הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון-אפיסטן

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
שלום לכולם ,

אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון ( כאשר אתחיל אעבור להדרכה תחת מאמן אישי , בנתיים מתייעץ ) , המליצו לי על אפיסטן ( רציתי בהתחלה טורינבול ) לסייקל מסה .
הסייקל ילך כך :
1-6
Epi -40mg/ed.
Liv 52-2xtablets/ed

7-9
Clomid 50mg/ed

1. האם הסייקל נכון ? כנל ה pct והמנקה כבד ?
2. האם יש צורך לשינויים נוספים/חומרים נוספים?
3. האם תהיה פגיעה בייצור הטסט הטבעי ?
4. אמרו לי גם להוסיף פרווירון , האם יש צורך?

חשוב לי להגיד שזהו סייקל ראשון , אני בן 17 ( 186,80) האם סייקל כזה מתאים לגילי?
אם יש לכם טיפים והערות אני אקבל בברכה .
תודה

1.עדיף להכניס גם TUDACA
2.תמיד עדיף סייקל על בסיס טסט אבל אם ממש לא בא לך אז לא צריך
3.יתכן ותיהיה פגיעה מינורית בחשק המיני
4.לא צריך
5.דיי מטריד שאתה פונה לחומרים בגילך סייקלים בכללי לא מתאמים לגילך ואני לא מבין למה אתה פונה לחומרים כל כך מהר ?

• פותח/ת השרשור
אופק , קודם כל תודה על התשובה ,
בעיקרון לא בא לי טסט בגלל הכרח וההגבלה של הגיל .
כפי שקראתי אפיסטן אינו פוגע בציר כל כך לכן דווקא. מתאים לגילי כמו אנאבר בערך רק יותר אפיקטיבי , מה גם שהסייקל ימשך רק 6 שבועות ..
אני פונה כי אני מתכנן להיכנס לתחרויות בקרוב ורוצה להוציא מעצמי יותר מממה שאוכל בצורה טבעית .

אופק , קודם כל תודה על התשובה ,
בעיקרון לא בא לי טסט בגלל הכרח וההגבלה של הגיל .
כפי שקראתי אפיסטן אינו פוגע בציר כל כך לכן דווקא. מתאים לגילי כמו אנאבר בערך רק יותר אפיקטיבי , מה גם שהסייקל ימשך רק 6 שבועות ..
אני פונה כי אני מתכנן להיכנס לתחרויות בקרוב ורוצה להוציא מעצמי יותר מממה שאוכל בצורה טבעית .
אם אתה מתכוון להיתחרות אז זה כבר משהו אחר... לדעתי לעלות לבמה ללא חומרים זה לא אידיאלי מכיוון שאתה תיראה רך ולא קשה .
אין סטרואיד שמתאים לגילך יש סטרואיד שמתלווה עם פחות תופעות לוואי . במידה ובחרת בדרך הזו כל מה שיש לי זה לאחל לך בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון להיתחרות אז זה כבר משהו אחר... לדעתי לעלות לבמה ללא חומרים זה לא אידיאלי מכיוון שאתה תיראה רך ולא קשה .
אין סטרואיד שמתאים לגילך יש סטרואיד שמתלווה עם פחות תופעות לוואי . במידה ובחרת בדרך הזו כל מה שיש לי זה לאחל לך בהצלחה

נראה לי שבחרתי שאחד עם הכי פחות תופעות לוואי אבל כזה שגם מניב תוצאות לא רעות ( לא כמו אנאבר שלמשל חלש מדי ..)
ובכן תודה על הכל . ואם יש לך הערות להוסיף אשמח

אם אתה רוצה לעשות סייקל תעשה כבר כמו שצריך עם טסט אננטט לעשרה שבועות לפחות עם פיסיטי ופרגניל..
זה לא כזה משנה אם זה פוגע בציר או לא פוגע בציר.. סטרואידים זה סטרואידים וגם עם חומרים יותר חלשים מהטסט אתה תרגיש את תופעות הלוואי.. אל תלך מסביב, אתה נכנס לסייקל אז כמו שצריך.

מסכים איתך ASI30 , חבר קרוב עשה אנבר 8 שבועות בלי טסט והרגיש רע אחרי שלשה שבועות (ליבידו , מצב רוח ) , אני עם פרימו וטסט ומרגיש טוב...

מסכים איתך ASI30 , חבר קרוב עשה אנבר 8 שבועות בלי טסט והרגיש רע אחרי שלשה שבועות (ליבידו , מצב רוח ) , אני עם פרימו וטסט ומרגיש טוב...
ההבדל בינך לבין פותח האשכול הוא שאתה נושק ל40 והוא עוד לא סיים י״א..

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעשות סייקל תעשה כבר כמו שצריך עם טסט אננטט לעשרה שבועות לפחות עם פיסיטי ופרגניל..
זה לא כזה משנה אם זה פוגע בציר או לא פוגע בציר.. סטרואידים זה סטרואידים וגם עם חומרים יותר חלשים מהטסט אתה תרגיש את תופעות הלוואי.. אל תלך מסביב, אתה נכנס לסייקל אז כמו שצריך.

מסכים איתך לגמרי , אך זה נראה לי מסוכן מדי להכניס טסט בכזה גיל . לעומת זאת חומר כמו אפיסטן בעל תופעות לוואי ממוזערות יותר , ולמעשה חומר בטוח יותר לשימוש(מלבד עניין הכבד ש liv 52 אמור לפתור את זה ) שיתן לי דחיפה יפה על ההתחלה שתורגש ..
לפחות ממה שהבנתי מפה לא אמורה להיות בעיה בכלל עם סייקל כזה .. הרוב חוזר לרמות הכמעט טבעיות והציר לא יפגע כל כל

יש תוצאות בנתיים ?
אני ביום השמיני של הסייקל (חיטוב). קשה לי לשים את האצבע אבל השילוב שלו עם הקלן לא רע בכלל. כאילו הוא מחזק את הקלן, ברור לי שפיזיולוגית זה לא אפשרי אבל לא הרגשתי עוצמות כאלו בגוף לפני האפי. מבחינת שריר ברור שלא גודל, מרגיש קצת "הדוק".

אני ביום השמיני של הסייקל (חיטוב). קשה לי לשים את האצבע אבל השילוב שלו עם הקלן לא רע בכלל. כאילו הוא מחזק את הקלן, ברור לי שפיזיולוגית זה לא אפשרי אבל לא הרגשתי עוצמות כאלו בגוף לפני האפי. מבחינת שריר ברור שלא גודל, מרגיש קצת "הדוק".
גם לי אמור להגיע בקרוב האפי אני יעדכן איך הוא במסה

מסכים איתך לגמרי , אך זה נראה לי מסוכן מדי להכניס טסט בכזה גיל . לעומת זאת חומר כמו אפיסטן בעל תופעות לוואי ממוזערות יותר , ולמעשה חומר בטוח יותר לשימוש(מלבד עניין הכבד ש liv 52 אמור לפתור את זה ) שיתן לי דחיפה יפה על ההתחלה שתורגש ..
לפחות ממה שהבנתי מפה לא אמורה להיות בעיה בכלל עם סייקל כזה .. הרוב חוזר לרמות הכמעט טבעיות והציר לא יפגע כל כל
זה לא משנה, בשימוש עם פרגניל ופיסיטי טוב וקשוח אתה תחזור למצב הרגיל גם עם טסט.. למעשה גם בלי פיסיטי או פרגניל הגוף שלך יחזור למצבו הטבעי פשוט ייקח לו יותר זמן..
אני אומר לך שיש לך 2 אופציות:
1- תרד מהעניין של הסייקל ותחכה קצת.
2- תעשה סייקל כמו שצריך ואל תשחק משחקים. או שאתה מפחד מההזרקות וממציא את כל התירוצים האלה בגלל זה, אז דרך אגב ההזרקות זה ממש בקטנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית