הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות בפיטמה ותצאות בדיקות דם

Lokoman

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
2
34
1
לפני בערך 3 שבועות התחיל להיות לי גוש בפיטמה השמאלית ומין נפיחות ורגישות בפיטמה יוצא לי מהפיטמה מין נוזל כזה שאני טיפה לוחץ נוזל שקוף לבן כזה
סיימתי סיקל לפני כימעט 4 חודשים של טסט פרופ ופניל
אתם חושבים שזה פרולקטין גבוה?
כי עם אני יחכה שיתנו לי טיפול בצבא זה יקח חודשים ואני מפחד שזה יחמיר עשיתי גם אולטרה סאונד ולא מצאו משהו הוספתי תמונה של תוצאות בדיקות הדם והאולטרה סאונד חייב את עזרת המומחים פה @Aviad Barak @Moshe @Tom

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 606
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 23.2 · צפיות: 506
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 544
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 30 · צפיות: 488
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 464
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 78.8 · צפיות: 511
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 53.2 · צפיות: 491
נערך לאחרונה:
אתה בסדר גמור וגם אין לך ג׳ינו...אני במקומך הייתי מצטייד תמיד בטימוקסיפן וארימידקס בארנק במקרה של רגישות ככה אתה מכוסה

• פותח/ת השרשור
אתה בסדר גמור וגם אין לך ג׳ינו...אני במקומך הייתי מצטייד תמיד בטימוקסיפן וארימידקס בארנק במקרה של רגישות ככה אתה מכוסה
תיראה הוספתי עוד 2 תמונות של הפיטמה
עם זה לא גינו ולא פרולקטין גבוה אז מזה ההפרשה הזאות שיוצא לי
ומה אני יכול לעשות בשביל להעלים את זה להוריד את הגוש שיש מאחורי הפיטמה

יש לך נטייה לג׳ינו וגם אולי בליטה ממש קטנה שלא מצדיקה ניתוח ואם תיהיה עיקבי ותשתמש בתרופות הנ״ל אתה תעצור את זה ובמשך הזמן עם האימונים זה יתאזן עם קצב גדילת שריר,תראה יש כמה נסיבות לג׳ינו לא רק פרולקטין גם בעיות אסטרוגניות וגם בעיות בתיפקודי כבד יכולות לגרום לג׳ינו,עצה שלי מה שאמרתי קודם תצטייד קבוע בתרופות ai וטימוקסיפן ותיהיה עיקבי,לדעתי גם שאתה עושה סייקלים תיקח כל הסייקל אנטי אסטרוגנים ותמנע מאוראלים כמו דיאנבול או אנדרול שגורמות לארומטיזציה גבוהה

• פותח/ת השרשור
יש לך נטייה לג׳ינו וגם אולי בליטה ממש קטנה שלא מצדיקה ניתוח ואם תיהיה עיקבי ותשתמש בתרופות הנ״ל אתה תעצור את זה ובמשך הזמן עם האימונים זה יתאזן עם קצב גדילת שריר,תראה יש כמה נסיבות לג׳ינו לא רק פרולקטין גם בעיות אסטרוגניות וגם בעיות בתיפקודי כבד יכולות לגרום לג׳ינו,עצה שלי מה שאמרתי קודם תצטייד קבוע בתרופות ai וטימוקסיפן ותיהיה עיקבי,לדעתי גם שאתה עושה סייקלים תיקח כל הסייקל אנטי אסטרוגנים ותמנע מאוראלים כמו דיאנבול או אנדרול שגורמות לארומטיזציה גבוהה
כרגע מה אפשר לעשות כדי שלא יחמיר לשתות טימוקסי או ארימדקס כמה ולכמה זמן?

פרולקטין אינו גורם לג'ינו ללא פעילות אסטרוגנית מוגברת ברקמת השד. מהתמונות לא ניתן להבחין (לפחות אני לא מסוגל) בג'ינו.
בדיקות דם המראות רמת אסטרוגן נורמטיבית אינן אינדיקטור חזק מספיק לכך שלא קיימת פעילות אסטרוגנית מוגברת ברקמת השד.
ראשית, לך להיבדק. אין טעם בדיוני סרק בנושא ובדיקות הדם שהצגת הן בעלות חשיבות מוגבלת.
אם את מרגיש רגישות עזה בפיטמהונפיחות קלה אתה יכול לנסות שימוש בטמוקסיפן כפי שציין @pitbull . טמוקסיפן המהווה אנטגוניסט לרצפטור ברקמת השד וללא ספק הטיפול הטוב ביותר לניצני ג'ינו. 20mg/ed יספיקו. שימוש ב-AI שלא בסייקל הוא מאוד בעייתי ועלול להביא לתוצאות די עגומות. אסטרוגן הוא הורמון חשוב מאוד בהרבה מאוד היבטים ושימוש ב-AI עלול להביא לחוסר איזון הורמונלי ולתופעות לוואי כמו ירידה בצפיפות העצם, נפילת ליבידו, שינוי פרופיל הכולסטרול, עייפות, קושי בבניית שריר ועוד...

זה גם יכול להיות זיהום, סרטן שד (כן, קיים גם אצל גברים), רמות אסטרוגן גבוהות (לא ראיתי בדיקה של האסטרוגן?),

• פותח/ת השרשור
זה גם יכול להיות זיהום, סרטן שד (כן, קיים גם אצל גברים), רמות אסטרוגן גבוהות (לא ראיתי בדיקה של האסטרוגן?),
עשיתי אולטרה סאונד והעלתי תמונה של התשובות
הבעיה היא שבצהל לא מייחסים חשיבות ״לגוש בפיטמה״ או לכל דבר אחר כימעט רק עםאתה גוסס מטפלים בך אני נילחם שם כל יום בשביל תור לאנדוקרינולוג גם אז הם נונתים לי לעוד חודשיים
השאלה כאן נזה ההפרשה הזאות שיוצאת לי מהפיטמה שטיפה לוחצים?

הבעיה היא שבצהל לא מייחסים חשיבות ״לגוש בפיטמה״ או לכל דבר אחר כימעט רק עםאתה גוסס מטפלים בך אני נילחם שם כל יום בשביל תור לאנדוקרינולוג גם אז הם נונתים לי לעוד חודשיים
תמיד אפשר ללכת לאנדוקרינולוג פרטי..

השאלה כאן נזה ההפרשה הזאות שיוצאת לי מהפיטמה שטיפה לוחצים?
או זיהום או ״חלב״ (לקטט). צריך לעשות בדיקת אסטרוגן כדי לדעת מה הרמות ולפעול בהתאם.

אני חושב שגם בדיקה המראה אסטרוגן בנורמה לא מבטיחה שלא מדובר בג'ינו ומצד שני, כמו שרשמת, יכולות להיות מספר אפשרויות שכלל אינן ג'ינו או כלום. כשמדובר בתגובה אסטרוגנית במהלך סייקל או מעט אחריו קל לנסות וליצור את ההקשר. זה לא המקרה וריבאונד כזה מסייקל, לאחר ארבעה חודשים אינו כ"כ סביר.

אתה צריך דוסטינקס. רמות הפרולקטין שלך בסף העליון ולפי התיאור ומבנה העטרה נראה כי מדובר בחלב.
זה שהן אינן מעל לסף העליון לא אומר שאתה לא רגיש לתופעות גם בתוך הטווח.

לעניות דעתי הייתי מנסה טיפול בדוסטינקס ועוקב אחר השיפור, ברוב המכריע של המקרים יציאת נוזל מרמזת על כך שהבעיה היא במסלול פרוסטוגני ולא אסטרוגני.

קשה לי להאמין שמדובר בזיהום, שכן זיהום לרוב ילווה באדמומיות סביב האזור, נוקשות של הרקמה וברוב המקרים גם עליה של הטמפ' באזור המזוהם ואף הרגשה כללית לא טובה.

אביעד לא אהבתי את התשובה שלך,
בכל מקרה הפרולקטין בסדר גמווור לא נראה שאתה הזרקת סטרואידים בכלל (הוא מתחת לנורמל)
אותו דבר לגבי הטסט אצלך אתה עומד על המינימום, אבל כן סיימת סייקל לפני ארבעה חודשים כמו שכתבת.
אני לא רואה בעיה בפטמות אצלך בכלל.
בכל מקרה בכל סייקל זה מאווד חשוב לקחת טמוקסיפן כדי לא לעלות את הרמות אסטרוגן.

חג שמח 😃

אביעד לא אהבתי את התשובה שלך,
בכל מקרה הפרולקטין בסדר גמווור לא נראה שאתה הזרקת סטרואידים בכלל (הוא מתחת לנורמל)
אותו דבר לגבי הטסט אצלך אתה עומד על המינימום, אבל כן סיימת סייקל לפני ארבעה חודשים כמו שכתבת.
אני לא רואה בעיה בפטמות אצלך בכלל.
בכל מקרה בכל סייקל זה מאווד חשוב לקחת טמוקסיפן כדי לא לעלות את הרמות אסטרוגן.

חג שמח 😃

סבבה, גם אני לא אוהב את התגובה שלך, זהו, ברוגז!

אם אתה מכיר את בוסטין לוייד, היה לו את אותה בעיה בסייקל הראשון שלו, אני מציע לך לראות את הסדרה שלו שהוא מספר שם על כל השימוש שלו.
אבל זה די ברור שזה קורה בגלל שלא עשית PCT, אם היית לוקח נולוואדקס שבועעים אחרי סוף הסייקל הבעיה לא הייתה מופיעה אולי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית