הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה דרסטית בנוזלים בtrt

mark9105

משתמש מתחיל
112
4
נק' מוניטין:
46
112
4
שלום לכולם..

זה שבוע שני שלי בסייקל אפיסטין. עכשיו לפני שהתחלתי אותו סידרתי את כל העניינים שלי בקשר לTRT וראיתי טיפה עליה בנוזלים
אז החלתטי להריץ קלן שבועיים בכדי להכנס לסייקל טיפ יותר יבש..
כעבור הסייקל של הקלן התחלתי את הסייקל של האפי 60 mg שש שבועות. נכנסתי לסייקל עדיין טיפה נוזלי אבל בתקווה שהאפי ייבש אותי החלתטי להתחיל שבוע ראשון במאזן שלילי ולקצץ בפחמימה.. מאז שהתחיל הסייקל הכל הלך והידרדר אני לא מפסיק לספוח נוזלים ולעלות במישקל וכל זה קורא במאזן שלילי מאז תחילת הסייקל חוץ מיום שבת שעשיתי מאין העמסה כזאותי שגם לוותא בארובי בוקר

שאלתי היא מה עליי לעשות כדי לעצור את זה? אני יודע שסביר להניח שזה לא האפי אלה הטיפול בטסט אבל גם אני מקבל אותו במינון יחסית נמוך (100 MG בשבוע) כבר קבעתי תור לבדיקות דם של האסטרוגן ועוד תור לאנדו שהיה רק ב22 לחודש..

האם כדי בנתיים להפסיק עם האפי ואולי להוסיף פרובירון כי הבנתי שהוא גם עוזר להוריד אסטרוגן ונוזלים.. אני יודע שהאופציה הכי טובה תהיה עכשיו ארמידקס אבל אין לי איך להשיג אותו.

אני נוראה מצטער על החפירה חברים. פשוט זה נוראה מלחיץ אותי ואני כבר לא יודע מה לעשות כי כשאלתי את האנדו שלי מה עלי לעשות אם יתחילו לי תופעות לוואי לא רצוית מה עלי לעשות היא אמרה לי להפסיק עם הטסט האם זה נכון??

עוד פעם סליחה על החפירה פשוט בנתיים אין לי להן ליפנות חוץ מלפה.

שלום לכולם..

זה שבוע שני שלי בסייקל אפיסטין. עכשיו לפני שהתחלתי אותו סידרתי את כל העניינים שלי בקשר לTRT וראיתי טיפה עליה בנוזלים
אז החלתטי להריץ קלן שבועיים בכדי להכנס לסייקל טיפ יותר יבש..
כעבור הסייקל של הקלן התחלתי את הסייקל של האפי 60 mg שש שבועות. נכנסתי לסייקל עדיין טיפה נוזלי אבל בתקווה שהאפי ייבש אותי החלתטי להתחיל שבוע ראשון במאזן שלילי ולקצץ בפחמימה.. מאז שהתחיל הסייקל הכל הלך והידרדר אני לא מפסיק לספוח נוזלים ולעלות במישקל וכל זה קורא במאזן שלילי מאז תחילת הסייקל חוץ מיום שבת שעשיתי מאין העמסה כזאותי שגם לוותא בארובי בוקר

שאלתי היא מה עליי לעשות כדי לעצור את זה? אני יודע שסביר להניח שזה לא האפי אלה הטיפול בטסט אבל גם אני מקבל אותו במינון יחסית נמוך (100 MG בשבוע) כבר קבעתי תור לבדיקות דם של האסטרוגן ועוד תור לאנדו שהיה רק ב22 לחודש..

האם כדי בנתיים להפסיק עם האפי ואולי להוסיף פרובירון כי הבנתי שהוא גם עוזר להוריד אסטרוגן ונוזלים.. אני יודע שהאופציה הכי טובה תהיה עכשיו ארמידקס אבל אין לי איך להשיג אותו.

אני נוראה מצטער על החפירה חברים. פשוט זה נוראה מלחיץ אותי ואני כבר לא יודע מה לעשות כי כשאלתי את האנדו שלי מה עלי לעשות אם יתחילו לי תופעות לוואי לא רצוית מה עלי לעשות היא אמרה לי להפסיק עם הטסט האם זה נכון??

עוד פעם סליחה על החפירה פשוט בנתיים אין לי להן ליפנות חוץ מלפה.
אפיסטן אינו מומר לאסטרוגן. זה בלתי אפשרי מבחינה כימית. מכאן שעליית הנוזלים אינה קשורה בו.
ייתכן שאינך מפרש נכון "עלייה בנוזלים". אין טעם להילחץ ולהתחיל לדחוף חומרים נוספים.
כמה ימים אתה משתמש באפיסטן?

• פותח/ת השרשור
סליחה על הדילאיי..

אני משתמש באפיסטו 15 יום.

פשוט מאז שהתחלתי את הטיפול ההורמונלי עליתי טיפה בנוזלים אבל לא משהו משמעותי בגלל שאני עושה יחסית הרבה ארובי.
ואז כשהתחלי לקחת את האפיסטן פתאום התחילו לעלות הנוזלים יותר ויותר אני מוצף במים פשוט.. יכל להיות בגלל שהאפי בשילוב עם הטסט מגביר את ההמרה של הטסט לאסטרוגן?

או שבגלל שהמחצית חיים של האפיסטן קצר יחסית אז אחרי שהוא מפסיק להשפיאה אני מקבל סוג של ריבאונד כזה של אסטרוגן

טום סליחה מראש אם אני מדבר פה שטויות עכשיו אני פשוט נוראה חדש בעסק הזה וגם כש קיבלתי אתה הטיפול ההורמונלי מהרואה הוא פשוט הוציא לי מרשם ושלח אותי הביתה מבלי להסביר לי איך כמה ולמה..

סליחה על הדילאיי..

אני משתמש באפיסטו 15 יום.

פשוט מאז שהתחלתי את הטיפול ההורמונלי עליתי טיפה בנוזלים אבל לא משהו משמעותי בגלל שאני עושה יחסית הרבה ארובי.
ואז כשהתחלי לקחת את האפיסטן פתאום התחילו לעלות הנוזלים יותר ויותר אני מוצף במים פשוט.. יכל להיות בגלל שהאפי בשילוב עם הטסט מגביר את ההמרה של הטסט לאסטרוגן?

או שבגלל שהמחצית חיים של האפיסטן קצר יחסית אז אחרי שהוא מפסיק להשפיאה אני מקבל סוג של ריבאונד כזה של אסטרוגן

טום סליחה מראש אם אני מדבר פה שטויות עכשיו אני פשוט נוראה חדש בעסק הזה וגם כש קיבלתי אתה הטיפול ההורמונלי מהרואה הוא פשוט הוציא לי מרשם ושלח אותי הביתה מבלי להסביר לי איך כמה ולמה..
אין "ריבאונד אסטרוגני", ראשית מאחר ואין וגם אם היה, איך יהיה "ריבאונד" לפני שסיימת את השימוש?...
אפיסטן פשוט אינו יכול לעבור המרה לאסטרוגן. כפי שהסברתי לך, מבנה המולקולה פשוט אינו מאפשר זאת.
מעניין אותי איך באה לידי ביטוי אותה "עליית נוזלים" שאתה מזכיר?
בנוסף, באיזה אפיסטן אתה משתמש?

• פותח/ת השרשור
זה האפיסטן image.jpg image.jpg טום? אז יכל להיות שזה הטסט שאני מקבל ואם כן מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה? זה לא יהיה נכון להפסיק את הזריקות נכון?

גם לי ספיחת הנוזלים שאתה מדבר עליה הייתה בזמן הזריקות בtrt (הייתי מקבל 250מג אחת לשבועיים) ובשבוע הראשון הייתי עולה 1-2 ק״ג של נוזלים שהיו יורדים לקראת הזריקה הבאה.
מעבר לג׳ל פתר את הבעיה.

זה האפיסטןצפה בקובץ המצורף 17528צפה בקובץ המצורף 17529 טום? אז יכל להיות שזה הטסט שאני מקבל ואם כן מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה? זה לא יהיה נכון להפסיק את הזריקות נכון?
לא יהיה נכום להפסיק או לשנות שום דבר. מה יעזור להפסיק TRT? תישאר ללא טסט ואז?
ה-epi אינו מעלה נוזלים. טסט בהחלט יכול אך שוב, אתה מזריק במינונים מאוד נמוכים. בצע בדיקת דם בכדי לבחון שאכן לא מדובר במשהו חריג ומעבר לכך בדוק את התזונה, ייתכן שערכת שינויים באחרונה שתרמו לאותה הרגשת נוזליות.

• פותח/ת השרשור
יום חמישי אני יעשה בדיקה של הפרולוקטין והאסטרוגן.. בקשר לתזונה אני על 100 גרם פחמימה ביום בערך שגם בא ממוצרי חלב. חשבתי בהתחלה שכל הצבירת נוזלים הזאתי היא עקב האכילה הרבה של מוצרי החלב שיודע שיש בא המון נתרן אבל אני משתדל לעשות כל יום שעה ארובי ובגלל זה לא מסתדר לי העליה של הנוזלים הזאתי.. אחר כך נסתי להכניס מוצרים אחרים במקום מורי החלב ועדיין כלום וכל זה קורא כשאני עדיין במאזן שלילי.. לפעמים אפילו גדול יחסית בגלל הארובי האם כדי לעשות היום העמסה בשביל לנסות לסדר את חילוף החומרים במקרא שזו הבעיה? או שזה יכל להזיק רק? מה אני חייב לציין שחוץ מהתופעות לוואי הלא רצויות שהיו לי מתחילת הסייקל יש גם תופעות חיוביות כמו:

התאוששות מטורפט. הייתי חוזר אחרי אימון כח ושעה ארובי כאילו לא הייתי באימון ביכלל

ועלייה משמעותית בכח (בשבילי לפחות) עד לפני תחילת הסייקל הייתי עושה בלחץ 8 חזרות של 90 בבנץ. אתמול עשיתי 100 ל7 ועוד זה היה בסט האחרון מרוב התלהבות חיכיתי דקה וירדתי עוד פעם ל90 ועשיתי 10 בכיף!!

וכל זה בגירעון קלורי דיי דל בפחמימה..
הדבר היחיד שמתריד אותי זה הנוזלים האלה שאני מוצף בהם. שקלתי לפני הסייקל 87. אחרי שלוש ימים שקלתי כבר 93

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם..

הגיעו הבדיקות דם האחרונות שעשית וכפי שציפיתי האסטרוגן אצלי בשמיים.

שאלתי היא האם זה יכל להיות מהtrt אם זה לא האפיסטן ומה אפשר לעשות בנתיים עם הרמות האלה? כי לי תור לרופא רק ב23 לחודש

אולי פרווירון יכל לעזור?
image.jpg
עזרה בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית