הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ weightlifting עם קיפוזיס.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
יש לי קיפוזיס בגב, לא ברמה חמורה, משהו באמצע.
אני עושה פיזותרפיה או איך שכותבים את זה לנסות כמה שיותר למזער את זה..

עכשיו, אני כרגע ב PL, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל WL אבל אני לא יכול כי למשל FSQ קשה לי מאוד לעשות אפילו עם משקל נמוך..

יש פה מישהו עם קיפוזיס שעוסק ב WL?..

גם לי יש קיפוזיס קטן... האמת שאיבחנו לי אותו לא מזמן שעשיתי בדיקות ארגומטריות לקבל אישור להתחרות בWL.
לא ידעתי על זה וזה לעולם לא הפריע לי

• פותח/ת השרשור
גם לי יש קיפוזיס קטן... האמת שאיבחנו לי אותו לא מזמן שעשיתי בדיקות ארגומטריות לקבל אישור להתחרות בWL.
לא ידעתי על זה וזה לעולם לא הפריע לי
לי יש טיפה יותר חמור.
הבעיה בFSQ כל הגב העליון נוטה קדימה ככה שדי קשה לשמור על המוט..
וגם בירידה כל הגוף נופל קדימה..
עשית אישזהו פיזותרפיה?

לי יש טיפה יותר חמור.
הבעיה בFSQ כל הגב העליון נוטה קדימה ככה שדי קשה לשמור על המוט..
וגם בירידה כל הגוף נופל קדימה..
עשית אישזהו פיזותרפיה?

לא, לא ידעתי על זה וכנראה מרוב שהתאמנתי כוח כבר התרגלתי לזה בלי לדעת. גם אצלי הגב קצת נוטה קדימה בפרונט סקוואט. תחזק את הכתפיים שתוכל להחזיק את המשקל חזק חזק

• פותח/ת השרשור
לא, לא ידעתי על זה וכנראה מרוב שהתאמנתי כוח כבר התרגלתי לזה בלי לדעת. גם אצלי הגב קצת נוטה קדימה בפרונט סקוואט. תחזק את הכתפיים שתוכל להחזיק את המשקל חזק חזק
מה הכוונה לחזק את הכתפיים?
איך?

כשאתה מרים מרפקים חזק חזק ונועל את המוט בכוח עם הכתפיים אין סיבה שהוא ייפול גם אם תקרוס טיפה קדימה.
איך לחזק את הכתפיים? פרס,פוש פרס , ג'רקים וכו

• פותח/ת השרשור
כשאתה מרים מרפקים חזק חזק ונועל את המוט בכוח עם הכתפיים אין סיבה שהוא ייפול גם אם תקרוס טיפה קדימה.
איך לחזק את הכתפיים? פרס,פוש פרס , ג'רקים וכו
נכון, אני מרים מרפקים עד שהם מקבילים לרצפה.. הבעיה שאני נשען הידיים מתחילות להחזיק את המוט מה שהם לא אמורות לעשות
ויותר ויותר משקל מונח על הידיים עצמן במקום הכתפיים והגוף

נכון, אני מרים מרפקים עד שהם מקבילים לרצפה.. הבעיה שאני נשען הידיים מתחילות להחזיק את המוט מה שהם לא אמורות לעשות
ויותר ויותר משקל מונח על הידיים עצמן במקום הכתפיים והגוף

אז תעבוד על גמישות, מוביליטי. תפתח טווח תנועה - בגלל שיש לך "בעיה" צריך לפתור אותה עם גמישות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית