עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בטוח שילדים שהם שכנים שלו לא צריכים להרוויח כסף.עכשיו דן תורם גם לקהילה - הילדים האלה הם השכנים שלו(אני מקנא בהם) והם עשו מעל 300$ בשעה
![]()
לא שאני איזה מתחסד גדול , אבל כמה מושפלות הבנות שמצלמות איתו ככה אשכרה ליד דוכן של ילדים שמוכרים לימונדה , מה הן לא עושות בשביל כסף , באמת שאני מעריך יותר זונות מאשר אותן , טוב תאמת הן מרוויחות יותר בטח ..
לא שאני איזה מתחסד גדול , אבל כמה מושפלות הבנות שמצלמות איתו ככה אשכרה ליד דוכן של ילדים שמוכרים לימונדה , מה הן לא עושות בשביל כסף , באמת שאני מעריך יותר זונות מאשר אותן , טוב תאמת הן מרוויחות יותר בטח ..
אם הוא היה אומר לי לעמוד בלי חולצה ליד דוכן של ילדות קטנות שמוכרות עוגיות הייתי מרגיש מסכן , אם הוא היה אומר לי להתצלם מול כל העולם חצי ערום ליד אישה טחונה וחרמנית עם עוד 20 בנים לידי , הייתי מרגיש עוד יותר מסכן .למה? כי חינכו אותך שבנות הן יצור קדוש ומכובד שלא יאה לו לעשות דברים כאלה? אם חבר שלך היה בא אליך ואומר לך "שמע אחי מצאתי עבודה קטלנית, כל מה שאני עושה זה לעמוד ליד דוכן לימונדה בלי חולצה ואני מקבל 400 שקל לשעה" היית מת להתחלף איתו ומפרגן לו עד מחר. אבל שבחורה עושה את זה... "איך היא מסוגלת?! ההשפלה!!!"
בואN'ה דן הזה ת!תח - אני בטוח שהוא יכול לעשות את אתגר זין הקרח.
מישהו רוצה לזרוק ניחושים על מה הוא נעצר?נראה לי יש הרבה אפשרויות..
אחרי זה הוא העלה וידיאו שלא באמת עצרו אותו , והוא התחיל לעשות דריפטים עם הניידת 😵