הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון april's meet - 200kg bench press

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
הייתה תחרות כיפית ומאתגרת שהתכוננתי אליה הרבה
הצלחתי לקחת אבסולוטי גם בOPEN וגם בJUNIOR

באופן קיבל מישהו אחר בגלל טעות בחישוב,ולכן אני מקבל גביע בדואר 😃
רק רוצה לציין,שמאוד היה נחמד מצד מאיה להודות בטעות בשניה הראשונה,הכי קל לנו בהתחלה זה להכחיש אבל היא הסכימה איתי ברגע שאמרתי לה והראיתי לה את התוצאות.
כמובן שהיא התנצלה והביאה לי פיצוי ,אז לא לדאוג 😃.

אז ככה:
בנצ' 200 קילו - 103 ק"ג - גיל 21

PR

5 ימים לפני -
סוף סבב של 5\3\1
פרס 127PRX1

כרגע בחיטוב כבר מאז התחרות (חודש +)
עם קלן וקטוטיפן
הורדתי 14 קילו ובנצ' ירד ל180:Confused:😕😕😕
מקווה להיות מוכן לתחרות באוגוסט

קראתי 127 פרס וצחקתי בקול. פסיכי ברמה אחרת ! פלג גוף תחתון גם נראה ענק, איזה אימונים אתה עושה לפלג תחתון ?

כל הכבוד, למרות הפריצת דיסק רני רואה שאתה עושה פרס, זה בכל זאת מפעיל לחץ דיסקאלי חזק, לא מורגש לך לחץ וכאבים בזמן הפרס?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, למרות הפריצת דיסק רני רואה שאתה עושה פרס, זה בכל זאת מפעיל לחץ דיסקאלי חזק, לא מורגש לך לחץ וכאבים בזמן הפרס?

משום מה לא,מרגיש מעולה
לציין שבשנה הראשונה לא עשיתי פרס אחרי הפריצה (שנה וחודשיים ליתר דיוק ואז חזרתי)
זה פשוט התרגיל האהוב עלי
קראתי 127 פרס וצחקתי בקול. פסיכי ברמה אחרת !

לא עושה בכלל,נשאר מהסקווטים של פעם חחח
עכשיו חזרתי לסקוואט פעם בשבוע 3 סטים של אותו משקל,מעלה 5 קילו כל שבוע

😵
עם כמה שהבנץ' מרשים (והוא סופר מרשים) לדעתי הפרס עוד יותר מטורף, גם עליי הפרס הוא התרגיל האהוב והמטרה העיקרית.
תוכל לתת קצת טיפים לגביו? מה המתכונת שאתה עושה בשבילו ובכללי כל מיני דברים שיכולים לעזור יתקבלו בברכה!😁

• פותח/ת השרשור
חזק מאוד.
תוכל לתת איזה תמונה שלך ששקלת 103 או תמונה עכשווית? קצת מוטיבציה...
אנסה לתת בקרוב,אני מנסה כל הזמן לצלם את עצמי אבל אני רועד מהקלן אז זה יוצא מטושטש (סיפור אמיתי)
😵
עם כמה שהבנץ' מרשים (והוא סופר מרשים) לדעתי הפרס עוד יותר מטורף, גם עליי הפרס הוא התרגיל האהוב והמטרה העיקרית.
תוכל לתת קצת טיפים לגביו? מה המתכונת שאתה עושה בשבילו ובכללי כל מיני דברים שיכולים לעזור יתקבלו בברכה!😁

מתכונת של 5\3\1 ,אין יותר טובה ממנה (בנוסף לBBB)
כמובן - אוכל,אין פה אפס,אני יכול להגיד שבתקופות שעשיתי את כל התרגילים בנצ' פרס+פרס היו התרגילים שהיו הכי קשורים להאם עשית הכל כמו שצריך בבית.
ורייג' רייג' רייג'. זו מהות התרגיל וזה למה הוא אהוב עלי,הרייג' יכול לשנות את המשקל משמעותית

חשוב לסייג שלא כולם התקדמו בתכנית הזאת בלחיצות, כולל אותי ‎😃‎

אנסה לתת בקרוב,אני מנסה כל הזמן לצלם את עצמי אבל אני רועד מהקלן אז זה יוצא מטושטש (סיפור אמיתי)

מתכונת של 5\3\1 ,אין יותר טובה ממנה (בנוסף לBBB)
כמובן - אוכל,אין פה אפס,אני יכול להגיד שבתקופות שעשיתי את כל התרגילים בנצ' פרס+פרס היו התרגילים שהיו הכי קשורים להאם עשית הכל כמו שצריך בבית.
ורייג' רייג' רייג'. זו מהות התרגיל וזה למה הוא אהוב עלי,הרייג' יכול לשנות את המשקל משמעותית

מסכים מאד לגבי הרייג', יש לי עם זה קצת בעיות, אני מצליח רק בדרך למכון ובמאני טיים אני פשוט לא מצליח להכנס לזה, טיפים?

• פותח/ת השרשור
מסכים מאד לגבי הרייג', יש לי עם זה קצת בעיות, אני מצליח רק בדרך למכון ובמאני טיים אני פשוט לא מצליח להכנס לזה, טיפים?
אישית הייתי מנסה לכבות את עצמי בדרך למכון ולפני ולוקח את זה יותר באיזי. קפה וקצת שקט לפני האימון עם מתיחות ואז תתחיל להפעיל את המוח

אישית הייתי מנסה לכבות את עצמי בדרך למכון ולפני ולוקח את זה יותר באיזי. קפה וקצת שקט לפני האימון עם מתיחות ואז תתחיל להפעיל את המוח
אני אישית ישן 20 דקות לפני האימון (באוטובוס)
זה מאוד עוזר ו״מטעין״ אותך באנרגיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית