הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ באמצע קורס מדריכי כושר

katya21

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
היי, אני חדשה פה ורציתי להתייעץ לבקש עזרה סוג של
אני באמצע קורס מדריכי כושר נשאר לי חודשיים למבחן הסופי שלי
אני חלשה בקינזיולוגיה ומתקשה בפיזי
המבחן הסופי שלי הוא בנץ' פרס 10 חזרות עם חצי משקל מהגוף
וסקוואט אותו הדבר
אני שוקלת 79 כרגע ועשו לי תפריט תזונה להורדה באחוזי שומן
השאלה שלי היא , אני יוריד באחוזי שומן והמסת שריר שלי תרד גם כן ואז מה עשיתי בזה איך אני מצליחה להרים חצי מהמשקל שלי ?

ולגבי הלימודים , אם יש איזה שהיא עזרה מאמרים או כל דבר שיעזור למדריכה חדשה אני אשמח 😃

אני יוריד באחוזי שומן והמסת שריר שלי תרד גם כן ואז מה עשיתי בזה איך אני מצליחה להרים חצי מהמשקל שלי ?
לא ברור אם את נכנסת לחיטוב לשם החיטוב או כדי שה-50% ממשקל הגוף יהיה ריאלי יותר אבל בכל מקרה גם בחיטוב אפשר לשפר משקלים.
מה בדיוק כוללת תכנית האימונים שלך?

אני עשיתי חיטוב בייעוץ אישי כאן עם @Moshe ירדתי מ-63 ק"ג ל-57.5 ק"ג ובתקופה זו שיפרתי משקלים בצורה משמעותית (את הבנץ' למשל שיפרתי מ 25 ק"ג ל41 ק"ג).
להערכתי סקווט של כ-40 ק"ג בהחלט ריאלי בתקופה של חודשיים.
לחיצת חזה היה לי הרבה יותר קשה לשפר וכאן הייתי מאוד ממליצה לך להעזר בהדרכה טכנית.
אמנם טכניקה תמיד חשובה אבל בבנץ' הטכניקה הצליחה לקדם אותי בצורה הכי משמעותית.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלי נטו בשביל המבחן עצמו
בנץ' פרס סקוואט ודדליפט
את הבנץ' אנלא מצליחה לשפר ואת הסקוואט הצלחתי להרים בנתיים רק 35 קילו שזה מתקרב ליעד כבר
דדליפט 40 בכיף

השאלה שלי איך אני עושה חיטוב ומשלבת את זה גם כן ? אני לא מצליחה להוריד במשקל עם התוכנית הזו

השאלה שלי איך אני עושה חיטוב ומשלבת את זה גם כן ? אני לא מצליחה להוריד במשקל עם התוכנית הזו

1. התכנית הזו (או כל אחת אחרת) לא מיועדת להוריד במשקל לזה אחראי התפריט שלך!
התשובה הקלה היא יוצרת קשר עם @Moshe
הגרסה הארוכה יותר היא קוראת את המדריך http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בודקת שאכן התפריט שניתן לך עומד בקריטריונים שמפורטים שם.

2. תכנית האימונים יכולה לעזור לך למקסם את התוצאות וכאן מציעה לך לבחור תכנית אימונים מאלה שמוצעות בסוף המדריך, דרך אגב SS מבוסס בדיוק על התרגילים שפרטת אבל שימי לב לסדר התרגילים, מספר הסטים והחזרות בכל תרגיל.

3. עובדת לעומק על הטכניקה! לדעתי בשיפור של הטכניקה הבנץ' שלך יכול להשתפר פלאים.
את יכולה להעלות סרטון של הבנץ' שלך ולקבל פידבק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית