שלום לכולם...בימים אלה מסיים סייקל מסה של סוסטנון ודקה סייקל שנמשך 10 שבועות עליתי יפה מאד וכרגע שוקל 98 גובה 1.83
מצרף תמונות מסוף הסייקל,רוצה להתחיל עכשיו סייקל חיטוב שיימשך בין 6-8 שבועות
האמת שיש בידיי טסטוירון רפואי וחשבתי לשלב איתו וינסטרול בהזרקה וקלן וקטוטיפן,למרות שאני יודע שטסטוירון זה חומר ארוך ופחות מתאים לחיטוב,אבל בעיני הכל קשור בהקפדה על תזונה ומאזו שלילי פלוס אירובי
בעקרון אני מתחיל תחיטוב עם 200 פחמימה ל10 ימים ראשונים ו350 חלבון אחרי זה 100 פחמימה ו300 חלבון עד הסוף אירובי כל יום אחרי אימון כוח 30 דק ובשבועיים אחרונים אירובי בוקר ואירובי ערב.
לסיום פיסיטי מלא נולבה כלומיד ופרגניל.
לא עושה פיסיטי עכשיו,ישר אחרי הסייקל מסה שהיום זריקה אחרונה מתחיל את הסייקל שציינתי למעלה.
אשמח להערות והארות בנושא
והאם מישהו עשה טסטוירון בחיטוב.
המינון אגב 2 אמפולות בשבוע 500 סהכ וינסטרול הזרקה יום כן יום לא.
מצרף תמונות מסוף הסייקל,רוצה להתחיל עכשיו סייקל חיטוב שיימשך בין 6-8 שבועות
האמת שיש בידיי טסטוירון רפואי וחשבתי לשלב איתו וינסטרול בהזרקה וקלן וקטוטיפן,למרות שאני יודע שטסטוירון זה חומר ארוך ופחות מתאים לחיטוב,אבל בעיני הכל קשור בהקפדה על תזונה ומאזו שלילי פלוס אירובי
בעקרון אני מתחיל תחיטוב עם 200 פחמימה ל10 ימים ראשונים ו350 חלבון אחרי זה 100 פחמימה ו300 חלבון עד הסוף אירובי כל יום אחרי אימון כוח 30 דק ובשבועיים אחרונים אירובי בוקר ואירובי ערב.
לסיום פיסיטי מלא נולבה כלומיד ופרגניל.
לא עושה פיסיטי עכשיו,ישר אחרי הסייקל מסה שהיום זריקה אחרונה מתחיל את הסייקל שציינתי למעלה.
אשמח להערות והארות בנושא
והאם מישהו עשה טסטוירון בחיטוב.
המינון אגב 2 אמפולות בשבוע 500 סהכ וינסטרול הזרקה יום כן יום לא.