הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון התלבטות בין הדבר האמיתי

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
חג שמח לכולם
לאחר קריאה רבה על נושא החומרים והתייעצות עם כמה חברים טובים שעברו סייקל או שניים , החלטתי ליצור קשר אחרי החג עם הדילר שלי ולשוחח איתו לגבי סייקל ראשון .
אבל יצא לי לראות שיש חומר שחדש לי פתאום ונוסף על כך הוא אוראלי - epistane.
חשבתי לפני שאני ניגש לדבר האמיתי לנסות את החומר הזה מהסיבה שזה הקלה גדולה לראות איך יגיב הגוף לעזרה מבחוץ .
חוות דעת על הרעיון ? ד"א יש צורך ב pct עם אפיסטן ?
אשמח לקבל עצות

חג שמח לכולם
לאחר קריאה רבה על נושא החומרים והתייעצות עם כמה חברים טובים שעברו סייקל או שניים , החלטתי ליצור קשר אחרי החג עם הדילר שלי ולשוחח איתו לגבי סייקל ראשון .
אבל יצא לי לראות שיש חומר שחדש לי פתאום ונוסף על כך הוא אוראלי - epistane.
חשבתי לפני שאני ניגש לדבר האמיתי לנסות את החומר הזה מהסיבה שזה הקלה גדולה לראות איך יגיב הגוף לעזרה מבחוץ .
חוות דעת על הרעיון ? ד"א יש צורך ב pct עם אפיסטן ?
אשמח לקבל עצות
סקירה על אפיסטן:
https://www.lbs.co.il/threads/53191/#post-671877

הסטרואיד אינו "חדש" כאמו והחלטה לבצע סייקל אוראלי "סולו" ראשון, על-אף שמדובר באקט די נפוץ היא בסופו של דבר שונה מאוד מביצוע סייקל טסט.
גם הרווחים להם ניתן לצפות מסייקל כזה מוגבלים מאוד והרווח העיקרי קשור בכך שלראשונה מבוצע שימוש בסטרואיד.
סייקל של אפיסטן די דומה לכזה של אורל טורינבול או אנאבר כלומר, רווחים צנועים ומאוד יבשים. במינונים גבוהים מספיק של 60-100mg/ed ו/או בשימוש ממושך מספיק של 7-10 שבועות בהחלט תיתכן פגיעה בייצור הטסט הטבעי ולכן הכללה של pct מקוצר לפחות מאוד רלוונטית.

• פותח/ת השרשור
תיתכן פגיעה בייצור הטסט הטבעי ולכן הכללה של pct מקוצר לפחות מאוד רלוונטית.
הבנתי אותך , למיקרה שאחליט לבחור בדרך של אוראלי כסייקל ראשון , כלומיד או נולבה יהיו מספיקים ל pct בלבד ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית