הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות סייקל ראשון

FirstCycle

משתמש מתחיל
144
14
נק' מוניטין:
15
144
14
סתם רוצה לדעת אם זה קרה לעוד אנשים ומה הם עשו.

אני בסייקל ראשון,התוצאות לא משהו קרה למישהו פה? האם זה אומר שאני לא אוכל מספיק? או עושה משהו לא נכון?

הרי יש שלושה דברים שצריך לשמור עליהם בסייקל ובכללי שזה: שינה,אימונים ותזונה.
והחומרים לא מזוייפים זה בדוק.

נ"ב

אני מדבר על שלב יחסית מאוחר בסייקל

כי לכול אחד יש דעה משלו לגבי חומרים,אחד אומר שרק דיבול הכי טוב והשני אומר שרק טסט הכי טוב.
תמיד טוב לשמוע עוד דעות.

איזה סייקל?
ואיזה בעיות ??
היו לי כל מיני בעיות של ספיחת נוזלים, הזרקות שלא היו משהו.. והיו עוד כמה דברים שעכשיו לא מצליח להזכר.
עכשיו אני בבעיה עם הפרגניל קצת.. מקווה שיהיה בסדר בסוף...
אחחח הורג אותי סייקלים ארוכים.

איך אתה מתמידים בזה, אחרי זה להתאושש מזה ונוזלים ומיוטסטין בעעעע.

קצרים זה הכי אחי. בלי נוזלים כמעט, בלי כאבי ראש של התאוששות.
מה הבעיה בהתאוששות מסייקלים ארוכים?

היו לי כל מיני בעיות של ספיחת נוזלים, הזרקות שלא היו משהו.. והיו עוד כמה דברים שעכשיו לא מצליח להזכר.
עכשיו אני בבעיה עם הפרגניל קצת.. מקווה שיהיה בסדר בסוף...
מה הבעיה בהתאוששות מסייקלים ארוכים?

אם זה סייקל ראשון שלך, סביר להניח שעוד הכל יהיה טוב.

אתה תגיד לי לבד אחרי שתנסה להתאושש, תוך כמה זמן כבר אתה תתחיל להזריק סייקל נוסף.
אנשים לא מתאוששים מהארוכים רק אחרי חצי שנה, הם כמובן אחרי PCT מרגיש סה"כ בסדר, אבל לא 100% כמו לפני.
התהליך כולו אורך קרוב לחצי שנה עד שהם מתאזנים וכל שאר הגוף איתם.

עוד הרבה לפני שתספיק להתאושש כבר תמצא את עצמך בשיא סייקל שני (סביר להניח)

חוץ מזה כמו שאמרת, נוזלים זה בעע, זה מרגיש כבר ונפוח, זה נותן לך מראה גדול יותר אשלייתי אבל פחות מחוטב, מנפח לך את הפנים.
וכשחם אצבעות הידיים שלך מתנפחות כמו אישה בהריון.

ולא, לקחת ארימדקס או טמוקסיפן זה פתרון גרוע מאוד מאוד.

אם זה סייקל ראשון שלך, סביר להניח שעוד הכל יהיה טוב.

אתה תגיד לי לבד אחרי שתנסה להתאושש, תוך כמה זמן כבר אתה תתחיל להזריק סייקל נוסף.
אנשים לא מתאוששים מהארוכים רק אחרי חצי שנה, הם כמובן אחרי PCT מרגיש סה"כ בסדר, אבל לא 100% כמו לפני.
התהליך כולו אורך קרוב לחצי שנה עד שהם מתאזנים וכל שאר הגוף איתם.

עוד הרבה לפני שתספיק להתאושש כבר תמצא את עצמך בשיא סייקל שני (סביר להניח)

חוץ מזה כמו שאמרת, נוזלים זה בעע, זה מרגיש כבר ונפוח, זה נותן לך מראה גדול יותר אשלייתי אבל פחות מחוטב, מנפח לך את הפנים.
וכשחם אצבעות הידיים שלך מתנפחות כמו אישה בהריון.

ולא, לקחת ארימדקס או טמוקסיפן זה פתרון גרוע מאוד מאוד.
אתה אומר לי שאם אני גומר פיסיטי בתחילת אוגוסט אז עד שאני אתאושש לגמרי תעבור חצי שנה? אני כבר תכננתי לתת סייקל נוסף באוקטובר

אתה אומר לי שאם אני גומר פיסיטי בתחילת אוגוסט אז עד שאני אתאושש לגמרי תעבור חצי שנה? אני כבר תכננתי לתת סייקל נוסף באוקטובר

אל תדאג, אתה גם תעשה עוד אחד באוקטובר.. 😃
וחוץ מזה, אם אתה מסיים בתחילת אוגוסט, אתה צריך לדעתי לפחות רבעון (שלושה חודשים).

אם אתה שואל תכל'ס מבחינה התאוששות מלאה, חצי שנה.

אתה כבר תרגיש לבד באוקטובר שעדיין לא חזרת למלוא אונך

אל תדאג, אתה גם תעשה עוד אחד באוקטובר.. 😃
וחוץ מזה, אם אתה מסיים בתחילת אוגוסט, אתה צריך לדעתי לפחות רבעון (שלושה חודשים).

אם אתה שואל תכל'ס מבחינה התאוששות מלאה, חצי שנה.

אתה כבר תרגיש לבד באוקטובר שעדיין לא חזרת למלוא אונך
אני רוצה לעשות סייקל עם חומרים קצרים אבל התדירות של הזריקות לא מתאימה לי, זה יותר מדי פעמים לדקור את עצמי כשאפילו עם האננטט זה קצת מפריע לי..
ובלי קשר יש לך מושג איך לוקחים פרגניל בסוף הסייקל? מצאתי ממש קצת מידע שמדבר על סוף הסייקל וגם הוא קצת לא אמין..

• פותח/ת השרשור
חבר'ה איך זה הגיוני שאני לא עולה?
אני על 270חלבון,430פחמימה,80שומן.
מאז שפתחתי את הפוסט אני ישן 8שעות בלילה.
אימונים חזקים,פאמפים כול אימון,כאבים בשריר כמה ימים אחרי לא משנה איזה אימון אני עושה.

יש כזו חיה hardgainer? ראיתי שהאינטרנט מוצף במושג הזה,אבל זה באמת נכון שיש אנשים מסויימים שממש קשה להם לעלות?

אחחח הורג אותי סייקלים ארוכים.

איך אתה מתמידים בזה, אחרי זה להתאושש מזה ונוזלים ומיוטסטין בעעעע.

קצרים זה הכי אחי. בלי נוזלים כמעט, בלי כאבי ראש של התאוששות.
כמה שבועות בשבילך נחשב סייקל קצר?

אני ממש חושב שצריך לעשות פוסט בנעוץ או משהו , או לערוך את הפוסט למתחילים , ולכתוב באדום :
אל תעשו סייקל דיבול סולו ! !
בנוסף להסבר קטן שיגיד מדוע זה חרא ודפוק למדי

אני ממש חושב שצריך לעשות פוסט בנעוץ או משהו , או לערוך את הפוסט למתחילים , ולכתוב באדום :
מה קשור עכשיו? ואתה עשית סייקל דיבול סולו לא?

• פותח/ת השרשור

איפה רשום שאני עושה דיבול סולו?

למה ציפית מהסייקל? צריך להתאים ציפיה למציאות.עלית כ13 קילו ירדו נוזלים תישאר עם 5 קילו.חצי שומן חצי שריר.ליותר מיזה אל תצפה אחרת תיתאכזב.מקסימום תישמור על תזונה נכונה זה יהיה יותר לכיוון 3 שריר 2 שומן

למה ציפית מהסייקל? צריך להתאים ציפיה למציאות.עלית כ13 קילו ירדו נוזלים תישאר עם 5 קילו.חצי שומן חצי שריר.ליותר מיזה אל תצפה אחרת תיתאכזב.מקסימום תישמור על תזונה נכונה זה יהיה יותר לכיוון 3 שריר 2 שומן
זה ממש לא ככה, בסייקל לעלות 3 קילו זה ממש עלוב..

נטו אחרי כ2-3 חודשים לאחרבpct.בקיזוז שומן שהיתוסף.
בסדר אבל זה קורה בגלל שחלק מהאנשים כשהם יורדים מחומרים הם חושבים ״יאללה מה אני עושה פה בלי החומרים, מה אני משקיע גם ככה אין תוצאה בלי חומרים״ וככה בין סייקל לסייקל הם פשוט לא משקיעים וחושבים שזו איזו מין תקופת מעבר שאפשר לזלזל באוכל ובאימונים, והם כל הזמן רק מחכים לסייקל הבא וככה יוצא שהם יורדים את כל מה שהם עלו ושהם ״מתפנצ׳רים״..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית