הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Alexander Grachev, deadlift 450@106 kgs RAW

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה legit?
כי זה 46 קילו מעל שיא העולם...
אתה צודק, והקטע גם שהשיא הרשמי שלו בתחרות זה 405 עם ציוד(אם זכרתי נכון), אבל זה סרטון מהאימון שלו(שעדיין מאוד מוזר 46 ק''ג מעל השיא).
*כתבו שהמשקל אמיתי ורואים גם לפי הפלטות שזה 450...

נערך לאחרונה:
לפי ספירת פלטות (בהנחה שזה 50 קילו הירוקות) זה 450, אני עדיין לא מאמין לזה.
אגב 405 עד 110 אמור להיות WR... לא נשמע לי הגיוני כל הסיפור ככה או ככה.

כי גם עם רצועות זה יותר מדי כבד בשביל להיות הגיוני.

סתם לצורך השוואה שיא העולם סטרונגמן דדליפט (כמו דדליפט רגיל רק עם רצועות ושיפוט מקל בהיצ'ינג) הוא 445 ע"י מגנוסון. לא נראה לי הגיוני שהבחור הזה מרים יותר -_-

• פותח/ת השרשור
כנראה נצטרך לראות איזו תוצאה רשמית תיהיה לו בתחרות שהוא ישתתף בה(מקווה שהוא מתכנן להתחרות בקרוב), אעקוב אחריו ואעדכן אם יהיה חדש 😃

כי גם עם רצועות זה יותר מדי כבד בשביל להיות הגיוני.

סתם לצורך השוואה שיא העולם סטרונגמן דדליפט (כמו דדליפט רגיל רק עם רצועות ושיפוט מקל בהיצ'ינג) הוא 445 ע"י מגנוסון. לא נראה לי הגיוני שהבחור הזה מרים יותר -_-
הוא לא עשה 460 קואו ?

הוא לא עשה 460 קואו ?
עשה 460 בפאוורליפטינג (יותר נכון בdeadlift only, אבל מילא)
ו445 בסטרונגמן עם רצועות

שניהם שיאי עולם. הכוונה של הלאטח היא ש450 גם בשימוש עם רצועות זה המון.
קיצר סביר שזה בולשיט אחרת היה נכנס כבר לתחרות ונותן שיא עולם.

בריאן שואו נתן 450 במכון עם רצועות והיצ׳ינג ו520 בדדליפט צמיגים
עכשיו בריאן שואו הוא מפלצת בגובה 2 מטר ששוקל 190 והוא התאמץ מאוד בהרמות האלו ,
אז נראה לי שזה טיפה מפוקפק שבא בחור שנראה גם מבוגר ששוקל בקירוב ל-100 ובא ומרים בשאננות 450 קילו .....

אגב עוד כ4 שבועות יש את באטל אוף צ'מפיונס ברוסיה, שם צפוי להשבר שיא דדליפט כזה או אחר (תחרות של הרמות ספציפיות, מזומנים אנשים עפ"י קריטריון בהרמה אחת).
וגם לא זוכר תאריך בקיץ יש קרב על סטרונגמן דדליפט בין בולטון מגנוסון ושאו (אם גם זביקס יגיע יהיה מעניין).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית