ייעוץ סייקל ראשון-אפיסטן

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
שלום לכולם ,

אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון ( כאשר אתחיל אעבור להדרכה תחת מאמן אישי , בנתיים מתייעץ ) , המליצו לי על אפיסטן ( רציתי בהתחלה טורינבול ) לסייקל מסה .
הסייקל ילך כך :
1-6
Epi -40mg/ed.
Liv 52-2xtablets/ed

7-9
Clomid 50mg/ed

1. האם הסייקל נכון ? כנל ה pct והמנקה כבד ?
2. האם יש צורך לשינויים נוספים/חומרים נוספים?
3. האם תהיה פגיעה בייצור הטסט הטבעי ?
4. אמרו לי גם להוסיף פרווירון , האם יש צורך?

חשוב לי להגיד שזהו סייקל ראשון , אני בן 17 ( 186,80) האם סייקל כזה מתאים לגילי?
אם יש לכם טיפים והערות אני אקבל בברכה .
תודה

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה, בשימוש עם פרגניל ופיסיטי טוב וקשוח אתה תחזור למצב הרגיל גם עם טסט.. למעשה גם בלי פיסיטי או פרגניל הגוף שלך יחזור למצבו הטבעי פשוט ייקח לו יותר זמן..
אני אומר לך שיש לך 2 אופציות:
1- תרד מהעניין של הסייקל ותחכה קצת.
2- תעשה סייקל כמו שצריך ואל תשחק משחקים. או שאתה מפחד מההזרקות וממציא את כל התירוצים האלה בגלל זה, אז דרך אגב ההזרקות זה ממש בקטנה

את האמת אין שום פחד מזריקות או מזרקים, הפחד האמיתי הוא מסייקל של טסט . שמעתי המון חוות דעת של אנשים שלא המליצו לי לגעת בחומרים כמו טסט וכו', בגיל כזה ושזה יזיק יותר מאשר יעזור .

ולהפך לגבי החומר הזה , מחוות דעת ותגובות נאמר לי שזה עדיף ,נכון אני לא מוסיף טסט אך זה לא חובה, ניתן לקבל תוצאות בלי הטסט , והכלומיד ישמש כאמצעי להחזרת יצור הטסט במישה ויפגע .

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס לזה? תהיה בטוחח שהסייקל הראשון לא יהיה גם האחרון

לבנתיים זה יהיה אחרון ( בנתיים זה באזור השנה) רוצה בעיקרון לעשות סייקל ראשון שיתן לי פוש קטן , לנוח אחריו עד שאגיע לגיל 18 ( או אפילו יותר) ואז להתחיל כיאלו סייקל ראשון- סייקל טסט .

השאלה העיקרית היא האם הסייקל של האפיסטן בנוי נכון מבחינת המינונים והזמנים , הpct שהוא רק כלומיד והמנקה כבד .

ספיק לפי חישוב שלי בדיוק ל 6 שבועות היה גם חברה אחרת IBE אוו משהו כזה שכמאט לקחתי אותה
IBE ו-RPN הן שתי החברות הראשונות שהוציאו גרסה לEpistan ב-2004. שתיהן מצויינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית