הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור hsain
  • פורסם בתאריך

hsain

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
אהלן רציתי להתייעץ פה עם מי שיודע לגבי סייקל ראשון של 8 שבועות שאני עושה עם טסט דיקה ודיאנבול (3 שבועות ראשונים).

שבוע ראשון 250 מ"ג דקה ו250 טסט.

ושאר השבועות 500 מ"ג מכל סוג כל שבוע ( בנוסף 40 מ"ג דיאנבול לשלושת השבועות הראשונים).

גיל 25.

משקל 70 ק"ג.

גובה 1.75.

אשמח לשמוע דיעות מבעלי הנסיון...וכמה אתם חושבים שזה יתן תוצאות.

אם יש לך 250 מלגרם דקה בשבוע אז טסט צריך להיות 500. אם יש לך 500 דקה בשבוע אז טסט צריך להיות 750 מלגרם.

• פותח/ת השרשור
אלכס תנמק בבקשה....האם זה הכרחי מה שאתה אומר?....כי אני עושה 500 מכל סוג בינתיים.....וכבר מרגיש שינוי ואני בשבוע השלישי.

אלכס תנמק בבקשה....האם זה הכרחי מה שאתה אומר?....כי אני עושה 500 מכל סוג בינתיים.....וכבר מרגיש שינוי ואני בשבוע השלישי.
זה קצת אינדיבידואלי אבל סטטיסטית מרבית המשתמשים יסבלו מפחות תופעות לוואי הקשורות בירידת ליבידו בפרט כאשר מינון הטסט גבוה ממינון הדקה.
הרעיון להתחיל ממינון נמוך מיותר. מדובר בסייקל ראשון, עדיף לוותר על הדקה וללכת עם מינון של 250mg/e3d ל-10 שבועות. כך תוכל להכיר טוב יותר תגובת גופך למתן טסט ממקור חיצוני כשבכל מקרה טסט במינון כזה יספק תוצאות מעולות בסייקל ראשון.

בטח שאתה מרגיש שינוי אתה על דיבול 40 מלגרם ביום. במידה והדקה שלך אמיתי ויש בוא באמת כ-500 מלגרם טסט צריך להיות קצת יותר 750. הסיבה TOM רשם לך.

• פותח/ת השרשור
אז מה יהיה ההבדל בתוצאות אם אני משאיר את המינונים כפי שציינתי 500 מכל סוג לבין אם אני מגדיל את הטסט ל 750 ?
הדיבול יסתיים בשבוע הקרוב ואני ממשיך בלעדיו.

בגלל שאתה בסייקל ראשון אין צורך לקחת 750 מלגרם טסט..היה אפשר לעשות את הסייקל בלי הדקה. אבל אני ממליץ לך לאוריד מינון של דקה ולהשאיר 500 טסט.

• פותח/ת השרשור
בגלל שאתה בסייקל ראשון אין צורך לקחת 750 מלגרם טסט..היה אפשר לעשות את הסייקל בלי הדקה. אבל אני ממליץ לך לאוריד מינון של דקה ולהשאיר 500 טסט.
תודה אחי.....אני יודע שכל גוף מגיב בצורה שונה אבל מה לפי דעתך הסייקל הזה יכול לספק ולתת ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית