הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה קעקוע

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן, יש לי סקיצה יש לי הכל..
אני רוצה לעשות בצלעות.
כמה זה כואב מ1 עד 10, ואיך אתם מגדירים את הכאב.

תודה

יותר בסיגנון של צביטות כאלה

ScorpionKing.jpg

ברוך הבא למועדון,כמה נק'
*תאכל טוב לפני(הגעתי על בטן ריקה ו..היה בלאגן)
*תהיה סגור ב-200% על מה שאתה רוצה (זה לכל החיים!!)
*עצמות/צלעות/כל איזור רגיש זה יכאב יותר,תלוי בך,כל אחד לוקח את זה אחרת(שעשיתי על הגב,זה עבר על העמוד שדרה וזה פאק*%#@# כאב)
*לאחר הסשן (כל סשן) תמרח משחה (ויטה משהו..)
*תתחדש אחי
*מוניטין

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא למועדון,כמה נק'
*תאכל טוב לפני(הגעתי על בטן ריקה ו..היה בלאגן)
*תהיה סגור ב-200% על מה שאתה רוצה (זה לכל החיים!!)
*עצמות/צלעות/כל איזור רגיש זה יכאב יותר,תלוי בך,כל אחד לוקח את זה אחרת(שעשיתי על הגב,זה עבר על העמוד שדרה וזה פאק*%#@# כאב)
*תתחדש אחי
*מוניטין
תודה על המילים החמות חח

תודה לכל מי שהגיב...כשאעשה אותו אעלה תמונה של איך יצא...כ"כ אהבתי את הסקיצה, מקווה שהיא תתרגם את זה טוב לגוף

תודה על המילים החמות חח

תודה לכל מי שהגיב...כשאעשה אותו אעלה תמונה של איך יצא...כ"כ אהבתי את הסקיצה, מקווה שהיא תתרגם את זה טוב לגוף
האמת שבאתי לשאול האם תוכל להעלות אותה לפני..
**כמובן שאתה לא חייב,אני סקרן 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שבאתי לשאול האם תוכל להעלות אותה לפני..
**כמובן שאתה לא חייב,אני סקרן 😃
ואללה לא צילמתי חח יצאתי קצת שוקיסט...ממש התלהבתי מהסקיצה ונכנסתי לאדרנלין וזה חחחח

שמע לגבי הכאב- כואב חח, אישית לא יצא לי לעשות שם אבל אצלי שהוא הגיע לעצם הבריח לדוגמא שזה אזור של של עור דק וקרוב לעצם אני זוכר שזה ממש לא היה "צביטה" יותר בכיוון של "פאקינג צביטה כואבתת!!!", ככה שצלעות כולם מסכימים שזה אחד האזורים הכואבים בגוף, אבל תהיה חזק!
לגבי הקעקוע, משהו חשוב, תשב כמה שצריך עם המקעקעת על הסקיצה! לא יודע אם זה קעקוע ראשון או לא שלך אבל אם אתה יודע היא מציירת על דף ואז גוזרת ושמה לך כל הגוף וכל זה, תראה שזה בדיוק כמו שאתה רוצה גם אם זה אומר לבקש ממנה לצייר שוב ואחרת, בסוף אתה זה שילך עם זה כל החיים על הגוף.
ושיהיה בהצלחה גבר! מוניטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית