הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי קרוספיט נאנו

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
היי, בקרוב אני רוצה לקנות נעליים חדשות לאימונים כי האולסטאר כבר מתחילות להקרע והם נטרבות מזיעה אחרי כל WOD....

יש פה מישהו שיש לו את הנאנו? איך הן לסקוואטים וכמה הבדל (בסקוואטים) יש בינהן לבין ה CROSSFIT LIFTER ?
תודה

כסף מיותר. אם אתה רציני מבחינת אימונים (או להרים כבד בכללי), זוג נעלי אולסטאר+נעלי וויטליפטינג זה כל מה שאתה צריך.

אני אוהב את הנאנו לדדליפט וסקוואטים... הם אחלה לאללה

בהתחלה התאמנתי גם עם אולסטאר ואז רציתי נאנו והמאמנים המליצו על הנאנו 2.0, בסוף מצאתי בין הנעליים של אבא שלי נעלי הנפות של אדידאס שאני מאוד מרוצה מהן! ונעלי NEW BALANCE MINIMUS, נעל מינימליסטית ממש אחלה, אני מביא את שתיהן ושם את אלה שהכי מתאימות לאימון.
אני ממליץ לך ללכת בתור מתחיל על נאנו או נעל של VIBRAM או כל נעל מינימליסטית למטקונים ובהמשך להשתדרג לנעלי וויטליפטינג.

אגב הנאנו בארץ מהחנות בחולון זולות ממש- אולי יותר זול מלקנות מחו"ל אפילו חח

• פותח/ת השרשור
בהתחלה התאמנתי גם עם אולסטאר ואז רציתי נאנו והמאמנים המליצו על הנאנו 2.0, בסוף מצאתי בין הנעליים של אבא שלי נעלי הנפות של אדידאס שאני מאוד מרוצה מהן! ונעלי NEW BALANCE MINIMUS, נעל מינימליסטית ממש אחלה, אני מביא את שתיהן ושם את אלה שהכי מתאימות לאימון.
אני ממליץ לך ללכת בתור מתחיל על נאנו או נעל של VIBRAM או כל נעל מינימליסטית למטקונים ובהמשך להשתדרג לנעלי וויטליפטינג.

אגב הנאנו בארץ מהחנות בחולון זולות ממש- אולי יותר זול מלקנות מחו"ל אפילו חח

המליצו לך על הנאנו 2.0 כשכבר ה 3.0 יצאו?
כסף מיותר. אם אתה רציני מבחינת אימונים (או להרים כבד בכללי), זוג נעלי אולסטאר+נעלי וויטליפטינג זה כל מה שאתה צריך.
זה דור מהבוקס ( או שכבר ידעת)...
הבעיה היא שבהרבה מטוקנים שיש בהם ריצות\ קפיצות אני מרגיש כאב ברגל עם האולסטאר ( כנראה בגלל פלטפוס דיי רציני) אז אני נאלץ לשים נעלי ספורט.

בכל מקרה בינתיים אני אקנה אולסטאר חדשות כי היום הזוג שלי נקרע...
בקרוב כנראה אני אקנה את הנאנו
אני אוהב את הנאנו לדדליפט וסקוואטים... הם אחלה לאללה
ההגבהה הקטנה בעקב מספיקה לך לסקוואטים?

זה דור מהבוקס ( או שכבר ידעת)...
הבעיה היא שבהרבה מטוקנים שיש בהם ריצות\ קפיצות אני מרגיש כאב ברגל עם האולסטאר ( כנראה בגלל פלטפוס דיי רציני) אז אני נאלץ לשים נעלי ספורט.

בכל מקרה בינתיים אני אקנה אולסטאר חדשות כי היום הזוג שלי נקרע...
בקרוב כנראה אני אקנה את הנאנו
ההגבהה הקטנה בעקב מספיקה לך לסקוואטים?

אם זה לא סקוואטים של אחרי אימון וויטליפטינג אני מעדיף לעשות את הסקוואטים שלי עם הנאנו מאשר עם האדיפוואר. לא יודע למה סתם עניין של נוחות (גם יחף לגמריי אני מאד אוהב)

סקרן אותי הדגם..יש מצב שאתה מעלה תמונה?
אני לא אוהב להתעסק עם תמונות אז הנה קישור:
http://www.adidas.com/us/product/mens-weightlifting-power-lift-trainer-shoes/SN823?cid=G45630

כן המליצו על ה2.0, ושאלתי אז ואמרו לי שהנאנו 3.0 זה סתם בשבילי ושיספיק לי להשתמש ב2.0...

היו לי את הנאנו 2 ועכשיו אני עם ה3, אני לא יכול להגיד מה יותר טוב מהשניה 2 הדגמים באמת טובים במיוחד להרמות הבסיסיות קצת לספרינטים פחות לריצות ארוכות וכו', אבל גם בוקס ג'אמפ וקפיצות בחבל נוח לעשות איתם

Back
למעלה תחתית