הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילה קורס מדריכי חד"כ

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך
עם הגישה שלך תגיעי רחוק בתחום! 😃

myoimm5wud24.jpg

התמונה סתם, אבל אני עדיין מאמין בך. 😃

בתקופתי היה קורס שכונה(09), היום הבנתי שזה קצת יותר מגוון (עם מבחני ריצה וכו'...)
בכל מקרה הקרוס הוא בשביל התעודה וזהו, אין הרבה מה לקחת ממנו אולי רק את החלק המדעי קצת.

@shum_klum @Bariah @Moshe
היום הודיעו לי שרכז הקורס יהייה נדב בקר
מישהו מכיר / יודע משהו עליו?

חח יפה לו, קיבל קידום.
נדב היה המרצה שלי בכל החלק המעשי-קינזיולוגיה, ביומכניקה וכו', שאלה החלקים היחסית "כבדים", וגם מבחינת שעות רוב הקורס היה לי איתו.
אין ספק שנדב ספץ בתחומו, וגם מעביר את החומר בצורה טובה, רק הייתה לנו בעיה אחת איתו-בתחילת הקורס הוא היה מתנשא, אחר כך הוא התרכך והיה די כיף איתו.
הוא מאוד אוהב את האימון הפונקציונלי וגם אולי יעשה לכם אימון אחד כזה.

תמסרי לו ש-שי זומר אמר לך שהוא מרצה מעולה ;)

נדב שפיץ גם מבחינת ההדרכה וגם מבחינת הידע (היחיד שם נראה לי שאשכרה יודע שצריך לעשות סקוואט מלא).

יש הבדל בין שיאים לווינגייט?

מבחינת התעודה-לא.
מבחינת הרמה אני הבנתי שבשיאים הרמה גבוהה יותר וגם פחות מיתוסים, המרצה שלי לתזונה אשכרה הכיר את המאמרים של אלן ארגון והגישה שלא צריך לאכול כל 3 שעות.
מבחינת החברה והאנשים שלא ממש מבינים, עדין נהוג לחשוב שווינגייט זה הכי איכותי בגלל השם שלו ובגלל שהוא הכי מוכר.

מבחינת התעודה-לא.
מבחינת הרמה אני הבנתי שבשיאים הרמה גבוהה יותר וגם פחות מיתוסים, המרצה שלי לתזונה אשכרה הכיר את המאמרים של אלן ארגון והגישה שלא צריך לאכול כל 3 שעות.
מבחינת החברה והאנשים שלא ממש מבינים, עדין נהוג לחשוב שווינגייט זה הכי איכותי בגלל השם שלו ובגלל שהוא הכי מוכר.
כמעט ולא היו מיתוסים בווינגייט, והמרצה לתזונה שלנו גם לא היה רע בכלל, והוא מתאמן קרוספיט (טוב אז אולי לא עד כדי כך 😛 ), גם הכיר ברוב הדברים. קצת טעה לגבי החמאה, אבל הייתי מרוצה. הוא גם הפריח את החלון הזדמנויות (שאנשים התווכחו איתי עליו)

לפי מה שביררתי שם איכות החומר שמועבר תלויה במרצים ואין איזה קו לפיו חייבים להתיישר, אם נפלת על מרצה טוב לא תקבל מיתוסים, אם מרצה גרוע אז כן.

מסכים
היה לי התכסחויות עם המרצה לתזונה בגלל הנושא הזה (מדובר על וינגייט)

נערך לאחרונה:
בתור סטודנט בשיאים:
1. נדב הוא אחד המרצים המוערכים ביותר בקמפוס. הידע והניסיון שהוא מביא איתו לשיעורים יקרים מפז.
מה שכן - הוא שחצן. גם קצת מתנשא. את תראי את זה מהר מאוד בשיעורים שלו. נדב תמיד שואף לשלמות מסויימת. מי שלא עומד ברף שלו - כאילו לא קיים. ומי שכן - אז צריך להקשות עליו כי הוא חכם מידי...אבל שוב, הידע והניסיון שלו שווים את זה. בנאדם ברמה גבוהה.
2. איכות החומר באמת תלויה במרצים. המרצה שלי לתזונה היה דיאטן עם עודף משקל, שברוב המקרים טען שטויות והמבחן שלו - אוי ואבוי. יותר כמו מבחן בהבנת הנקרא. אין קשר לתזונה.
מרצה לפיזיולוגיה של המאמץ ובריאות וחולי - באף שיעור שלו לא למדנו משהו מהחומר למבחנים (אולי פה ושם). ההרצאות זרמו יותר לכיוון של פאשיות וציוד של טכנו-ג'ים. היתרון הוא שהמבחנים אצלו הם שכונה. ובכל זאת כולם מאוד נהנים ממנו סך הכל. קשה להסביר.
ממה שהבנתי, הקורס עבר שינוי רציני. חוץ מהוספת שעות לימוד הוסיפו גם מבחן ריצה, מבחני יכולת מעשית (הרמות הבסיס) והרבה פרקטיקה יחסית למה שהיה לפני (בעיקר עם נדב - הרבה שיעורים מעשיים).

היה לי ויכוח עם חבל שלומד באוניברסיטת ת"א - לימדו אותם שבארוחה אחת רק 25-30 גרם חלבון נספג בגוף.

ברגע זה הפסקתי לשאול מה עוד מלמדים אותם.

לא יודע לגבי שיאים, מקווה בשבילך שהרמה יותר טובה, בהצלחה 😃

סומכים עלייך שנתחיל לראות יותר בחורות עושות סקוואט ודדליפט וכמובן את שאר המורכבים.

• פותח/ת השרשור
@Vibryll חחחח מבטיחה לא לאכזב! 😃
@nlr666 זה מם מבית היוצר של עדןלהתראות
@shum_klum אני מקווה שאני אסתדר איתו כבר מההתחלה 😃 הוא זוכר אותך?
@שבצ'נקו תודה על המידע אני מקווה שאני אסתדר עם הבנאדם 😃
סומכים עלייך שנתחיל לראות יותר בחורות עושות סקוואט ודדליפט וכמובן את שאר המורכבים.
אפשר לסמוך בעיניים עצומות 😃

ואם אחד מהם אומר שסקוואט ודדליפט מזיקים לגב תני לו כאפת שטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית