נק' מוניטין:
87
- 946
- 159
יש חומרים שאפשר לקחת בגיל 16 שלא יפגעו בגדילה?
אל תנסו לשכנע אותי לרדת מזה בגלל הגיל בבקשה..
אל תנסו לשכנע אותי לרדת מזה בגלל הגיל בבקשה..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה בדיוק נראלך שאני לא אוכל ושהסקוואט שלי 60?אתה שחיף כי אתה לא אוכל, ובסייקל אתה צריך לדעת לאכול. אם אתה לא יודע לאכול עכשיו ואתה חושב שבסייקל פתאום תהיה 100 קילו חטוב, אתה טועה טעות מרה. קודם תלמד לאכול ולהתאמן, ואל תרוץ לסייקלים כשאתה 10 קילו מתחת לגובה שלך עם סקוואט 60
לפני פחות מחודש פתחת אשכול שבו העלת סקוואט 67.5 לסינגללמה בדיוק נראלך שאני לא אוכל ושהסקוואט שלי 60?
איך קבעת את זה בדיוק?
אני אוכל כל יום 3.5-4K קלוריות
150-160 חלבון מלא
והסקוואט שלי 80 (משקל של ילדה)
חוץ מזה, לפני 5 חודשים שקלתי 46, עכשיו 63. איך עליתי 17 קילו בלי לאכול?
אמרתי בהתחלה שזה משקל מגוחך לסייקל ובכללי.לפני פחות מחודש פתחת אשכול שבו העלת סקוואט 67.5 לסינגל
ו80 זה עדיין משקל מגוחך לעשות איתו סייקל.
אחלה, זה טוב שעלית במשקל. תמשיך ככה ותמשיך להתאמן כבד, אתה בגיל שבו ההורמונים שלך בשיא.
אתה לא קרוב ללמצות את הפוטנציאל הגנטי שלך וסייקל עכשיו יהיה טמטום.
אז מה גורם לך לרצות סייקל אם אתה בעצמך יודע שהמשקלים שלך מגוחכים לסייקל?אמרתי בהתחלה שזה משקל מגוחך לסייקל ובכללי.
אם רק היית מסוגל להבין כמה שאתה טועה, היית מבין כמה שיצאת דפוק פהילדים מתחת לגיל 21 צריכים להתרחק מחומרים בראש ובראשונה אם אין להם שכל. במקרה של פותח הפוסט זה בולט בצורה מאוד מובהקת. שטחיות ונביבות מחליאה...
למען האמת כהמלצה עדיף לא להשתמש באף גיל ללא שכל. רצווי אפילו לנסות ולדחוף את כל נושא פיתוח הגוף והליפטינג לתחתית סדר העדיפויות לטובת מילוי החלל שבין האזניים.
אני יודע את התופעות לוואי בדרך כלל וכן, הן לא קלות.שונא תגובות של מבוגרים שאומרים לנערים אתה טיפש מדי להתחיל סייקל או עוד כל מיני הערות מטומטמות .
בנתיים היה רק בנאדם אחד שהסביר נורמאלי ועם טיפת כבוד בסיסי.
תסבירו לאותו נער קודם כל את הסכנות שבדבר, את האחריות הגדולה יחסית , ורק אז תעירו .
לפותח הפוסט, ובכן זה קורה להרבה , הרגשה של למה לעזאזל אני לא עושה סייקל. כמו שראית יש לא מעט תופעות לוואי וסכנות כאלו ואחרות , כמובן שהגיל קצת מגביל אותך , אני אומר תחכה עוד קצת לגיל 17 -17.5 , ואז תתחיל ( כי מי אני שיגיד לך לא לעשות סייקל ) , בגיל 17 יהיו לך יותר אפשרויות לגבי חומרים שאותם אתה יכול לצרוך, אנאבר, אפיסטן, טורינבול ועוד . מציע לך לקרוא בנושא עוד , להתעמק בחומרים, בתופעות,המינונים ובהכל פשוט .
בהצלחה .
אתה מתעצבן. זה סביר, אתה ילד...אם רק היית מסוגל להבין כמה שאתה טועה, היית מבין כמה שיצאת דפוק פה
לא אכפת לי כמה אתה שוקל כמה אתה מרים או כמה ידע יש לך
אתה אפילו לא יכול להיות קרוב ללקרוא לי "ילד בלי שכל"
אבל עזוב, לא לרמה שלי לריב עם בנאדם כמוך ששופט אנשים אחרי דקה וחצי.
באמת? 17-17.5? אם אני אעלה תגובה עם סקירה בנוגע לסיכונים שבשימוש בסטרואידים בגיל כזה אתה מתכוון לסתור אותה?שונא תגובות של מבוגרים שאומרים לנערים אתה טיפש מדי להתחיל סייקל או עוד כל מיני הערות מטומטמות .
תסבירו לאותו נער קודם כל את הסכנות שבדבר, את האחריות הגדולה יחסית , ורק אז תעירו .
לפותח הפוסט, ובכן זה קורה להרבה , הרגשה של למה לעזאזל אני לא עושה סייקל. כמו שראית יש לא מעט תופעות לוואי וסכנות כאלו ואחרות , כמובן שהגיל קצת מגביל אותך , אני אומר תחכה עוד קצת לגיל 17 -17.5 , ואז תתחיל ( כי מי אני שיגיד לך לא לעשות סייקל ) , בגיל 17 יהיו לך יותר אפשרויות לגבי חומרים שאותם אתה יכול לצרוך, אנאבר, אפיסטן, טורינבול ועוד . מציע לך לקרוא בנושא עוד , להתעמק בחומרים, בתופעות,המינונים ובהכל פשוט .
בהצלחה .
הסקת מסקנות ככ אדיוטית שלא ראויה לתגובהאתה מתעצבן. זה סביר, אתה ילד...
תנער את עצמך טוב, שב ללמוד, אולי יצא ממך משהו. שימוש בסטרואידים בגיל כ"כ צעיר מייצג את השטחיות של חלק כ"כ גדול מהנוער. הוא מחליא...
אם היית רציני, היית יושב ולומד, אפילו בנושא הפוסט ולא עולה עם קושיות שלא רק שהן טפשיות הן מגעילות.
כרגע מציע לך לא לקרוא לאנשים שמבינים הרבה יותר כמה הם דפוקים וכו׳. הם עושים את זה לטובתך!אני יודע את התופעות לוואי בדרך כלל וכן, הן לא קלות.
הכל פונקציה של סדר עדיפויות, ולקיחת סיכונים
בכל ספורט יש סיכון
כרגע למשל הגובה יותר חשוב לי מסייקל בגלל שאני מרגיש נמוך.
אני באמת אשב לקרוא, כמו תמיד 😛
תודה על התגובה, נהניתי לקרוא, גבר עם ראש פתוח 😃
אתה מתעצבן. זה סביר, אתה ילד...
תנער את עצמך טוב, שב ללמוד, אולי יצא ממך משהו. שימוש בסטרואידים בגיל כ"כ צעיר מייצג את השטחיות של חלק כ"כ גדול מהנוער. הוא מחליא...
אם היית רציני, היית יושב ולומד, אפילו בנושא הפוסט ולא עולה עם קושיות שלא רק שהן טפשיות הן מגעילות.
באמת? 17-17.5? אם אני אעלה תגובה עם סקירה בנוגע לסיכונים שבשימוש בסטרואידים בגיל כזה אתה מתכוון לסתור אותה?
ביום שאחפש לעמוד בציפיות שלך אחפש יעוד אחר. קצת צניעות..."אולי יצא ממך משהו" .. ? באמת ? זה מה שיש לך להגיד ? אתה שם לב שאתה פשוט ממשיך להקניט אותו על בסיס כמה דקות של הכרות אינטרנטית ועל פי שאלה שהוא שאל , סלח לי אבל זאת ממש לא התנהגות שציפיתי ממך ..
לא מתכוון לסתור אותה , אבל אני בטוח שגם אתה וגם אני מכירים לא מעט אנשים בגילאים כאלה שהתחילו סייקל כבד ומשמעותי יותר משטויות כמו אנאבר ואפיסטן , והם במצב נורמאלי ותקין מבחינת כלל המערכות .
אני אחלק את התגובה הזאת לכמה חלקיםשונא תגובות של מבוגרים שאומרים לנערים אתה טיפש מדי להתחיל סייקל או עוד כל מיני הערות מטומטמות .
בהצלחה .
מטרת הפורום היא העברת אינפורמציה. לי באופן אישי אין שום דילמה מוסרית כאשר אני עונה על שאלה כמו "מה התרומה של אסטרוגן לגדילת השריר?" או "מה ההבדל בין מסטרון לפרווירון?" בין אם השאלה נשאלת ע"י בן 30 או ע"י בן 17.
אם כבר עסקנו בחוקים, ושוב אני לא מדבר מניסיוני האישי או בקטע ביקורתי כלשהו, מה דעתך על איסור על דיבורים על אינסולין וכד'?קראתי לא מעט בפורומים בחו"ל..שמעתי לא מעט ראיונות..החרא הזה יכול להרוג אותך. ואני לא מדבר איתך על אביוז של סטרואידים ותופעות לוואי קיצוניות...אני מדבר על מוות.מטרת הפורום היא העברת אינפורמציה. לי באופן אישי אין שום דילמה מוסרית כאשר אני עונה על שאלה כמו "מה התרומה של אסטרוגן לגדילת השריר?" או "מה ההבדל בין מסטרון לפרווירון?" בין אם השאלה נשאלת ע"י בן 30 או ע"י בן 17.
בנוסף, אני לא חש נקיפות מצפון כאשר אני עונה על שאלה של בן 17: "מדוע סטרואידים מסוכנים יותר בגיל ההתבגרות לעומת 21+?".
הבעיה שלי היא עם שאלות בסיגנון של: "אני בן 16.5 ורוצה להתחרות, המאמן שלי מר עולם ואמר לי להזריק 50mg דיבול, האם כדאי?" או "איזה חומר הכי פחות מסוכן לבן 17?". אלה שאלות שאני חש בהן שעצם התייחסותי הרצינית מעניקה אישור מתוך סמכות לתמיכה שאני מעניק לצעיר שעלול להחליט להשתמש.
לא נעלתי את הדיון מאחר ובסופו של דבר ניתן לראות עד כמה הוא ממחיש התנגדות עזה וכנה לשימוש בגיל צעיר.