מידע מדוע אנשים בוחרים להריץ וינסטרול אוראלי 6 שבועות בלבד?

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
אני קורא בהמון פורומים בחו"ל ובכלל מדי פעם כאן שאנשים בוחרים לעשות שישה שבועות של Winstrol לבד.
הם גם מציינים שלא תמיד הם בוחרים לעשות PCT כי מבחינתם הזמן יעשה את שלו ואפילו היו מוסכמויות על זה.
בנוסף, אם ווינסטרול נחשב לסייקל חיטוב כמייבש עד כדי כך שיגיע השלב בו יהיו כאבים במפרקים וכו'.... מדוע מציינים שהוא מוסיף המון כח? לא ארגיש עייף? אם הוא מיועד לחיטוב למה אנשים מציינים שעלו איתו במשקל?
האם הוא תורם לשריפת שומן מוגברת ללא קשר?
ואם הוא מייבש עד כדי כך שאנשים מרוצים מהתוצאות שלו, האם בסוף הסייקל כל מה שהשגתי נעלם עקב הפסקה של המוצר וחזרה לצבירת נוזלים? אם כן למה להשתמש בו באופן כללי מלבד תחרות?
תודה לעונים!

*קראתי את הפרופיל שלו ונענו חלק מהשאלות שלי. (אם תבחרו לענות על השאלות בכל מקרה, זה יהיה מבורך מכיוון שכך אהיה בטוח בעצמי לגבי השאלות הספקניות שלי)
מלבד העלייה בכח כך שניתן יהיה להרים משקלים גבוהים יותר ובכך לשמר מסת שריר ככל האפשר, כשמדובר בשומן ונוזלים עדיין יהיה רלוונטי להשתמש בו?
מה יהיה עדיף לחיטוב על פניו? לא מעוניין להריץ קלן וקטו. כבר הרצתי הגעתי ל 12% לא מעוניין להשתמש שוב.

נערך לאחרונה:
אני קורא בהמון פורומים בחו"ל ובכלל מדי פעם כאן שאנשים בוחרים לעשות שישה שבועות של Winstrol לבד.
הם גם מציינים שלא תמיד הם בוחרים לעשות PCT כי מבחינתם הזמן יעשה את שלו ואפילו היו מוסכמויות על זה.
בנוסף, אם ווינסטרול נחשב לסייקל חיטוב כמייבש עד כדי כך שיגיע השלב בו יהיו כאבים במפרקים וכו'.... מדוע מציינים שהוא מוסיף המון כח? לא ארגיש עייף? אם הוא מיועד לחיטוב למה אנשים מציינים שעלו איתו במשקל?
האם הוא תורם לשריפת שומן מוגברת ללא קשר?
ואם הוא מייבש עד כדי כך שאנשים מרוצים מהתוצאות שלו, האם בסוף הסייקל כל מה שהשגתי נעלם עקב הפסקה של המוצר וחזרה לצבירת נוזלים? אם כן למה להשתמש בו באופן כללי מלבד תחרות?
תודה לעונים!

*קראתי את הפרופיל שלו ונענו חלק מהשאלות שלי. (אם תבחרו לענות על השאלות בכל מקרה, זה יהיה מבורך מכיוון שכך אהיה בטוח בעצמי לגבי השאלות הפסקניות שלי)
מלבד העלייה בכח כך שניתן יהיה להרים משקלים גבוהים יותר ובכך לשמר מסת שריר ככל האפשר, כשמדובר בשומן ונוזלים עדיין יהיה רלוונטי להשתמש בו?
מה יהיה עדיף לחיטוב על פניו? לא מעוניין להריץ קלן וקטו. כבר הרצתי הגעתי ל 12% לא מעוניין להשתמש שוב.
שימוש בוויני ללא טסט כחומר בסיס עלול להיות טעות שתצטער עליה מאוד. גם שימוש לשישה שבועות יפגע בייצור הטסט הטבעי ועלול להביא לירידה חדה בליבידו.

• פותח/ת השרשור
אני 94 קילו 12% 1.82 שומן לא מעוניין בהעלאה של מסת השריר ונכון לעכשיו נמצא בגרעון קלורי (עומד על 1950 ליום)
חומר בסיס ושילוב של וויני יביא אותי לתוצאה רצויה של אחוז שומן חד ספרתי ללא העלאה נוספת במסת השריר? (מודע לעבודה שאינדיבידואלי מאדם לאדם, אך בהנחה גסה אשמח לתשובה)
מכיוון שאני לא מעוניין יותר בקלן וקטו מה תהיה ההמלצה שלך לסייקל שבו איבוד השומן יהיה יותר משמעותי? מוכן להשתמש בחומר בסיס.
*מציין שבמידה ויהיה חשש לאיבוד שריר גם לא קריטי לי. (לא לשנוא!)

בהערכה גסה כן. אפשר להכניס את הטסט גם במינון trt.
סטנוזולול (וויני) הוא סטרואיד מאוד נפוץ לחיטוב, כנגזרת DHT הוא אינו נתון לארומטיזציה (הוא או מטאבוליטים שלו אינם מומרים לאסטרוגן) מעבר לכך כמו חלק מנגזרות ה-DHT האחרות (מסטרון למשל) בעל פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת.סטנוזולול בא באינטרקציה עם הרצפטור הפרוגסטרוני כך שתורם להורדת ערכי פרולקטין (סטרואידים פרוגסטרינים עושים בד"כ דווקא את ההפך, ע"ע דקה וטרנבולון למשל). בשימוש במהלך TRT שימוש בוויני יאפשר הורדת רמות SHBG עד כ-50% ועל כן להרבה יותר טסט לנוע חופשי במחזור הדם ולא כקשור ל-SHBG (בגרסה האוראלית בלבד).מאידך כנגזרת DHT קיימות תופעות הלוואי הנפוצות כשהבולטות כגון התקרחות גברית וגדילת הערמונית דורשות התייחסות מיוחדת לרגישים.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שכתבת ניראה שויני הוא סטרואיד דיי בטוח בעניין ג'ינו ואיכות הזרע אם כי עדיין קיים עניין החשש שציינת לגבי התקרחות והפרוסטטה..
בכל אופן כתבת לי שהוא סטרואיד מאוד נפוץ לחיטוב אך עדיין אשמח לתשובה בעניין השומן.
האם בשימוש בחומר בסיס ויני יהיה מספק? האם תהיה עדיפות לחומר אחר מאשר ויני? או בכלל לשלב מספר חומרים בסייקל ראשון בשילוב טסט במינון trt
תודה על המענה המהיר והמהימן ידידי.

לפי מה שכתבת ניראה שויני הוא סטרואיד דיי בטוח בעניין ג'ינו ואיכות הזרע אם כי עדיין קיים עניין החשש שציינת לגבי התקרחות והפרוסטטה..
בכל אופן כתבת לי שהוא סטרואיד מאוד נפוץ לחיטוב אך עדיין אשמח לתשובה בעניין השומן.
האם בשימוש בחומר בסיס ויני יהיה מספק? האם תהיה עדיפות לחומר אחר מאשר ויני? או בכלל לשלב מספר חומרים בסייקל ראשון בשילוב טסט במינון trt
תודה על המענה המהיר והמהימן ידידי.
בא"ש שציינת ווינסטרול יהיה הסטרואיד העדיף בעייני לחיטוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית