הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יכול להיות קשר בין דכאון לגרעון קלורי

bard1988

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
בזמן האחרון אני נמצא בחיטוב, ואני נמצא בדי גרעון קלורי, צורך באזור ה1800 קלוריות כשאמור לצרוך כ2500 , עכשיו בכמה ימים האחרונים אני נהייה מדוכא משום סיבה (טוב אולי קשור לאקסית ,אבל בכל מקרה, לא בכאלה רמות), אז רציתי לשאול אם יש קשר, ואם כן , האם יש דרך אחרת פרט ללהפסיק את החיטוב?

כן... יש כאלה שאין להם פשוט תאבון כשהם בדיכאון, ויש כאלה שדווקא ההפך וטוחנים כל דבר שזז... (כמו שרואים בסרטים שהבן נפרד מהבת והיא הולכת וטוחנת גלידה).
אתה בחיטוב שאתה אוכל פחות... אז אם תפסיק את החיטוב אתה בכל מקרה תאכלס פחות אז מה ההיגיון? תשאר ותנסה לאכול בכוח ולהגיע לכמה שאתה צריך לאכול.
שיהיה לך בהצלחה ומקווה שהכל יסתדר 😃

יש קשר, בגרעון קלורי ההרגשה בד"כ פחות טובה, יותר עצבניים, פחות חשק וכג'..
אתה מקפיד לעשות העמסות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן... יש כאלה שאין להם פשוט תאבון כשהם בדיכאון, ויש כאלה שדווקא ההפך וטוחנים כל דבר שזז... (כמו שרואים בסרטים שהבן נפרד מהבת והיא הולכת וטוחנת גלידה).
אתה בחיטוב שאתה אוכל פחות... אז אם תפסיק את החיטוב אתה בכל מקרה תאכלס פחות אז מה ההיגיון? תשאר ותנסה לאכול בכוח ולהגיע לכמה שאתה צריך לאכול.
שיהיה לך בהצלחה ומקווה שהכל יסתדר 😃

נפרדנו מזמן (4 חודשים), בהתחלה באמת לא אכלתי, אחרי זה אכלתי מלא.. ועכשיו החלטתי לעשות חיטוב.. ואני שומר על החיטוב אבל עכשיו משום מה אני שוב "במצבי רוח" חח אני מרגיש כוסית.. אבל אני מקווה שהנקודה הועברה

• פותח/ת השרשור
העמסות פחמימות.
קרא את המדריך לחיטוב הפורטל המאמרים.
קראתי את הקטע של העמסת פחמימות, ולא אני לא עושה את זה..

האם ההעמסות יעזרו ? או אולי דבר אחר יכול לעזור?

נערך לאחרונה:
לעולם אל תעצור את החיים שלך בשביל בחורה!!

(אני יודע שהיציאה לא כל כך קשורה למה ששאלת אבל היה חשוב לי להגיד לך את זה בכללי)

נערך לאחרונה:
קראתי את הקטע של העמסת פחמימות, ולא אני לא עושה את זה..

האם ההעמסות יעזרו ? או אולי דבר אחר יכול לעזור?

כמה זמן את נמצא בחיטוב ללא העמסות?
יכול להיות שכדאי לעשות כמה ימים נייטרלי ושוב לחזור לגרעון ולעשות העמסות אחת לכמה ימים כמו שמצוין במדריך לחיטוב.
בגרעון קלורי הגיוני שיהיה פחות מצב רוח ומה שכתבתי למעלה אבל לא יודע אם עד למצב של דיכאון...

• פותח/ת השרשור
כמה זמן את נמצא בחיטוב ללא העמסות?
יכול להיות שכדאי לעשות כמה ימים נייטרלי ושוב לחזור לגרעון ולעשות העמסות אחת לכמה ימים כמו שמצוין במדריך לחיטוב.
בגרעון קלורי הגיוני שיהיה פחות מצב רוח ומה שכתבתי למעלה אבל לא יודע אם עד למצב של דיכאון...
באזור החודש, ואני רואה תוצאות והכל טוב ויפה 😲 פרט לשבוע האחרון שאני אוכל מצבי רוח .. : [

לעולם אל תעצור את החיים שלך בשביל בחורה!!

(אני יודע שהיציאה לא כל כך קשורה למה ששאלת אבל היה חשוב לי להגיד לך את זה בכללי)

תודה, וכן , פשוט היום עשינו החלפת שבויים חח (החזרנו דברים וזה..) וזה קשר של שנתיים .. קיצר סרט לא קטן חחח. וכן לא צריך לעצור 😲

לדעתי, קח חבר טוב או כמה חברים ולכו לאכול במקום נחמד איזה אכול כפי יכולתך. גם ישפר לך את ההרגשה (תמיד מצחיק לראות אנשים מנסים לבלוס אוכל) וגם יכניס לך קצת פלוס למינוס.

חיים רק פעם אחת, אתה לא בדרך לשום תחרות. תתפנק.

זה קורה מכמה סיבות:

1. ירידה של סרוטונין במוח עקב גירעון קלורי/דלות בפחממה
2. חיטוב ללא העמסת פחממות ואיזון הורמונאלי
3. מצב נפשי כזה או אחר שתורם לעניין
4. לעיתים נדירות עקב אימון יתר

המלצה, לעשות העמסת פחממות אחת ל7-14 ימים כ-500 מעל התחזוקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית