הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחט 23G להזרקה ו18G לשאיבה

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
האם אפשר להשתמש במחט 23G להזרקת כוריגון ואם אפשר להשתמש במחט הזאת גם להזרקת טסט? ושאיבה עם מחט 18G?

האם אפשר להשתמש במחט 23G להזרקת כוריגון ואם אפשר להשתמש במחט הזאת גם להזרקת טסט? ושאיבה עם מחט 18G?

18G ? לאחר מספר חירורים בגומיה של הויאל סביר להניח שיהיה לך בריחות של שמן.

תשאב עם 21G.

18G ? לאחר מספר חירורים בגומיה של הויאל סביר להניח שיהיה לך בריחות של שמן.

תשאב עם 21G.
זה בידיוק מה שקרה לי. אני תמיד שואב עם 18 ובפעם האחרונה ששאבתי נזל לי מעט שמן על היד ולא הבנתי למה...
האם אחרי כל החירורים של הויאל האם יש סכנה שהוא עכשיו לא סטרילי?

זה בידיוק מה שקרה לי. אני תמיד שואב עם 18 ובפעם האחרונה ששאבתי נזל לי מעט שמן על היד ולא הבנתי למה...
האם אחרי כל החירורים של הויאל האם יש סכנה שהוא עכשיו לא סטרילי?

אם הוא מאוחסן במקום הולם ללא אבק וכדומה הוא יהיה בסדר, בעדיפות לכך שגם אוויר לא יכנס בצורה חופשית פנימה. לכן הומלץ לשאוב עם 21G.

אין שום סיבה שהויאל הזדהם , יותר מכך אתה אפילו יכול לפתוח את הגומי והויאל יהיה פתוח לדקה או שניים לא יקרה כלום כי אוויר לא מזהם את החומר אלא אם כן אתה במקום לא נקי עם אבק , בשביל זה יש את הבנזיל אלכוהול לשמור על החומר נקי ללא זיהום ולאורך זמן

אני שואב ומזריק עם 21G . לא אמור להיות עם זה בעיה נכון? עשיתי סייקל שלם איתו ולא היה לי יותר מדי בעיה אבל עכשיו שאני מסתכל כולם עושים עם 23 25 אז אני מתלבט .

משנה משו?

אני שואב ומזריק עם 21G . לא אמור להיות עם זה בעיה נכון? עשיתי סייקל שלם איתו ולא היה לי יותר מדי בעיה אבל עכשיו שאני מסתכל כולם עושים עם 23 25 אז אני מתלבט .

משנה משו?
תזריק עם 23G. אין טעם להיות מזוכיסט מעבר לכך שאתה מצלק את האזור לחינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית