כלוב טייגר

• פותח/ת השרשור uriel
  • פורסם בתאריך

uriel

משתמש מתחיל
281
8
נק' מוניטין:
40
281
8
בקרוב כנראה אעבור להתאמן בבית ומתכנן לקנות כלוב, רציתי לדעת עם מישהו כאן התנסה עם הכלוב הזה..
בגדול זה סתם שם שדחפו לו, זה איך שהוא אמור להיראות:
אשמח לחוות דעתכם עליו.
$_57.JPG

עריכה: תיקון קישור לתמונה

נערך לאחרונה:
התמונה לא עובדת.

כלוב מומלץ של בודיסוליד.

החברה לא משנה כל עוד שהמוטות ביטחון של הכלוב יעצרו לכל הפחות 250 קילו.

אני לא יודע כמה הוא טוב והוא נראה ממש יקר
אבל הפולי העליון והתחתון זה יתרון ענק שאתה מתאמן בבית זה אחד הדברים שהכי חסר לך (מנסיון)
גם מקבילים ומתח באותו כלוב יכול לחסוך לך המון מקום אם אתה מתכוון להתאמן בחדר קטן

יש לי הרגשה שבגלל שזה כלוב יותר מדי אוניברסלי, יהיו 2 אופציות.
או שהוא יהיה זמין לכיס, אבל עלוב באיכות וירגיש לא יציב בעומסים רציניים.
או שהוא יהיה סבבה ואיכותי, אבל יעלה יקר בגלל כל האבזור שלטעמי מיותר.

צריך לראות מה המחיר שלו כדי פחות או יותר לדעת לאיזה סעיף מהשניים להתייחס.
בכל אופן, אני לא הייתי קונה כזה, הייתי לוקח כלוב רגיל עם סייפטי ברס, אבל שיהיה יציב ואיכותי ובזה גומר את הסיפור.

הכלוב נראה סבבה, רק מציע לבדוק שתוכל לעשות חזה כמו שצריך כי Cable Row נראה די מפריע (החוט של הגלגלת).

• פותח/ת השרשור
לך לחנות או לתצוגה ותפיל על המוטות ביטחון 250 קילו במידה והכלוב יחזיק מעמד הוא אופציה שיש לשקול.

מה המחיר שלו כולל משלוח וכו'?

2750 כולל משלוח, לטענת היבואן עמיד עד 300 קילו.

ב-ebay, מצאתי את הפרטים הבאים לגבי עמידות משקלים:

Weight load capacities:
*Barbell hooks: 272 kg (600 lbs)
*Barbell safeties: 363 kg (800 lbs)
*High and low pulleys: 363 kg (800 lbs)

נקווה לטוב..

אתה יכול לפרסם באיזה אתה מצאת ב2750 כולל משלוח(כי זול מאוד פשוט).ונשמע אחלה כלוב .

• פותח/ת השרשור
וודאי, האמת מצאתי את הכלוב הזה דרך מודעה ביד 2 במחיר 2500 לא כולל משלוח והרכבה, המשלוח לחדרה מייקר לי את העניין ב-250 שקלים, את ההרכבה החלטתי לבצע לבד.
מדובר ביבואן שעובד עם חנות פיטנס דיפו, אבל הכלוב לא מפורסם באתר שלהם מסיבה לא ידועה.
בדיעבד מצאתי את הטלפון שלו גם פה בפורום לאחר חיפוש קל, אשמח לעזור למי שירצה דרך ליצור קשר.

נראה ממש טוב האמת.
כן כל השטיקים האלה מיותרים..אבל המחיר ממש הוגן ולך תדע, אולי תמצא שימוש לשטויות האלה בצדדים.

אשמח אם תתן ביקורת על הכלוב במידה ותרכוש אחד כזה..חברים שלי גם רוצים לעשות חד"כ ביתי

• פותח/ת השרשור
נכנסתי לרשימת המתנה לכלובים שיגיעו באמצע יולי לאחר שיגיע אמורים להתקשר אליי ואז ארכוש אותו.
כנראה שאם יהיה צורך מקסימום אוסיף מתחת למוטות הבטחון חתיכות עץ לגיבוי או משהו.
אשמח לעדכן. אכן הרבה דברים מסביב, ידיות לגומיות שאין לי צורך בהם אבל אמצא מה לאלתר. הפולי עליון תחתון יהיה נחמד לגוון מדי פעם לעומת תרגילי הבסיס.
הרבה זמן התלבטתי אם לעבור לבית, סגירת המכון שלי באוגוסט הקרוב תרמה רבות לעניין, בנוסף לעיצוב מחדש של איזה חדר בבית שיהיה מקום.

2750 כולל משלוח, לטענת היבואן עמיד עד 300 קילו.

ב-ebay, מצאתי את הפרטים הבאים לגבי עמידות משקלים:

Weight load capacities:
*Barbell hooks: 272 kg (600 lbs)
*Barbell safeties: 363 kg (800 lbs)
*High and low pulleys: 363 kg (800 lbs)

נקווה לטוב..
במחיר הזה אתה יכול להשיג כלוב של בודיסוליד שמהחזקים והיציבים שיש. בנוסף לא תצטרך להמתין ובתוך מקסימום שבוע הוא אצלך...

• פותח/ת השרשור
מצד שני אני מרוויח על הדרך את הפולי עליון תחתון+מוטות למקבילים.
בסה"כ מנסה לחסוך וזה אמור לספק את צרכיי.

לא נראה מקצועי, יהיה לא נוח להוציא סקוואט בגלל שהפרופיל קדימה למטה בדיוק שמסתיים הכלוב, אז אי אפשר להוציא את המוט שעומדים בנוחות מתחת אלא אחורה והדבר מעמיס על הגב

• פותח/ת השרשור
מבין, אבל אפשר לצורך העניין להוציא את הסטנד שמחזיק את המוט לצד השני איפה שאין שום דבר למטה שיכול להפריע לרגליים.
מניסיון שלכם.. יש הבדל בעמידות הכלוב בין החלק הקדמי שלו לעומת האחורי, הכוונה שאם אני אשים את מחזיק במוט בחלק הפנימי של הכלוב פשוט הנגדי למקובל כשעושים סקוואט?

זה יוריד מהחוזק של הראק
מסוכן
תקנה אחד טוב

גם אני מעוניין לקנות כלוב מסוג זה הכולל פולי עליון ותחתון.
מישהו ממי שכתב כאן בזמנו קנה לבסוף ויכול לחוות דעת?

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית