הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט אנתת

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
מה הזמנתי לעומת מה קיבלתי. זה אמור היה להיות Testoviron Depot אבל שלחו את הדבר הזה.... מישהו מכיר את האמפולה הזאת ?
יש לי הרגשה שזה הולך לעוף ישר לפח.

קבצים מצורפים

• IMG_20140602_100929.jpg
    IMG_20140602_100929.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 436
  • Testoviron_Depot.jpg
    Testoviron_Depot.jpg
    KB 9.6 · צפיות: 434
לא הייתי ממליץ לך לזרוק מהר תאמפולות , זה יכול להיות רפואי כנראה שנגמר להם במלאי והם שלחו לך חברה אחרת , לפי איך שזה נראה זה אמור להיות שני חברות : או , שרינג ייצור פקיסטן או נורמה הלס מיוון אם זה Norma Hellas אז זה רפואי ברמה שרינג מפקיסטן אי אפשר לדעת התנאים לייצור שם הם תת תנאים

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממליץ לך לזרוק מהר תאמפולות , זה יכול להיות רפואי כנראה שנגמר להם במלאי והם שלחו לך חברה אחרת , לפי איך שזה נראה זה אמור להיות שני חברות : או , שרינג ייצור פקיסטן או נורמה הלס מיוון אם זה Norma Hellas אז זה רפואי ברמה שרינג מפקיסטן אי אפשר לדעת התנאים לייצור שם הם תת תנאים
זה נורמה מיוון וזה כבר בפח. אני יודע ומעדיף להשיג רפואי מהארץ. בסך הכל רציתי לבדוק את האתר. האתר אמין לגבי איכות המוצרים אני לא יודע. גם לאור מה שכתבת שהוא מאוד מדוייק עדיין קשה לי לדמיין את עצמי משתמש באמפולות האלה שהגיעו בתוך קופסא שקופה של קלטת טייפ 😃

אני חושב שאני יודע מאיפה הבאת...
אם כן אז אמור להיות אמין
ובמקום לזרוק את האמפולות היית מדבר עם הדילר שיחזיר לך כסף כי זה לא מה שהזמנת כי אמפולות של באייר שרינג עולות יותר מאשר נורמה יווני

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני יודע מאיפה הבאת...
אם כן אז אמור להיות אמין
ובמקום לזרוק את האמפולות היית מדבר עם הדילר שיחזיר לך כסף כי זה לא מה שהזמנת כי אמפולות של באייר שרינג עולות יותר מאשר נורמה יווני
איזה דילר? אני לא קונה מדילרים כלום.

דילר זה לא בהכרח מהארץ זה יכול להיות גם מחו"ל
לא אפרט כי אסור לדבר על זה פה
תחשוב מעבר לקופסא להבא

תשמע, על פניו נשמע שעבדו עליך כי שלחו לך משהו אחר ממה שהזמנת אבל.
יכול להיות שעשו טעות
אתה יכול לבדוק בגוגל ולרשום ליד שם החברה שיש לך עכשיו את המילה FAKE ויש הרבה מאוד פורמים שיגידו לך מה ההבדל, יש קצת הבדלים באמפולות מזויפות וזה מילים, אריזה, כיתוב, גובה וכדו'.
ולפני שאתה מזמין, אתה יכול לרשום את שם האתר בגוגל+review ויהיה לך מספיק תוצאות.

אם זה מיוון קראתי שהחברה היא רפואית ולא חאפרית ולמה אתה ממהר להסיק מסקנות שזה לא טוב ? זה כמו שיש ייצור של אורגנון בהולנד שמיובא לישראל לבתי מרקחת ככה גם מייצרים ביוון

• פותח/ת השרשור
עזוב ליאור, אתה לא מדבר עם ילד. בוא נגיד שעולם התרופות מאוד קרוב אליי ובצורה שהמוצר הזה הגיע אליי אין שום סיכוי שבעולם שהייתי משתמש בו.

עזוב ליאור, אתה לא מדבר עם ילד. בוא נגיד שעולם התרופות מאוד קרוב אליי ובצורה שהמוצר הזה הגיע אליי אין שום סיכוי שבעולם שהייתי משתמש בו.
בסדר גם עולם התרופות מאוד קרוב אליי אין קשר להכרת החברה אני יודע בוודאות שאם זה לא זיוף אז זה חוקי ורפואי , לעומת דקה ננדרולון של נורמה שידוע שהם לא מייצרים את החומר הזה ורצים מלא זיופים שלהם ברשת , אני לא מזלזל בך אחי אני רק נותן את חוות דעתי

מה הזמנתי לעומת מה קיבלתי. זה אמור היה להיות Testoviron Depot אבל שלחו את הדבר הזה.... מישהו מכיר את האמפולה הזאת ?
יש לי הרגשה שזה הולך לעוף ישר לפח.

לא הבנתי, הלוגיקה שלך היא לא לקנות כלום מדילרים בארץ, אבל לקנות מחו"ל ולזרוק לפח?
ואם אתה קרוב לעולם הרפואה, לא יותר קל להשיג טסטוירון מבית מרקחת בארץ.. זה משווק פה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, הלוגיקה שלך היא לא לקנות כלום מדילרים בארץ, אבל לקנות מחו"ל ולזרוק לפח?
ואם אתה קרוב לעולם הרפואה, לא יותר קל להשיג טסטוירון מבית מרקחת בארץ.. זה משווק פה.
אל תחפש הגיון בניסוי ותהייה. האתר הזה מוכר הרבה דברים ואני בחרתי אחד זול על מנת ליבדוק את האמינות שלו. את שאר הדברים שהוא מוכר אי אפשר לקנות בבית מרקחת. אם הוא היה שולח לי את המוצר המקורי כמו שהזמנתי אולי הייתי שומר אותו, אבל קיבלתי משהו אחר ובצורה דיי חובבנית ומלחיצה. מעבר לזה לא אמרתי שיש לי בעיה לרכוש מדילרים בארץ. כל מה שלא קיים בבית מרקחת אני אקנה מדילר כאשר רוב הסיכויים הוא יהיה מחוץ לארץ. סתם כי אני יודע איך ואיפה.

חחח אז מה אתה מצפה שיביאו לך מחול באריזה מקורית ? בכוונה שלחו לך את זה ככה כדי שיגיע יותר בקלות

• פותח/ת השרשור
חחח אז מה אתה מצפה שיביאו לך מחול באריזה מקורית ? בכוונה שלחו לך את זה ככה כדי שיגיע יותר בקלות
1. מצפה לקבל מה שהזמנתי
2. איזו חתיכת נייר מודפסת על המוצר + תוקף שלו.

זה לדעתי המינימום.

1. מצפה לקבל מה שהזמנתי
2. איזו חתיכת נייר מודפסת על המוצר + תוקף שלו.

זה לדעתי המינימום.
מה יש לך?!
גם אחותי יכולה להדפיס נייר על המוצר שלך... כל הפוסט הזה מוזר. יודע מה קונה, זורק לפח, דילר מחו"ל...
מאחר והזמנת ממקור שלא נראה לך אמין ומאחר ואין לאף אחד מושג אם המקור שלך אמין נראה שכדאי שתרכוש מאותם דילרים שימשכו לך טסטווירון מבית המרקחת שאתה מכיר טוב...

תראה, כך את הקישור הזה לדוגמא, זיוף שהרבה אנשים נופלים בו.
נייר, אריזה, כל מה שמסביב נתנו לבן אדם, רק שחכו כמה פרטים קטנים
מקווה שזה בסדר לתת לינקים (זה לא), פשוט רוצה למנוע מאנשים לעשות טעיות.
ומחו''ל אמורים לשלוח באריזה מקורית, אלה אם כן הוא מבקש אחרת, בדיוק כמו שרשום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית