עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעבר לעבודה בעיניים - מפחיד! אין סיכוי שאני אשתמש בדבר הזה או יעביר את זה הלאה. בתיאבון לפח.עבודה בעיניים.
אני אישית לא הייתי משתמש.
זה נורמה מיוון וזה כבר בפח. אני יודע ומעדיף להשיג רפואי מהארץ. בסך הכל רציתי לבדוק את האתר. האתר אמין לגבי איכות המוצרים אני לא יודע. גם לאור מה שכתבת שהוא מאוד מדוייק עדיין קשה לי לדמיין את עצמי משתמש באמפולות האלה שהגיעו בתוך קופסא שקופה של קלטת טייפ 😃לא הייתי ממליץ לך לזרוק מהר תאמפולות , זה יכול להיות רפואי כנראה שנגמר להם במלאי והם שלחו לך חברה אחרת , לפי איך שזה נראה זה אמור להיות שני חברות : או , שרינג ייצור פקיסטן או נורמה הלס מיוון אם זה Norma Hellas אז זה רפואי ברמה שרינג מפקיסטן אי אפשר לדעת התנאים לייצור שם הם תת תנאים
איזה דילר? אני לא קונה מדילרים כלום.אני חושב שאני יודע מאיפה הבאת...
אם כן אז אמור להיות אמין
ובמקום לזרוק את האמפולות היית מדבר עם הדילר שיחזיר לך כסף כי זה לא מה שהזמנת כי אמפולות של באייר שרינג עולות יותר מאשר נורמה יווני
סבבהדילר זה לא בהכרח מהארץ זה יכול להיות גם מחו"ל
לא אפרט כי אסור לדבר על זה פה
תחשוב מעבר לקופסא להבא
בסדר גם עולם התרופות מאוד קרוב אליי אין קשר להכרת החברה אני יודע בוודאות שאם זה לא זיוף אז זה חוקי ורפואי , לעומת דקה ננדרולון של נורמה שידוע שהם לא מייצרים את החומר הזה ורצים מלא זיופים שלהם ברשת , אני לא מזלזל בך אחי אני רק נותן את חוות דעתיעזוב ליאור, אתה לא מדבר עם ילד. בוא נגיד שעולם התרופות מאוד קרוב אליי ובצורה שהמוצר הזה הגיע אליי אין שום סיכוי שבעולם שהייתי משתמש בו.
מה הזמנתי לעומת מה קיבלתי. זה אמור היה להיות Testoviron Depot אבל שלחו את הדבר הזה.... מישהו מכיר את האמפולה הזאת ?
יש לי הרגשה שזה הולך לעוף ישר לפח.
אל תחפש הגיון בניסוי ותהייה. האתר הזה מוכר הרבה דברים ואני בחרתי אחד זול על מנת ליבדוק את האמינות שלו. את שאר הדברים שהוא מוכר אי אפשר לקנות בבית מרקחת. אם הוא היה שולח לי את המוצר המקורי כמו שהזמנתי אולי הייתי שומר אותו, אבל קיבלתי משהו אחר ובצורה דיי חובבנית ומלחיצה. מעבר לזה לא אמרתי שיש לי בעיה לרכוש מדילרים בארץ. כל מה שלא קיים בבית מרקחת אני אקנה מדילר כאשר רוב הסיכויים הוא יהיה מחוץ לארץ. סתם כי אני יודע איך ואיפה.לא הבנתי, הלוגיקה שלך היא לא לקנות כלום מדילרים בארץ, אבל לקנות מחו"ל ולזרוק לפח?
ואם אתה קרוב לעולם הרפואה, לא יותר קל להשיג טסטוירון מבית מרקחת בארץ.. זה משווק פה.
1. מצפה לקבל מה שהזמנתיחחח אז מה אתה מצפה שיביאו לך מחול באריזה מקורית ? בכוונה שלחו לך את זה ככה כדי שיגיע יותר בקלות
מה יש לך?!1. מצפה לקבל מה שהזמנתי
2. איזו חתיכת נייר מודפסת על המוצר + תוקף שלו.
זה לדעתי המינימום.