גנטיקה, חומרים ואסתטיקה של הגוף

גנטיקה ברמה מסויימת היא הכל אתה מסכים איתי שאם אתה תגיע לאותה מסת שריר ואותו אחוז שומן של לאזר אנגולוב לדוגמא עדיין לא תיראה כמהו ?
חומרים ביכלל לא באים לפני אימונים ותזונה וביגלל זה תיראה שלא דרגתי אותם מכיוון שהם מובנים מאליהם לפי דעתי
זה נכון שגנטיקה משפיעה אבל היא פשוט לא באה לפני תזונה ואימונים.
ואתה דרגת את החומרים במקום השני, ציטוט:״ הרבה גנטיקה במקום הראשון חומרים במקום השני״

זה נכון שגנטיקה משפיעה אבל היא פשוט לא באה לפני תזונה ואימונים.
ואתה דרגת את החומרים במקום השני, ציטוט:״ הרבה גנטיקה במקום הראשון חומרים במקום השני״
אתה מסכים איתי שאם גיי קאטלר יזריק יתאמן ויאכל בדיוק כמוך ונגיד שאתם באותה נקודת התחלה (דמיין עכשיו שגיי בחיים לא נגע במשקולת )
לדעתי בסופו של דבר לצורך העניין מה פה בנוגע לתוצאה זה הגנטיקה במוקדם אוו במאוחר

אתה מסכים איתי שאם גיי קאטלר יזריק יתאמן ויאכל בדיוק כמוך ונגיד שאתם באותה נקודת התחלה (דמיין עכשיו שגיי בחיים לא נגע במשקולת )
לדעתי בסופו של דבר לצורך העניין מה פה בנוגע לתוצאה זה הגנטיקה במוקדם אוו במאוחר
אני מסכים איתך שהגנטיקה משפיעה אבל היא פשוט לא משפיעה כמו הדבקות שלך במטרה וההשקעה שלל באימונים ובתזונה..
חח ומאיפה אתה מניח שיש לי גנטיקה לא טובה?

בשביל פיטנס, בראש ובראשונה צריך מבנה שלד מסויים.

למשל אני בחיים לא אראה כמו דוגמן פיטנס בגלל שהמבנה שלי הוא מסיבי.
צריך מותניים צרות, גוף דק וכתפיים רחבות. זה בגדול

תהיו בריאים הרסתם לי את כל הפוסט.
עוד רציתי לעדכן מ-2 תמונות חדשות מהיום אבל אין טעם חח..

אני מסכים איתך שהגנטיקה משפיעה אבל היא פשוט לא משפיעה כמו הדבקות שלך במטרה וההשקעה שלל באימונים ובתזונה..
חח ומאיפה אתה מניח שיש לי גנטיקה לא טובה?
מסכים איתך לגבי הדבקות במטרה והתזונה .
לגבי הדוגמאות שנתתי זה לא היה עליך ספציפית וגם הבאתי דוגמה מאוד קיצונית כדי להמחיש לך כמה הגנטיקה משנה במחקרה של הפיטנס הרקון בתגובה למעלה ^ אמר בדיוק מה שאני חושב .
לדעתי בלי שום קשר לגנטיקה כל אחד חייב להוציא את המקסימום מעצמו

הנושא פוצל מהתמונות של גיל, אתם מוזמנים לקשקש כאן במקום באשכול שלו.

אם אדם מתחרה במסגרת קיקיונית אז קיים יותר היגיון?
המסה והחיטוב שאדם ממוצע יכול להפיק באופן טבעי מוגבלים ובכל מקרה הוא מעוניין ביותר. האם אין היגיון בשימוש בסטרואידים במקרה כזה?
שינסה להגיע לטיבעי שלו אז ברמה הכי גבוהה ויסתפק מזה לא נשמע לך הגיוני גם??חבל על הבריאות אם זה נטו בשביל עוד כמה סנטימטר ביד או אחוז שומן יותר נמוך אם המטרה פה נטו להראות טוב ולא להיות הגדול של המכון
אם אדם מתחרה במסגרת קיקיונית אז קיים יותר היגיון?
המסה והחיטוב שאדם ממוצע יכול להפיק באופן טבעי מוגבלים ובכל מקרה הוא מעוניין ביותר. האם אין היגיון בשימוש בסטרואידים במקרה כזה?

• פותח/ת השרשור
גיל תעלה את התמונות(; מצטער שהרסנו לך קצת
אולי גיל ישבור לנו כמה מיתוסים פה.
נשאל את זה ככה גיל שהתחלת איך היה המבנה שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית