הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם...בימים אלה מסיים סייקל מסה של סוסטנון ודקה סייקל שנמשך 10 שבועות עליתי יפה מאד וכרגע שוקל 98 גובה 1.83
מצרף תמונות מסוף הסייקל,רוצה להתחיל עכשיו סייקל חיטוב שיימשך בין 6-8 שבועות
האמת שיש בידיי טסטוירון רפואי וחשבתי לשלב איתו וינסטרול בהזרקה וקלן וקטוטיפן,למרות שאני יודע שטסטוירון זה חומר ארוך ופחות מתאים לחיטוב,אבל בעיני הכל קשור בהקפדה על תזונה ומאזו שלילי פלוס אירובי
בעקרון אני מתחיל תחיטוב עם 200 פחמימה ל10 ימים ראשונים ו350 חלבון אחרי זה 100 פחמימה ו300 חלבון עד הסוף אירובי כל יום אחרי אימון כוח 30 דק ובשבועיים אחרונים אירובי בוקר ואירובי ערב.
לסיום פיסיטי מלא נולבה כלומיד ופרגניל.
לא עושה פיסיטי עכשיו,ישר אחרי הסייקל מסה שהיום זריקה אחרונה מתחיל את הסייקל שציינתי למעלה.
אשמח להערות והארות בנושא
והאם מישהו עשה טסטוירון בחיטוב.
המינון אגב 2 אמפולות בשבוע 500 סהכ וינסטרול הזרקה יום כן יום לא.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 86.9 · צפיות: 237
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 108.1 · צפיות: 222
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 95 · צפיות: 228
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 216
לא רואה הרבה בעיה בשימוש באסטר הארוך מהסיבה הפשוטה שאתה בעצם מושך את הסייקל ומחליף חומרים.
עניין המשיכה קצת בעייתי, הייתי שוקל קרוז של 5 שבועות טרם החיטוב, יהיה הרבה יותר אפקטיבי.

מה בעייתי בעניין המשיכה,ואם קרוז אז איזה מינונים עם איזה חומרים
תודה.
בעייתי מאחר והרצפטורים מופגזים והגוף מפריש הורמונים כמיוסטטין ואחרים לויסות הגדילה המוגזמת. 5 שבועות קרוז במינון של כ-250mg/week עם הטסט הרפואי יתנו לגוף להסתגל לרווחים, להרוויח התאוששות מסויימת למערכת הקרדיו -וסקולרית (למרות שטסט ודקה לא אכזריים אליה כמו eq וטרן למשל) ויהפוך את סייקל החיטוב לאפקטיבי הרבה יותר.
זו פרקטיקה נפוצה, שניתן למשוך איתה אפילו למספר חודשים ולצאת ב-pct אגרסיבי.

(יופי של מסה אגב... )

• פותח/ת השרשור
תודה רבה טום אתה תותח
אבל במהלך ה250 שבועי להיות בתפריט שלילי זה בסדר?
לא אאבד שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית