הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלא פוגע בגביהה

מצב
השרשור נעול

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
יש חומרים שאפשר לקחת בגיל 16 שלא יפגעו בגדילה?
אל תנסו לשכנע אותי לרדת מזה בגלל הגיל בבקשה..

אין חומרים שלא דופקים את הגביהה.
תבין חבר אני לא נגדך ואומר שאתה מטומטם כמו מה שכתבו לך שאר המגיבים שכל אחד מהם מצטט את טום וליאור ואייל בלי בכלל להבין מה שעומד מאחורי המילים שלהם. אני פשוט אומר שאם אתה כבר עושה סייקל אז כמו שצריך ואם יש לך שאלות ענייניות אז יענו לך פה, אבל אל תחפש קיצורי דרך או "חומרים שהם לא פוגעים בגיל הזה", דבר שהרבה צעירים כותבים פה. תבין שאין כזה דבר "כמו הדבר האמיתי אבל פחות חזק"..

תבין חבר אני לא נגדך ואומר שאתה מטומטם כמו מה שכתבו לך שאר המגיבים שכל אחד מהם מצטט את טום וליאור ואייל בלי בכלל להבין מה שעומד מאחורי המילים שלהם. אני פשוט אומר שאם אתה כבר עושה סייקל אז כמו שצריך ואם יש לך שאלות ענייניות אז יענו לך פה, אבל אל תחפש קיצורי דרך או "חומרים שהם לא פוגעים בגיל הזה", דבר שהרבה צעירים כותבים פה. תבין שאין כזה דבר "כמו הדבר האמיתי אבל פחות חזק"..
אתה תענה לילד בן 16 על שאלות עינינות בנוגע לחומרים ?
השאלה העניינית היחידה שאני הייתי שואל אותו זה מי החולה נפש שמוכר לו חומרים

הציעו לי אנאדרול ואנאבר פעם (בחור שמריץ סייקלים כבדים מאוד אבל שוקל פחות מ-80 ועושה יום לידיים פעמיים בשבוע)
בגיל 15

• פותח/ת השרשור
מאיזה גיל
בטוח אין סייקל שאפשר להריץ בלי שיפגע בגדילה? אפילו רק לכח או משהו. תודה ;)
אהבתי את התגובה העניינית.

זה עניין שלו ואם הוא יעשה מחקר אמיתי ויבוא באמת למצב של התחלת סייקל אבל לפני שהוא יתחיל יהיו לו כמה שאלות שהוא ישאל בצורה עניינית, אז למה לא בעצם? אתה בחור בן 19, בסך הכל3 שנים הפרש ממנו ואני זוכר אותך עם אותם השאלות כמו שלו ואותו חוסר הידע, אז אל תתקוף אותו ואל תגיב פה בכלל ותרד עליו, וזה כולל את כל שאר המגיבים פה, זה פורום מכובד, אתם יכולים לנסותלהסביר לו בצורה יפה למה זה לא טוב בגילו או למה זה לא כדאי לו, זה אפילו רצוי, אבל לסנן הערות כמו "טרן זה מצויין לסייקל ראשון" זה פשוט בושה בשבילכם חבר'ה..

סתם שאלה מהתעניינות וחוסר ידע מוחלט בנושא - למה סייקלים פוגעים בגביהה?

ד"א שמתי לב לתופעה שמתפשטת לאחרונה שיותר ויותר נערים לפני צבא מחליטים להתחיל סייקלים (או שזה תמיד היה ופשוט הייתי ממש נאיבי).

זה עניין שלו ואם הוא יעשה מחקר אמיתי ויבוא באמת למצב של התחלת סייקל אבל לפני שהוא יתחיל יהיו לו כמה שאלות שהוא ישאל בצורה עניינית, אז למה לא בעצם? אתה בחור בן 19, בסך הכל3 שנים הפרש ממנו ואני זוכר אותך עם אותם השאלות כמו שלו ואותו חוסר הידע, אז אל תתקוף אותו ואל תגיב פה בכלל ותרד עליו, וזה כולל את כל שאר המגיבים פה, זה פורום מכובד, את יכולים לנסות להסביר לו בצורה יפה למה זה לא טוב בגילו או למה זה לא כדאי לו, זה אפילו רצוי, אבל לסנן הערות כמו "טרן זה מצויין לסייקל ראשון" זה פשוט בושה בשבילכם חבר'ה..
קודם כל אני כבר ילדון בן 20 😃
תיראה בתגובה הראשונה שלי שחוץ מהבדיחה על הטרן רשמתי קטע רציני למטה , לאחר שיחה עם הבחור ניגלה אלי שבריאותו לא ככ חשובה לו והוא מעדיף תוצאות על פני בריאות שזה לדעתי לא אחראי וילדותי ביותר ! ולכן אני מדבר אליו כמו ילד למרות שיש בינינו הפרש קטן של כ4 שנים .
למען גילוי נהות אחי הקטן בגילו של פותח האשכול ואני רק חושב על האפשרות שאחי ישתמש בגיל הזה ואני פשוט משתגע ! ולכן אני רואה בפותח האשכול ילד שרק צריך שיעמידו אותו במקום .

לפותח האשכול: אולי הרגשת שדיברתי בצורה מזלזלת אך לא באתי להשפילך אלא להכווין אותך למקום טוב יותר , תתאמן נכון תאכל טוב ותאמין לי שהתוצאות לא יאחרו מלהגיע , תגיע לקרוב למקסימום הטבעי שלך ואז תחשוב על שימוש כזה אוו אחר בחומרים . אולי אתה כועס עלינו כרגע אבל זה לטובתך וכשתיתבגר טיפה אפילו תודה לנו ,

סתם שאלה מהתעניינות וחוסר ידע מוחלט בנושא - למה סייקלים פוגעים בגביהה?

ד"א שמתי לב לתופעה שמתפשטת לאחרונה שיותר ויותר נערים לפני צבא מחליטים להתחיל סייקלים (או שזה תמיד היה ופשוט הייתי ממש נאיבי).
תמיד היה ככה....
הדילרים מרוויחים ככה יותר

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני כבר ילדון בן 20 😃
תיראה בתגובה הראשונה שלי שחוץ מהבדיחה על הטרן רשמתי קטע רציני למטה , לאחר שיחה עם הבחור ניגלה אלי שבריאותו לא ככ חשובה לו והוא מעדיף תוצאות על פני בריאות שזה לדעתי לא אחראי וילדותי ביותר ! ולכן אני מדבר אליו כמו ילד למרות שיש בינינו הפרש קטן של כ4 שנים .
למען גילוי נהות אחי הקטן בגילו של פותח האשכול ואני רק חושב על האפשרות שאחי ישתמש בגיל הזה ואני פשוט משתגע ! ולכן אני רואה בפותח האשכול ילד שרק צריך שיעמידו אותו במקום .

לפותח האשכול: אולי הרגשת שדיברתי בצורה מזלזלת אך לא באתי להשפילך אלא להכווין אותך למקום טוב יותר , תתאמן נכון תאכל טוב ותאמין לי שהתוצאות לא יאחרו מלהגיע , תגיע לקרוב למקסימום הטבעי שלך ואז תחשוב על שימוש כזה אוו אחר בחומרים . אולי אתה כועס עלינו כרגע אבל זה לטובתך וכשתיתבגר טיפה אפילו תודה לנו ,

אל תדאג אני הבנתי את הכוונות שלך מההתחלה. הן לא היו רעות

אני ראיתי פעם את הסרט "גדול יותר חזק יותר מהיר יותר" ושם אמרו שאצל צעירים תופעות הלוואי הם זהות לאלו של מבוגרים מלבד הפגיעה בגדילה של העצמות..

• פותח/ת השרשור
אני ראיתי פעם את הסרט "גדול יותר חזק יותר מהיר יותר" ושם אמרו שאצל צעירים תופעות הלוואי הם זהות לאלו של מבוגרים מלבד הפגיעה בגדילה של העצמות..
אם הייתי גבוה ב7-10 ס"מ הייתי מתחיל סייקל כבר. הבעיה שאני נמוך ואני לא רוצה לפגוע בגביהה (1.74-5)

אם הייתי גבוה ב7-10 ס"מ הייתי מתחיל סייקל כבר. הבעיה שאני נמוך ואני לא רוצה לפגוע בגביהה (1.74-5)
עזוב תתרחק מחומרים, גם אם הייתה שני מטר אל תכנס לסייקל.. אין לך מספיק ידע, תקרא קצת, תלמד את מה שצריך ותחזור לפה חכם יותר ועם שאלות אמיתיות..

• פותח/ת השרשור
למה? מה הנתונים שלך? כמה זמן אתה מתאמן? מה אתה רוצה להשיג?
נתונים בדיחה יחסית למחשבה על סייקל.
63 על 1.74-5
שחיפ אבל אובססיבי מאוד לתחום
5 חודשים
רוצה להשיג
רוצה להתחרות, גופ גדול.
עזוב תתרחק מחומרים, גם אם הייתה שני מטר אל תכנס לסייקל.. אין לך מספיק ידע, תקרא קצת, תלמד את מה שצריך ותחזור לפה חכם יותר ועם שאלות אמיתיות..
ברור שלפני סייקל היית חוקר קודם...
שאלתי אם יש סייקל שלא פוגע בגדילה כדי לראות אם יש טעם לחקור מההתחלה בכלל.
בגיל 20-21 אני אתחיל סייקל כנראה. עד אז ניתן את הכל ;)

נתונים בדיחה יחסית למחשבה על סייקל.
63 על 1.74-5
שחיפ אבל אובססיבי מאוד לתחום
5 חודשים
רוצה להשיג
רוצה להתחרות, גופ גדול.
ברור שלפני סייקל היית חוקר קודם...
שאלתי אם יש סייקל שלא פוגע בגדילה כדי לראות אם יש טעם לחקור מההתחלה בכלל.
בגיל 20-21 אני אתחיל סייקל כנראה. עד אז ניתן את הכל ;)
יופי

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שאתה מבין עד כמה. "נדלקת" על התחום, ההתבלהות תעבור לך, תרגע. לא צריך למהר.

אם אתה בכל זאת רוצה "לתסף", תקנה קריאטין.
אני מתספ בהרבה יותר מקריאטין
כל היום אני חושב על זה, קורא, מתבאס על היותי שחיפ, עובד יותר מדי חזק, מעמיס משקלים קצת בהגזמה.
זה יעבור לי מתי שאני כבר לא אהיה שחיפ

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית