הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון של חומרים

asafa4550

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני מקבל תוכניות תזונה ואימונים ממר ישראל כלשהו היות ואני רוצה להיות שרירי מאוד.
כלשהו כבר בפגישתנו הראשונה אמר לי שבכדי להיות שרירי וגדול עליי להתחיל סייקל כבר בפגישתנו הראשונה, למען האמת הדבר דיי הפחיד אותי היות ומעולם לא לקחתי של סייקל למעט קריאטין אבקות חלבון וכו'.
בכל מקרה התעשתתי על עצמי ואני אכן רוצה לקחת ממנו את הסייקל.
אך בכל מקרה אני שואל בפורום הזה ליתר ביטחון, האם הסייקל הזה בטוח לשימוש, להלן המרכיבים: טסטוסטרון אנטט + סוסטנון + דקה דורבולין (את כל הנל פעמיים בשבוע) ודיאנבול 50 מג למשך חודשיים בלבד והזריקות למשך 4 חודשים.

תודה

אני מקבל תוכניות תזונה ואימונים ממר ישראל כלשהו היות ואני רוצה להיות שרירי מאוד.
כלשהו כבר בפגישתנו הראשונה אמר לי שבכדי להיות שרירי וגדול עליי להתחיל סייקל כבר בפגישתנו הראשונה, למען האמת הדבר דיי הפחיד אותי היות ומעולם לא לקחתי של סייקל למעט קריאטין אבקות חלבון וכו'.
בכל מקרה התעשתתי על עצמי ואני אכן רוצה לקחת ממנו את הסייקל.
אך בכל מקרה אני שואל בפורום הזה ליתר ביטחון, האם הסייקל הזה בטוח לשימוש, להלן המרכיבים: טסטוסטרון אנטט + סוסטנון + דקה דורבולין (את כל הנל פעמיים בשבוע) ודיאנבול 50 מג למשך חודשיים בלבד והזריקות למשך 4 חודשים.

תודה
בראש הפורום קיימים פוסטים נעוצים קבועים המסבירים על שימוש ראוי בסטרואידים. קרא אותם ולאחר מכן שאל שאלה יותר מוכוונת.

• פותח/ת השרשור
כן עברתי עלייהם אך לפי דבריו הוא נותן לי סייקלים מתקדמים של ספורטאים ולא של חובבנים.
והיות ואני לוקח את הספורט ברצינות יתרה. חוץ מיזה מדובר בשייקל יקר מאוד.
סורי על החפירות.

לא לציין שמות ולא לציין מחירים!

הסייקל הוא לא "לספורטאים" הוא סתם לא מתאים והמחיר שאסור היה לך לציין הוא גניבה.
מר "מר ישראל" דוחף לך סתם חומרים ולכן מזיק לך לכיס ולבריאות.

• פותח/ת השרשור
אופק תודה, אך הוא באמת היה מר ישראל הוא הראה לי תמונות שלו.
אמר לי שבכדי לפתח גוף שרירי לקראת הקיץ אני חייב סייק טוב שכזה.
וזאת למרות שאמרתי לו אודות המאמרים שמופיעים באתר הזה והוא השיר עזוב אותך, כל אחד נהיה מומחה לתחום... אני אדם עם נסיון רב, שלא כמו ה"ילדים באתרים" השונים. ובקשר למחיר של הסטרואידים הוא אמר לי שזה בגלל שהחומרים מקוריים ולא זיופים.

תודה רבה
על המאמץ

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דודי אמר לי שבכדי לפתח גוף שרירי לקראת הקיץ אני חייב סייק טוב שכזה.
וזאת למרות שאמרתי לו אודות המאמרים שמופיעים באתר הזה והוא השיר עזוב אותך, כל אחד נהיה מומחה לתחום... אני אדם עם נסיון רב, שלא כמו ה"ילדים באתרים" השונים. ובקשר למחיר של הסטרואידים הוא אמר לי שזה בגלל שהחומרים מקוריים ולא זיופים.

תודה רבה
על המאמץ
אתה יודע כמה מרי ישראל יש בארץ ?
כל שנה יוצאים עשרות מרי ישראל
בארץ יש מאות אנשים שמחזיקים את התואר מר ישראל מכל מכון כמאט אני יכול להפליץ לך אחד .
אז אל תיתן לתואר שלו להוליך אותך שולל
אם כבר הולכים על סייקל ראשון אז הולכים על טסטוסטרון לבד ולא על כל החומרים שהוא דוחף לך כדי להרוויח כסף ועל הדרך רוצח לך את הבריאות .
בן כמה אתה אם מתור לי לשאול ?
זה פשוט מקומם אותי ההתנהגות של המר ישראל הזה .
הינה לדוגמא אתמול נולד לנו מר ישראל לנוער בפורום בוא ניראה מה הדעה שלו בנושא
@סהר

תודה רבה
על המאמץ
"ילדים באתרים"... 🤡 X 2

לפי מה שכתבת פה כפי שנאמר כאן למעלה ה"מר ישראל " שלך הוא אדיוט גמור תקרא את הפרוטוקלים במלואם באתר ואז תשקול שימוש ,
סייקל ראשון חייב להיות טסט בלבד וכמובן פיסיטי כמו שצריך ,
אם אתה לא רוצה לדפוק לעצמך את המערכת הורמנאלית על ההתחלה תברח מהבחור .

תודה רבה
על המאמץ
אתה יודע מה הבעיה שלך ? שאתה קצת לא מודע למחירים שאסור להגיד כאן בפורום בשוק היום , סמוך עליי אם טום אמר לך שהמחירים שהוא נתן לך יקרים אז אני מאמין לו וגם יודע בשוק איך אנשים דוחפים מחירים לסייקלים ועוד חומרים העיקר לעשות עליך כסף , אנשים פה באים לעזור לך לא להתנקל לך אחי תפתח את הראש תאמין לי זה לטובתך

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה רבה על ההענות.
שנית, תגובה ל-rednose: דודי ששון הוא באמת מר ישראל ואלוף האלופים (הוא הראה לי תמונות)...
וLiorKim תודה על ההבנה והתשובה. וגם תודה רבה ל- Ofek Malka.
וכמובן לאחר שקראתי אמרתי לא שאני לא חושב שהפורום זה של ילדים אלה של מקצוענים.
ושוב פעם תודה

ראשית תודה רבה על ההענות.
שנית, תגובה ל-rednose: דודי ששון הוא באמת מר ישראל ואלוף האלופים (הוא הראה לי תמונות)...
וLiorKim תודה על ההבנה והתשובה. וגם תודה רבה ל- Ofek Malka.
וכמובן לאחר שקראתי אמרתי לא שאני לא חושב שהפורום זה של ילדים אלה של מקצוענים.
ושוב פעם תודה
תקשיב חבר אני לא אכתוב לך את זה כאן שוב , הסייקל שהוא כתב לך אותו דודי ששון הוא סייקל דבילי לא אחראי ולא בריא ,
תקרא פרוטוקלים תבין איך לקחת סייקלים נכון , איך לעשות פיסיטי בצורה נכונה , אנאבולים זה לא משחק ילדים וזה יכול לעשות לך בעיות ,
זה שבחור מסויים היה מר ישראל לא אומר שהוא מבין בחומרים ובשילוב שלהם ,
עכשיו תעשה עם מה שכתבתי לך מה שאתה רוצה הבחירה היא שלך ושוב אני אומר לך טסט אנטט לא לוקחים לעולם עם סוסטנון זה שתי סוגי טסט ואם אני לא טועה יש את אחד הסוגי טסט גם בסוסטנון זה גרוע ביותר ,סייקל ראשון צריך להיות בנוי מטסט בלבד ואולי מטסט ודיבול ,
בנוסף לא ציינת את הגיל שלך אם אתה פחות מ20 לא ממליץ לך להתחיל להשתמש .!

אוקיי

תודה

הבנתי

אתה מוכן לדפוק את הגוף שלך לאפשרות להביא ילדים כי מר' ישראל אמר שהוא תותח?

תן לי להגיד לך משהו אחד שאולי לא ידעת...

סוסטנון ואנטט - הידעת שסוסטנון זה בסך הכל תערובת של טסטוסטרון בעלי זמן שונה (כמו פצצות שמתפוצצות בזמנים אחרים לדם)
ואנטט - זה בדיוק אותו דבר אבל עם זמן אחד.

אני אנסה להסביר את זה אחרת - אתה למעשה מתכוון להזריק תפוזים ותפוזים. מבין?

אתה רוצה סייקל של ספורטאים? בילדרים? אני ארשום לך עכשיו אחד שיעיף לך את הפוני ותקנה את זה ממנו, אבל מה שרשום שם זו בדיחה.

אתה מוכן לדפוק את הגוף שלך לאפשרות להביא ילדים כי מר' ישראל אמר שהוא תותח?

תן לי להגיד לך משהו אחד שאולי לא ידעת...

סוסטנון ואנטט - הידעת שסוסטנון זה בסך הכל תערובת של טסטוסטרון בעלי זמן שונה (כמו פצצות שמתפוצצות בזמנים אחרים לדם)
ואנטט - זה בדיוק אותו דבר אבל עם זמן אחד.

אני אנסה להסביר את זה אחרת - אתה למעשה מתכוון להזריק תפוזים ותפוזים. מבין?

אתה רוצה סייקל של ספורטאים? בילדרים? אני ארשום לך עכשיו אחד שיעיף לך את הפוני ותקנה את זה ממנו, אבל מה שרשום שם זו בדיחה.
תרשום לי אני לא יודע מה לתת סייקל הבא חח

תראה, אני בדיוק כמוך רציתי רשימה ארוכה של חומרים, כי עם כבר מזריקים אז עד הסוף.
בסוף הקשבתי לאנשים מהפורום, והלכתי על טסט (500 בשבוע מפוצל ל-2) בלבד, ואני מאוד מרוצה מהתוצאה.
שבוע 5, עליה נקייה של 5 קילו בלי אחוז שומן אחד, ואני אוכל כמו 3 פרות.
תראה איך הגוף שלך מגיב, רק מטסט יכול להיות לך את כל תופעות הלוואי או כמו בלי תופעות לוואי בכלל.
זה לא משחק ילדים זה הגוף שלך והעתיד שלך

כן, אבל שוב גיינר זה לא מומלץ
רק בימים שאני לקראת סוף היום לא הצלחתי להגיע לזה, אני עושה לעצמי גיינר
(אבקת חלבון, אבקת פחמימות, בננה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית