הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור InkoX
  • פורסם בתאריך

InkoX

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-8
5
0
היי,
אני מתכנן להתחיל סייקל ראשון בקרוב, כנראה שבולדנון ודיבול.
אני בן 17 וחצי. בבקשה תחסכו את ההטפות, אני לא עושה את זה בשביל פוזות על בנות עם הבייספ המדהים שלי, אני רוצה להתחרות. ברור לי שבריאות אין פה כל כך. כמובן שהכל עם ייעוץ מקצועי ומעקב.

עכשיו יש לי התלבטות, יש לי גינו קטן (ממש קטן 10 שבועות בדיאטה וכבר לא יראו) אז אני לא בטוח אם דיבול יתאים לי כי הוא מעלה את רמות האסטרוגן בדם.
אני רוצה כמה שיותר למזער נזקים ולשמור על הבריאות כמה שאפשר.
כמובן שpct כמו שצריך + liv52.
מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
היי,
אני בן 17 וחצי אבל בבקשה תחסכו את ההטפות, אני לא עושה את זה בשביל פוזות על בנות עם הבייספ המדהים שלי, אני רוצה להתחרות. ברור לי שבריאות אין פה. כמובן שהכל עם ייעוץ מקצועי ומעקב.

עכשיו יש לי התלבטות, יש לי גינו קטן (ממש קטן 10 שבועות בדיאטה וכבר לא יראו) אז אני לא בטוח אם דיבול יתאים לי כי הוא מעלה את רמות האסטרוגן בדם.
מה דעתכם?
אז מה אם אתה רוצה להתחרות? מה זה אומר?...
איך ייעוץ לבן 17 להשתמש בסטרואידים יכול להיות מקצועי?...

היי,
אני בן 17 וחצי. בבקשה תחסכו את ההטפות, אני לא עושה את זה בשביל פוזות על בנות עם הבייספ המדהים שלי, אני רוצה להתחרות. ברור לי שבריאות אין פה כל כך. כמובן שהכל עם ייעוץ מקצועי ומעקב.

מה דעתכם?

איפה הטסט? אנשים תפסיקו להריץ חומרים בלי בסיס אח"כ בוכים על הזין שלא מתפקד.

אם כבר אתה עושה תשלב טסט ותוריד את הדיבול @Tom אי אפשר לשכנע אותו לא לעשות אז לפחות תעזור לו לעשות כמו שצריך, הרי זו מטרת הפורום לא?

• פותח/ת השרשור
אם כבר אתה עושה תשלב טסט ותוריד את הדיבול @Tom אי אפשר לשכנע אותו לא לעשות אז לפחות תעזור לו לעשות כמו שצריך, הרי זו מטרת הפורום לא?

בדיוק. תודה על התגובה אסי.
אם תוכל להסביר למה כדאי טסט אני אשמח, טסט קצת מפחיד אותי בגיל הזה לא נראה לי שמתאים

אחת לכמה זמן עולה ילד בן 17 עם הטקסט: "אני בן 17 ומתכוון לעשות סייקל. בלי הטפות כי אני מתכוון להתחרות. אני אעשה את זה עם ייעוץ וליווי מקצועי".
מטרת הפורום היא לסייע ולא להסביר לילד בן 17 שבאופן די ברור אינו בשל מספיק כיצד להרוס את גופו.
אני מקווה שאתה לא חושב שעיצת ה"טסט בסיס" שהענקתם לו בעלת ערך (היא לא).
להרעיף על הבחור Steroid bro science לא יעזור ולא יתאים כי נכון לעכשיו אין לו עדיין את הכלים להשתמש בכך, הגם שעקב גילו הצעיר העצות לא ממש מתאימות.
אני לא מתכוון להוסיף נעוץ: "המדריך לבני 17 שמעוניינים להתחרות ולכן מוכרחים לעשות סייקל".

אחת לכמה זמן עולה ילד בן 17 עם הטקסט: "אני בן 17 ומתכוון לעשות סייקל. בלי הטפות כי אני מתכוון להתחרות. אני אעשה את זה עם ייעוץ וליווי מקצועי".
מטרת הפורום היא לסייע ולא להסביר לילד בן 17 שבאופן די ברור אינו בשל מספיק כיצד להרוס את גופו.
אני מקווה שאתה לא חושב שעיצת ה"טסט בסיס" שהענקתם לו בעלת ערך (היא לא).
להרעיף על הבחור Steroid bro science לא יעזור ולא יתאים כי נכון לעכשיו אין לו עדיין את הכלים להשתמש בכך, הגם שעקב גילו הצעיר העצות לא ממש מתאימות.
אני לא מתכוון להוסיף נעוץ: "המדריך לבני 17 שמעוניינים להתחרות ולכן מוכרחים לעשות סייקל".
"למה אסור לנערים להשתמש בחומרים" זה דיון בפני עצמו, אבל אני חושב שאם הילד רוצה מאוד אי אפשר להילחם איתו ולהתווכח, עדיף פשוט לציין בפניו את הסכנות, את הבסיס ואת כל הכלים שבעצם שיעזרו לו, ומשם הוא ייקח את זה לבד ויחליט עם עצמו מה הוא רוצה. וכן, אני כן חושב שאם אתה משה ואביעד תארגנו נעוץ שמסביר על הסכנות של סטרואידים לבני נוער זה יכול מאוד לעזור לילדים האלו להבין באמת מול מה הם עומדים..

אני לא יכול להטיף מוסר חברה אבל אומר דבר כזה.
כדי להכנס לסייקל מגיל כזה,לפחות שזה יהיה מוצדק.
אם אתה עם מספיק מסת שריר והרמה שלך באמת כבר מספיק טובה אז תעשה את זה,כי ממילא אף אחד לא יצליח להוריד לך את זה מהראש.
אבל אם אתה עוד לא בשל ואתה סתם רץ מהר מדי,זה לא יתרום לך.עדיף להכנס לסייקל עם כמה שיותר מסת שריר ולא סתם כי יש לך דודה להתחרות.
שיהיה בהצלחה ותהיה החלטי,אתה נכנס למקום ללא משחקים.

אני לא יכול להטיף מוסר חברה אבל אומר דבר כזה.
כדי להכנס לסייקל מגיל כזה,לפחות שזה יהיה מוצדק.
אם אתה עם מספיק מסת שריר והרמה שלך באמת כבר מספיק טובה אז תעשה את זה,כי ממילא אף אחד לא יצליח להוריד לך את זה מהראש.
אבל אם אתה עוד לא בשל ואתה סתם רץ מהר מדי,זה לא יתרום לך.עדיף להכנס לסייקל עם כמה שיותר מסת שריר ולא סתם כי יש לך דודה להתחרות.
שיהיה בהצלחה ותהיה החלטי,אתה נכנס למקום ללא משחקים.
כבר שוחחנו על זה, קיים הבדל בין בחור שבחר להשתמש ובא להתייעץ לבין בחור שמצהיר "אני בן 17 ונכנס לסייקל" שמחפש את האישור שלי לשימוש דרך העצות.
היה רוצה לשאול שאלה, בבקשה, שאל שאלה עניינית. הצורה בה זה נעשה רק מדגישה את חוסר המוכנות והבשלות.
"למה אסור לנערים להשתמש בחומרים" זה דיון בפני עצמו, אבל אני חושב שאם הילד רוצה מאוד אי אפשר להילחם איתו ולהתווכח, עדיף פשוט לציין בפניו את הסכנות, את הבסיס ואת כל הכלים שבעצם שיעזרו לו, ומשם הוא ייקח את זה לבד ויחליט עם עצמו מה הוא רוצה. וכן, אני כן חושב שאם אתה משה ואביעד תארגנו נעוץ שמסביר על הסכנות של סטרואידים לבני נוער זה יכול מאוד לעזור לילדים האלו להבין באמת מול מה הם עומדים..
סמוך עלינו שנעשה את הדבר הנכון והראוי.

כבר שוחחנו על זה, קיים הבדל בין בחור שבחר להשתמש ובא להתייעץ לבין בחור שמצהיר "אני בן 17 ונכנס לסייקל" שמחפש את האישור שלי לשימוש דרך העצות.
היה רוצה לשאול שאלה, בבקשה, שאל שאלה עניינית. הצורה בה זה נעשה רק מדגישה את חוסר המוכנות והבשלות.

אני מסכים איתך לגמרי טום,שלא תחשוב לרגע אחרת.

אני סומך עליך ועל כל המערכת של הפורום הזה, אני כל הזמן מודה לכם ומתייעץ פה ובאמת מקבל תשובות טובות ומועילות. אני הצעתי רעיון שאני (עם דגש על ה"אני") חושב שהוא טוב ויכול לעזור, משם תיקחו את זה לאיפה שאתם רוצים. אני באמת מעריך אותך טום וחושב שאתה עושה פה עבודה טובה, אני פשוט מנסה לעזור, לא לפקפק או למתוח ביקורת או שום דבר בכיוון, מקווה שהבנת את זה..

• פותח/ת השרשור

אוקיי אז אני אשאל.
אמרו פה שכדאי לשלב טסט, מה דעתך על טסט בגיל הזה? כמובן שבריא זה לא, אבל טסט יכול לגרום לי לבעיות רציניות?

אוקיי אז אני אשאל.
אמרו פה שכדאי לשלב טסט, מה דעתך על טסט בגיל הזה? כמובן שבריא זה לא, אבל טסט יכול לגרום לי לבעיות רציניות?

סליחה אבל איפה המוח שלך?

אתה בן 17 ורוצה להתחיל סייקל, סבבה, לפחות תבין מה אתה עושה? אתה רוצה דיבול ובולדנון לבד אבל טסט זה מה שיפגע לך בגוף נכון ? חחח ברור.

אם כבר תעיף תבולדנון ותדיבול ותריץ טסט לבד. לא יועיל לך סייקל בלי טסט. זה הבסיס

לא צריך לעזור לילדים אם יקרה לו משהו למי יבואו אחרי זה ? למי שעזר לו ?! או שהוא יבוא בתלונות שככה הוא הדריך אותו

לא צריך לעזור לילדים אם יקרה לו משהו למי יבואו אחרי זה ? למי שעזר לו ?! או שהוא יבוא בתלונות שככה הוא הדריך אותו

ליאור אז בעיקרון לתת להם(לנו) להסתדר בעצמם ,ולעשות מה שהם חושבים לנכון ואז לסבול עם בעיות גדולות יותר ?
או שפשוט להסביר את הסכנות, אבל לנסית לעזור כיאלו אתה עוזר לאדם מבוגר לסדר את הסייקל וכו' ?ובכך לחסוך בעיות גדולות יותר ?

ליאור אז בעיקרון לתת להם(לנו) להסתדר בעצמם ,ולעשות מה שהם חושבים לנכון ואז לסבול עם בעיות גדולות יותר ?
או שפשוט להסביר את הסכנות, אבל לנסית לעזור כיאלו אתה עוזר לאדם מבוגר לסדר את הסייקל וכו' ?ובכך לחסוך בעיות גדולות יותר ?
אני בעד מה שאביעד רשם פה פעם בפורום וגם טום אני לא עוזר כי זה כבר נמצא ברמת סיכון שאני לא רוצה להכנס אליו יש כאן מספיק אנשים שיכולים לעזור המידע שנמצא כאן הוא מספיק טוב כדי להבין למה אתה נכנס

היי,
מה דעתכם?
אין בעיה תתחרה..אבל למה אם חומרים?תעשה את זה בנתיים טבעי. קבל ניסיון בהכנה וניסיון על הבמה. תשרוד את הדייטה ואת ההכנה תראה אחרי התחרות אם זה ביכלל מדבר עליך ? אני מכיר חברה שאחרי תחרות אחת החליטו לא להתחרות יותר.(וחלק מהם לקחו מקום ראשון!!) ויש פוטנציאל. אבל החליטו שזה לא בשבילם פשוט..(יש לך כנראה קצת התלהבות כרגע וזה בסדר יעבור לך ) זה עוד סיבה לא לדחוף לאצמך חומרים בשלב הזה. מישהו אמר לך שזה לא אפשרי להתחרות טבעי בקטגוריה שלך ? שזה עד גיל 18 או עד גיל 21 ? ברור שכן.
בכל מקרה אם בכל זאת תרצה להתחרות ולקחת חומרים רק הנאבאר אמיתי איכותי מחברה מוכרת. פרימובלן או בזריקות או בכדורים כנל רק מחברה אמינה. קצת אפדרין/ קלן / ויוהימבין אם יהיה צורך.. בדרך כלל בגיל הזה מתחטבים בקלות גם בלי ה"שורפי שומן". לא ממליץ לך לגעת בדיבול/טסט או חומר חזק אחר שיכול לעשות לך נזק. ועל תיכך משתנים בשביל לאוריד נוזלים זה עוד יותר מסוכן מהחומרים. ואני לא חושב שיש לך מעקב מקצועי וליווי צמוד. אם היה הוא לא היה נותן לך דיבול. ותאמין לי שברגע שיקרה לך משהו הוא יגיד שהוא לא מכיר אותך.

אנבר ופרימו בלי טסט לפחות כ trt ? בעייתי….
לילד בגיל שלו זה או לא לגעת בכלום עד גיל 21. או כמו שהוא כבר רשם ציטוט "אני רוצה כמה שיותר למזער נזקים ולשמור על הבריאות כמה שאפשר." זה רק מה שרשמתי מעבר לזה לדעתי הוא יבכה אחרי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית