הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלחמת העולם הבאה בדרך או שארה"ב סתם חרטטים ופחדנים??

• פותח/ת השרשור dannyy
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה הקשר? אתה לא רואה מה מתחמם פה בעולם? יש 2 מצבים שיכולים להיות.
1- תתחמם הגיזרה לכדי מלחמה של הקוראנים עם ארה"ב או היפנים(היפנים שוקלים לתקוף כמכת מנע)
2-האמריקאים יצאו הכי קטנים אחרי שאיימו ואיימו ובסוף לא יעשו כלום.

אובאמה דביל,שבוש היה נשיא הקוראנים החליטו לוותר על הגרעין,שבא אובמה הדביל הם קלטו שהוא חושב שהוא בשכונה שגדל בה שיש בה כבוד ומשחקי כבוד,מהר מאד הקוראנים גילו שהוא שולח יד מתוך איזושהיא חולשה,הם מיד ניצלו זאת כדי לחדש את התוכניות שלהם.אני מתגעגע לבוש.

• פותח/ת השרשור
עוד הייתי עדין שקראתי לו רק דביל,ארצות הברית זאת מדינה שכל איזה "כוכב" יכול להיות נשיא אז אל תחזיק מיזה שהוא נבחר לנשיא ובגלל זה הוא איזה משהו מיוחד.

איך זה שרק מטומטמים תומכים בבוש?
בנתיים אובמה עושה דברים נכונים במישור המדיני, במיוחד באזורנו. כבר היתה מלחמה שארצות הברית היתה מעורבת בה עם הקוריאניות וזה לא היה טוב. יש להם סיבה למה לא להרים מטוסים וטילים לאוויר.

• פותח/ת השרשור
אני לא אמרתי להרים טילים ומטוסים לאויר,אני נגד זה.מה שמרגיז שבוש גרם להם להתקפל עם היד הקשה שלו והם כבר ויתרו על תוכנית הגרעין,בא אובמה משחק אותה "החבר שלהם מהשכונה",מגיש להם יד וחושב שכולם חושבים כמוהו,היתרון של בוש היה שהוא הבין שלא כולם מבינים את שפת החברמניות וההתלקקות,אובמה בא בגישה הזאת ואתם תראו שהמצב שלו עם קוריאה וגם עם אירן רק יתחרבן מיום ליום,הם לא מעריכים אותו ורואים אותו חלש,עם בוש זה לא קרה ואני בטוח שבוש היה משיג מאיראן פי כמה מימה שאולי אם בכלל ישיג הדביל אובמה.

בוש הגאון שלך, הביא על ארה"ב את המלחמה בעיראק שעכשיו ארה"ב אוכלת עליה חרא שאובאמה מנסה לצאת ממנו, אז מה בדיוק אתה מצפה שהוא היה עושה עם איראן?

אובמה מבזבז כסף כמו שיכור; תוך חצי שנה הוא עשה לגרעון מה שלא עשו כל קודמיו ביחד, ויש לו עוד תכניות לטריליארדי $$$ של הוצאות ממשלתיות.
ארה"ב בדרך להיות מדינה אירופאית סוציאליסטית כושלת. הוא נותן הקלות מס עצומות לGM הממשלתית, מה שיהרוס את שאר החברות שלא יוכלו להתחרות ככה . הוא מתכנן ביטוח בריאות ממשלתי, מה שיהרוס את החברות הפרטיות, שלא יוכלו להתחרות בגוף ממשלתי שלא צריך להראות רווח. יקח לאמריקאים עשרות שנים להחלץ מהחובות שהוא יוצר.
את כל ביקוריו בחו"ל הוא הקדיש להתנצלות על הרוע שארה"ב עשתה בעולם; הוא באמת רואה בארה"ב שקדמה לו כמעצמת רשע, ובכוונתו לשנות את זה. עם השליטה המוחלטת של הדמוקרטים בשני בתי הנבחרים, אין מי שיעצור אותו, ועם תקשורת שסוגדת לו, אין מי שישאל שאלות קשות.
עושה רושם שצריך לשכוח מארה"ב כמעצמה עולמית, ולהתחיל ללמוד סינית . יהיה אפל וטוטאליטארי.

• פותח/ת השרשור
או הנה אחד שמבין עניין,אני באמת לא הולך לפתח פה וויכוח,יש לי רק משהו אחד לומר-ימים יגידו-הלוואי ואני טועה הלוואי!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית