *בכל* ענף (בטופ,לא אחד ששוחה קצת ומגדיר עצמו שחיין בינלאומי) משתמש בסטרואידים בין אם זה פינג פונג ריצת 100 מטר או בכלל פוטבול.
למזלנו יש סטרואידים לכל מטרה אפשרית ולא רק בשביל לגדול/להתחזק כמו המטרות של האנשים בפורום הזה ..

יחסית כן. לטבעי זה לא כזה גרוע
אבל הוא לא בהכרח טבעי
בואו תלמדו משהו ילדים חמודים,כל ספורטאי *בכל* ענף (בטופ,לא אחד ששוחה קצת ומגדיר עצמו שחיין בינלאומי) משתמש בסטרואידים בין אם זה פינג פונג ריצת 100 מטר או בכלל פוטבול.
למזלנו יש סטרואידים לכל מטרה אפשרית ולא רק בשביל לגדול/להתחזק כמו המטרות של האנשים בפורום הזה ..
אל תגזים, זה נהיה נפוץ יותר ויותר זה נכון, אבל יש כאלו שלא משתמשים. וגם הבחור פה הוא בן 30 אל תשכח, הוא לא ילד והוא לא חמוד

• פותח/ת השרשור
חבל שזה נגרר לכזה צחוק וחוסר רצינות
יש פה הרבה בחורים צעירים שאני רואה גם פה. וגם במכון שאני מתאמן שהחלום שלהם זה להיות פיטנס. מבזבזים את הכסף של ההורים.מתאמצים במכון. אוכלים כמו שכתוב בספר.ובסוף פאףףף החלום מתנפץ כי צריך חומרים אנבאולים
שיקראו את האשכול הזה

חבל שזה נגרר לכזה צחוק וחוסר רצינות
יש פה הרבה בחורים צעירים שאני רואה גם פה. וגם במכון שאני מתאמן שהחלום שלהם זה להיות פיטנס. מבזבזים את הכסף של ההורים.מתאמצים במכון. אוכלים כמו שכתוב בספר.ובסוף פאףףף החלום מתנפץ כי צריך חומרים אנבאולים
שיקראו את האשכול הזה
זה לא רק עניין של חומרים זה גם עניין של גנטיקה אם אין לך גוף אסטטי כמו של דוגמן פיטנס לא משנה כמה תעבוד עדיין לא יהיה לך את האסטטיקה הזו , יש בעולם הרבה אנשים יפים שריריים וחטובים אבל כמה מהם הם אלון גבאי ,לאזר , סטיב קוק ועוד ....? זה הרבה גנטיקה במקום הראשון חומרים במקום השני תזונה ואימונים בכל השלוש האחרים אתה יכול לשלוט בגנטיקה רק בצורה מנימאלית(ניתוחים למינהם )

זה לא רק עניין של חומרים זה גם עניין של גנטיקה אם אין לך גוף אסטטי כמו של דוגמן פיטנס לא משנה כמה תעבוד עדיין לא יהיה לך את האסטטיקה הזו , יש בעולם הרבה אנשים יפים שריריים וחטובים אבל כמה מהם הם אלון גבאי ,לאזר , סטיב קוק ועוד ....? זה הרבה גנטיקה במקום הראשון חומרים במקום השני תזונה ואימונים בכל השלוש האחרים אתה יכול לשלוט בגנטיקה רק בצורה מנימאלית(ניתוחים למינהם )
אתה טועה בסדר שלך, גנטיקה זה לא הכל, וחומרים לא בא לפני תזונה ואימונים

אתה טועה בסדר שלך, גנטיקה זה לא הכל, וחומרים לא בא לפני תזונה ואימונים
גנטיקה ברמה מסויימת היא הכל אתה מסכים איתי שאם אתה תגיע לאותה מסת שריר ואותו אחוז שומן של לאזר אנגולוב לדוגמא עדיין לא תיראה כמהו ?
חומרים ביכלל לא באים לפני אימונים ותזונה וביגלל זה תיראה שלא דרגתי אותם מכיוון שהם מובנים מאליהם לפי דעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית