הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל ומים בקטריוסטטיים

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אני הולך להתחיל בשבועיים האחרונים של הסייקל פרגניל, יש לי כרגע אמפולה של 5000iu, אני הזמנתי מים בקטריוסטטיים מאתר בחו״ל לפני חודש וחצי וזה עדיין לא הגיע, שלחתי מייל לאתר והם אמרו שהם שלחו כבר אבל ליתר בטחון הם שולחים עוד אחד. חבר אמר לי שיכול להיות שעצרו את זה במכס ושצריך ללכת לשחרר את זה עם אישור רפואי, זה הגיוני? כי אלו בסך הכל מים, לא תרופה או משהו כזה.. אני ממש לחוץ שהמים לא יגיעו בזמן ואז זה ידפוק אותי, לכן הלכתי לדילר והוא אמר לי שהוא קיבל פרגניל רוסי חדש שהוא מחולק לחמש אמפולות שבכל אמפולה יש 1000iu ככה שאני לא צריך מים בקטריוסטטיים. הבעיה היא שאני הבנתי שאם אני לוקח בסוף הסייקל אני צריך לקחת 2500iu בשבוע, איך אני אחלק את זה בצורה כזאת? ופרגניל רוסי הוא אמין? מישהו פעם היה לו נסיון איתו? תודה..

במידה והזמנת מחול באותו המשלוח רק מים בקטריוסטיים אין סיכוי שנעצרו לך את זה. שים לב שיש בלאגן אדיר בדואר. היתה גם כתבה השבוע בחדשות והראו את העומס, משטחים של חבילות והם לא מצליחים להשתלט עליהם. חבילות שהייתי מקבל תוך שבועיים לוקח להם חודש להתקבל. השאלה היא, האם האתר אמין? האם נתן מספר חבילה למעקב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית