עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסקרן אותי הדגם..יש מצב שאתה מעלה תמונה?בסוף מצאתי בין הנעליים של אבא שלי נעלי הנפות של אדידאס שאני מאוד מרוצה מהן
בהתחלה התאמנתי גם עם אולסטאר ואז רציתי נאנו והמאמנים המליצו על הנאנו 2.0, בסוף מצאתי בין הנעליים של אבא שלי נעלי הנפות של אדידאס שאני מאוד מרוצה מהן! ונעלי NEW BALANCE MINIMUS, נעל מינימליסטית ממש אחלה, אני מביא את שתיהן ושם את אלה שהכי מתאימות לאימון.
אני ממליץ לך ללכת בתור מתחיל על נאנו או נעל של VIBRAM או כל נעל מינימליסטית למטקונים ובהמשך להשתדרג לנעלי וויטליפטינג.
אגב הנאנו בארץ מהחנות בחולון זולות ממש- אולי יותר זול מלקנות מחו"ל אפילו חח
זה דור מהבוקס ( או שכבר ידעת)...כסף מיותר. אם אתה רציני מבחינת אימונים (או להרים כבד בכללי), זוג נעלי אולסטאר+נעלי וויטליפטינג זה כל מה שאתה צריך.
ההגבהה הקטנה בעקב מספיקה לך לסקוואטים?אני אוהב את הנאנו לדדליפט וסקוואטים... הם אחלה לאללה
המליצו לך על הנאנו 2.0 כשכבר ה 3.0 יצאו?
זה דור מהבוקס ( או שכבר ידעת)...
הבעיה היא שבהרבה מטוקנים שיש בהם ריצות\ קפיצות אני מרגיש כאב ברגל עם האולסטאר ( כנראה בגלל פלטפוס דיי רציני) אז אני נאלץ לשים נעלי ספורט.
בכל מקרה בינתיים אני אקנה אולסטאר חדשות כי היום הזוג שלי נקרע...
בקרוב כנראה אני אקנה את הנאנו
ההגבהה הקטנה בעקב מספיקה לך לסקוואטים?
אני לא אוהב להתעסק עם תמונות אז הנה קישור:סקרן אותי הדגם..יש מצב שאתה מעלה תמונה?
כן המליצו על ה2.0, ושאלתי אז ואמרו לי שהנאנו 3.0 זה סתם בשבילי ושיספיק לי להשתמש ב2.0...המליצו לך על הנאנו 2.0 כשכבר ה 3.0 יצאו?