הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביT3

SUPERBOD

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום
יש לי שאלה לגבי ה T3
קודם נתנונים:
גובה: 1.70
משקל: 69
17 אחוז שומן בערך

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע משקולות ו4 שעות אירובי
(התחלתי מלפני שבוע)תפריט: פחמימה(אורז,בורגול, וכו..) פעם ביום, גביע קוטג + טונה+ מעדן0 +חזה עוף+שייק
ועכשיו לשאלה 😃
בעוד חודש אני טס לחופשה ואני מעוניין להיות חטוב . מישהו מהחדר כושר המליץ לי לקחת T3 למשך 4 שבועות
שבוע 1: יום א-ג 1כדור(ליום) ד-ש :2 כדור(ליום)
שבוע 2: יום א-ש :3 כדור(ליום)
שבוע 3 :יום א-ג :4 כדור(ליום) ד-ש: 3כדור(ליום)
שבוע 4: יום א-ג :2 כדור(ליום) ד-ש:1 כדור(ליום)

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין כי האמת שאני קצת חושש אבל די רוצה בזה.
האם זה יכול לפגוע לי במסת שריר ,אם כן ,אז מה הפתרון)
והאם יש תופעות לוואי, נזקים?

תודה לעונים 😃

• פותח/ת השרשור
מה הכמות חלבון שצריך לקחת כדי לא לרדת במסת שריר(180 גר מספיק)
והאם ה4 שעות אירובי בשבוע מיותר אם אני יקח את הכדורים?

נערך לאחרונה:
זו לא כמות החלבון שתקבע אם תרד בשריר או לא עם T3 אלא כמות הטסט שתצטרך להזריק, אם אתה לא יודע מה המינון של הכדורים אל תגע בזה בכלל ובכלל אל תגע בזה אם אתה לא משלב חומר בסיס.

יש לך עוד כמה שנים לפני שתתחיל לחשוב על טי3... בינתיים במקום לקחת כדורים, תכין לעצמך איזה תפריט טוב ותוכנית אימונים נורמלית.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שורף שריר באיזה חומרה ההיכף שלי זה 38 שאני עושה שריר ואני בערך 12 אחוז שומן ואני 1.85 וקניתי
T3 ועדיין לא התחלתי לקחת את זה?

• פותח/ת השרשור
אני 185 אני חבר של המטר 170 זה פשוט מישהו אחר ואני מפותח בגוף הגעתי ל7 אחוז שומן ועכשיו אני רוצה לחזור לזה ואני לא כזה קטן בגוף

באחוזי שומן 15% ומטה T3 מגביר איבוד שריר ללא חומר בסיס כמו טסטסטורון, מה גם משחק עם הבלוטה כאן לא קטן ואתם גם לא יודעים את המינון של הכדורים ככה שאי אפשר לומר כמה לקחת באמת, 4 כדורים זה המון.
בכל מקרה לא מומלץ יכול להיות איבוד שריר מוגבר שתצטער עליו לאחר מכן.

• פותח/ת השרשור
אם אני ירוץ 6 שעות בשבוע עם התפריט שרשמתי זה עדיף?
אנ י יודע שזה משתנה מאדם לאדם ,אבל כמה משקל אפשר להוריד בערך אם אני רץ כך במשך חודש עם התפריט שרשמתי

• פותח/ת השרשור
אז מה עדיף את הT3 או לרוץ הרבה ובשניהם אני אוכל 180 200 גרם חלבון ואני חייב חיטוב מהיר יש לי רק חודש לחטב

אני לא מבין מה אתה מחפש, איזשהוא פיתרון קסם שיתן לך את כל הבקשות שלך בשנייה? זה לא עובד ככה תרצה או לא תרצה.
אתה רוצה לחטב כמה שיותר מהר? תאבד שריר
אתה לא רוצה לאבד שריר? תאכל ותתאמן כמו בן אדם.
חלבון זה אחד הפרמטרים, מה שיותר חשוב זה כמה קלוריות אתה אוכל ובאיזה גירעון קלורי אתה.
אם תקח T3 אתה משחק עם בלוטת התריס פלוס תאבד המון שריר כי אין חומר בסיס, אם תעשה 6 שעות אירובי בשבוע הגירעון קלורי יהיה גדול מדי בהתאם לתפריט ותאבד גם שריר, מסקנה? תסיק לבד.

תקרא את המדריך שהבאתי לך ותפסיק לשאול שאלות קיטבג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית