ייעוץ טסט אנתת

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
מה הזמנתי לעומת מה קיבלתי. זה אמור היה להיות Testoviron Depot אבל שלחו את הדבר הזה.... מישהו מכיר את האמפולה הזאת ?
יש לי הרגשה שזה הולך לעוף ישר לפח.

קבצים מצורפים

• IMG_20140602_100929.jpg
    IMG_20140602_100929.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 436
  • Testoviron_Depot.jpg
    Testoviron_Depot.jpg
    KB 9.6 · צפיות: 434
  • פותח/ת השרשור
לא מבין מה נפלתם עליי ככה. אני לא קונה מדילרים בארץ כי אני יודע לקנות לבד מבית מרקחת. כבר רשמתי את זה. כולה בדקתי אתר מחו"ל ושיתפתי את החוויה, מה קרה? דרכתי על מישהו בעל אינטרס פה?
אז עכשיו אתה גם טוען שאין לך תאריך תפוגה על האמפולה פתאום נזכרת להגיד את זה ?
נראה לי עזוב סטרואידים תמשיך עם הסמים וזהו
אני לא חייב לך כלום. בהצלחה עם מה שאתה מזריק.

חחח מה קשור מה שאני מזריק ומה קשור חייב לי ? שואל פה שאלות פתאום נזכר להגיד שלא היה תאריך תפוגה
נראה לי מספיק כבר להגיב לכל אלה שפותחים פה כל יום פוסט בדיחה אחר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחי אני חושב שהבנת לא נכון , מנסים להסביר לך פה שאיך שזה הגיע לך ככה רק כדי למנוע בעיות במכס אתה צריך להבין שיש פה חוקיות בנוגע לקבל תרופות ללא מרשם , זה שזה הגיע ללא אריזה או לא יודע מה ללא הדף שמפרט את פירוט התרופה לא אומר שהמקור לא רפואי

אני לא מבין איך אפשר להזמין משהו מחו״ל ועוד להשתמש בו, מאיפה אתה יודע מה זה או מאיפה זה? אני קונה רק מהדילר שלי שאני סומך עליו ומכיר ויודע שמה שאני לוקח הוא לוקח וכל שאר האנשים לוקחים..

• פותח/ת השרשור
אחי אני חושב שהבנת לא נכון , מנסים להסביר לך פה שאיך שזה הגיע לך ככה רק כדי למנוע בעיות במכס אתה צריך להבין שיש פה חוקיות בנוגע לקבל תרופות ללא מרשם , זה שזה הגיע ללא אריזה או לא יודע מה ללא הדף שמפרט את פירוט התרופה לא אומר שהמקור לא רפואי
זאת לא ההזמנה הראשונה שלי. יש לי ניסיון עם מספר אתרים ששלחו ברמה מאוד גבוהה. ועד כמה שידוע לי אני יכול להזמין תרופה חוקית לשימוש עצמי של עד שלושה חודשים ללא מרשם. הזמנתי כולה 4 אמפולות, זה מעטפה. יכלו להשקיע יותר.
אני לא מבין איך אפשר להזמין משהו מחו״ל ועוד להשתמש בו, מאיפה אתה יודע מה זה או מאיפה זה? אני קונה רק מהדילר שלי שאני סומך עליו ומכיר ויודע שמה שאני לוקח הוא לוקח וכל שאר האנשים לוקחים..
אין בעיה, בסדר. אבל מי מייצר בארץ ומוכר בבית מרקחת דיבול? אקקלומין? לדוגמא.

זאת לא ההזמנה הראשונה שלי. יש לי ניסיון עם מספר אתרים ששלחו ברמה מאוד גבוהה. ועד כמה שידוע לי אני יכול להזמין תרופה חוקית לשימוש עצמי של עד שלושה חודשים ללא מרשם. הזמנתי כולה 4 אמפולות, זה מעטפה. יכלו להשקיע יותר.
אין בעיה, בסדר. אבל מי מייצר בארץ ומוכר בבית מרקחת דיבול? אקקלומין? לדוגמא.
אני חושב שאתה מתבלבל , התרופות האלה הם במרשם זה שזה מגיע אליך ללא בעיה כי זה לא נבדק במכס יש לי חבר שהזמין כמות קטנה לשימוש ועצרו לו את זה במכס והוא לא קיבל אותה בסוף , אז החוקים קצת מעורפלים כאן , כעקרון כל תרופה במרשם חייב להישלח עם מרשם זה החוק אפילו שהזמנת כמות לשימוש עצמי

אבל מי מייצר בארץ ומוכר בבית מרקחת דיבול? אקקלומין? לדוגמא.
איקקלומין יש בבית מרקחת.
יש לי ניסיון עם מספר אתרים ששלחו ברמה מאוד גבוהה.
הרכב מנצח לא מחליפים, בפרט לא בנושאים האלה. בשביל מה לחפש הרפתקאות?
אני סומך עליו ומכיר ויודע שמה שאני לוקח הוא לוקח
כל עוד אתה לא רואה אותו שובר את האמפולה \ שואב מהוויאל ומזריק, אתה לא יודע מה הוא לוקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית