הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתי למה וכמה צריך חומרים לחיטוב?

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
אז ככה אני בן 18 12% שומן, שוקל 69, 1.66 מטר
אני כרגע נמצא בחיטוב ואני מעוניין לדעת האם יש חומר מסיום המומלץ לקחת בשלב זה כדי לקדם את החיטוב שלי?(לא מתכונן לתחרות) אני רוצה להגיע ל8%.
האם כל החומרים מחייבים פעילות ארובית או שאפשר להחליף את הפעילות הארובית בגירעון קלורי גדול יותר?
והאם מישהו יודע אם צליאק מונע שימוש בחומרים בכלל ?

• פותח/ת השרשור
ויש לך מושג אם אני יכול להשתמש בחומרים האלה כשאני חולה צליאק?
בגיל 18 אין לך למה להתקרב לחומרים, המקסימום בשבילך זה קלן/אפדרין
יש לך מושג אם אני יכול לקחת את זה כשאני חולה צליאק?

אתה יכול לעשות סייקלים של 7 שבועות עם חומרים חלשים כמו טורינבול , אפיסטן דברים שלא משביטים את הציר כל כך

למה לשחק בהורמונים בשלב הזה ובגיל הזה? אני מניח שאתה מתאמן מתחיל לפי המשקל והנתונים שלך.
תזונה נכונה ואירובי יספיקו בשלב הזה, בשלב יותר מתקדם שלך - תשקול להתחיל להשתמש.

אתה יכול לעשות סייקלים של 7 שבועות עם חומרים חלשים כמו טורינבול , אפיסטן דברים שלא משביטים את הציר כל כך

אל תמליץ דברים שאין לך מושג והבנה בהם תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
אני לא הרבה זמן בתחום אני בערך כשנה מתאמן טוב ואין לי שום כוונה לגעת בחומרים אנבולים בכלל אולי אחרי גיל 21 בחומרים אחרים אבל באנבולים אני לא רוצה לגעת חוץ מזה אני מעוניין כרגע בשורפי שומן שנותנים בוסט אני נמצא כרגע באזן קלורי די נמוך ,
120 פחמימה
55 שומן
154 חלבון
אבל חוץ מזה אני רואה שינוי אני שואל כשאני אגיע לאחוז יותר נמוך בקרוב והשינוי יהיה מזערי אז במה להתשמש אם בכלל
קבלתי הרבה המלצות על אפדרין בתוספת קפאין מתנגדים תומכים אשמח לישמוע דעות ועצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית