הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול בעקמת - יש חיה כזאת?

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
האם אפשרי לטפל בעקמת בגב?
עקמת לא חמורה אבל היא בולטת וזה מפריע לי.
או שזה לא אפשרי?

כשהייתי קטן יותר אמא שלי לקחה אותי לרופא אלילים שעוסק באוסטואפטיה, כל יום ראשון במשך שבועות רבים נסעתי לבאר שבע והוא עשה וודו ומאגיה שחורה בגב שלי. לא יודע מה היה לי קודם אבל עכשיו הגב שלי ישר.
ואמא שלי מרוצה אז כנראה שזה עבד.

לי יש עקמת, ומנסיון מה שהכי עזר לי זה התחזקות של הגב. עליתי די הרבה במסת השריר, לפני שהתחלתי להרים העקמת ממש הציקה לי- היום היא כאילו לא קיימת- גם בתחושה וגם במראה. תתחיל להתאמן ותעלה במסת השריר, גב חזק זה מאוד מאוד מאוד חשוב כשיש עקמת- זה שינה לי את החיים ממש ככה

כשהייתי קטן יותר אמא שלי לקחה אותי לרופא אלילים שעוסק באוסטואפטיה, כל יום ראשון במשך שבועות רבים נסעתי לבאר שבע והוא עשה וודו ומאגיה שחורה בגב שלי. לא יודע מה היה לי קודם אבל עכשיו הגב שלי ישר.
ואמא שלי מרוצה אז כנראה שזה עבד.
איפה בבאר שבע 0.0? נשמע מעניין חחחח

• פותח/ת השרשור
עלית גם במסה ובמשקל הגוף? זה מה שאני צריך לעשות?
ואיך לחזק את הגב

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני לא מספיק חזק כדי להרים את המוט בזווית כזו.
מה לעשות

בתור אחד עם עקמת בגב שדי מפריעה לי למראה. אני עושה בנט אובר ומסור כדי לשפר אותה. כיום אני בטיפול אצל פיזיוטרפיסט. במידה ויעבוד אני אמליץ לך על פיזוטרפיה במידה ולא אני אנסה אצל כריאופט.

• פותח/ת השרשור
הבנט אובר עוזר בכלל?
כי כשאני בלי חולצה העקמת מאוד בולטת.

גב חזק - גב שרירי וגדול במילים אחרות יעזור מאוד, גם למראה וגם להרגשה ולהתמודדות עם העקמת ביום יום. לי יש 30 ומשהו מעלות והייתי מטופלת עד גיל 16 עם חגורת גב גדולה מפלסטיק, ככה שבתור אחת שסבלה מהעקמת הרבה, אני יכולה להבטיח לך שאם תתחיל להתאמן ותגדיל את מסת השריר שלך זה ישנה המון, מה גם שבכללי תיראה טוב יותר.
תקרא את המדריך לעלייה במסה של קילוגרם, תתחיל תכנית אימונים SS, או AB או FBW, תכליל את התרגילים דדליפט, סקוואט, בנץ׳ פרס, בנט אובר רואו ופרס, וחייך ישתנו

כשהייתי יחסית קטן איש מקצוע כלשהו אבחן אצלי עקמת בעזרת ראיית רנטגן כלשהי.
אחרי שהדדליפט עלה ב90 קילו רופאים חשבו שהמצאתי את זה כששאלתי אותם אם זה באמת קיים.

כשהייתי יחסית קטן איש מקצוע כלשהו אבחן אצלי עקמת בעזרת ראיית רנטגן כלשהי.
אחרי שהדדליפט עלה ב90 קילו רופאים חשבו שהמצאתי את זה כששאלתי אותם אם זה באמת קיים.

אגב, דדליפט לא נכון יכול לגרום לעקמת בגב. אני ראיתי מישהו באינטרנט שזה קרה לו...

תשמור על טכניקה טובה (גם על חשבון משקלים), תעבוד על הגב האמצעי והתחתון, שרירי בטן, וזה יסתדר לבד עם הזמן.
רק תשים לב שאתה לא מחמיר אותה עוד יותר בגלל טכניקה לא טובה.
בהצלחה.

אגב, דדליפט לא נכון יכול לגרום לעקמת בגב. אני ראיתי מישהו באינטרנט שזה קרה לו...

תשמור על טכניקה טובה (גם על חשבון משקלים), תעבוד על הגב האמצעי והתחתון, שרירי בטן, וזה יסתדר לבד עם הזמן.
בהצלחה.
2424988-8767494674-c558..gif

בהצלחה.
לא חושב שהבנת מה קרה לאותו בן אדם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית