הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זריקה אחת במקום 2

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אז ראיתי גם הרבה דיבורים לגבי זה בפורומים בחו״ל שממליצים לתת זריקה אחת של 500 מ״ג אנטט פעם בשבוע במקום לפצל לפעמיים בשבוע.
השאלה היא עד כמה באמת קריטי לפצל את המינון ל2 זריקות? האם זריקה בשבוע תהיה דומה בהשפעה ל2 עם אותו מינון?

עדיף לתת 2 זריקות שני וחמישי למשל מאשר רק 1 בשני או בחמישי ברמת העיקרון אתה יכול. מפצלים את הזריקות כדי לשמור על רמת טסט קבוע בדם בלי נפילות. אני אישית היית הולך על לפצל הכי טוב

• פותח/ת השרשור
ברור לי שלפצל אותן זה הכי טוב, זו לא הייתה השאלה שלי, רציתי לדעת עד כמה זה ישפיע על הסייקל עצמו אם אני לא אפצל

זה ישפיע כי אם תזריק פעם אחת בשבוע הרמות טסט שהכנסת יירדו מעט ואז אתה לא תגיע לרמות שיא בדם . אם אתה רוצה פעם אחת זה אפשרי , אבל לא עם אננטט יש לך טסט ספיונט

זה ישפיע כי אם תזריק פעם אחת בשבוע הרמות טסט שהכנסת יירדו מעט ואז אתה לא תגיע לרמות שיא בדם . אם אתה רוצה פעם אחת זה אפשרי , אבל לא עם אננטט יש לך טסט ספיונט

האם לסייקל ראשון הטסט שאתה ממליץ פה הוא תקין ?
כי בתאכל'ס המטרה היא לדעתי לחסוך את כל ה-"אי נעימות" של להזריק לגוף כמה פעמים בשבוע אלא פעם אחת בשבוע וסלאמת .
האם זה תקין ומבחינת התוצאה היא תהיה אותה תוצאה כמו פעמיים בשבוע מחולק ל-2 ?
תודה רבה !

האם לסייקל ראשון הטסט שאתה ממליץ פה הוא תקין ?
כי בתאכל'ס המטרה היא לדעתי לחסוך את כל ה-"אי נעימות" של להזריק לגוף כמה פעמים בשבוע אלא פעם אחת בשבוע וסלאמת .
האם זה תקין ומבחינת התוצאה היא תהיה אותה תוצאה כמו פעמיים בשבוע מחולק ל-2 ?
תודה רבה !
לא תקין אם אתה כל כך מתעקש תנסה לארגן טסט ספיונט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית