הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות הזריקות ועוד שאלה

• פותח/ת השרשור guyeeee
  • פורסם בתאריך

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
אהלן.

התחלתי סייקל היום של 500 מג טסט 400 דקה.

סייקל קודם שעשיתי, זה שמביא לי תחומרים ועוזר לי בכל התחום הזה הזריק לי ML כתף ימין וML כתף שמאל.

אז יעני 250 מג בזריקה לחלק ל2 בכל כתף.

אבל היום שחזרתי לסייקל הוא נתן לי זריקה של 250 מג טסט ודקה באותו כתף ועכשיו הכתף שלי כואבת רצח.
השאלה היא , אם אני מחלק את זה ל2 יעני חצי זריקה כתף ימין חצי זריקה כתף שמאל זה יפחית תכאבים? כי נכנס פחות חומר באותו מקום?

שאלה שניה - אם אני עושה 400 מג דקה, במזרק כמה זה?
לדוגמא אני עושה יום שני 1 ML במזרק . ואז יום חמישי כמה ? 2 קווים מתחת ל ל1 ML ?

הכאב לא קשור לכמות החומר, אם יש יותר מדי חומר אתה תרגיש נפיחות אולי ותחושה מציקה קצת, כאב יכול להיות מתזוזה של המחט, מבועות אוויר שנכנסו או פשוט כי היה קצת חומר על המחט לפני שהכנסת אותה אז יכול להיות קצת שורף..

בנוגע לשאלה השנייה- כמה מ״ג פר מ״ל הדקה?

• פותח/ת השרשור
הכאב לא קשור לכמות החומר, אם יש יותר מדי חומר אתה תרגיש נפיחות אולי ותחושה מציקה קצת, כאב יכול להיות מתזוזה של המחט, מבועות אוויר שנכנסו או פשוט כי היה קצת חומר על המחט לפני שהכנסת אותה אז יכול להיות קצת שורף..

בנוגע לשאלה השנייה- כמה מ״ג פר מ״ל הדקה?

על הבקבוק רשום 200 ML ולמטה מתחת רשום 10.

בכתף? באמת? איזה גודל כתף יש לך שאתה מזריק שם 2CC?
כי תסלח לי אבל לפי התמונה אתה נראה פחות מ19 וגם עם כתף שלא הייתי מזריק שם כרגע בכלל.

בלי לפגוע.

על הבקבוק רשום 200 ML ולמטה מתחת רשום 10.
תזריק פעמיים בשבוע 1cc/200mg deca ו-1cc/250mg test e.
כי תסלח לי אבל לפי התמונה אתה נראה פחות מ19 וגם עם כתף שלא הייתי מזריק שם כרגע בכלל.

בלי לפגוע.
מסכים מאוד. העדיפות צריכה להיות להזריק לישבן וביחוד כאשר לא מדובר בתדירות הזרקה גבוהה. שריר גדול יותר, כואב פחות ואתר הזרקה פשוט יותר.

• פותח/ת השרשור

בלי לפגוע.

התמונה מלפני שנה בערך אבל זה בסדר. הכל ברוח טובה. לא נפגע.

תזריק פעמיים בשבוע 1cc/200mg deca ו-1cc/250mg test e.

מסכים מאוד. העדיפות צריכה להיות להזריק לישבן וביחוד כאשר לא מדובר בתדירות הזרקה גבוהה. שריר גדול יותר, כואב פחות ואתר הזרקה פשוט יותר.

אני לא חושב שאני מסוגל להזריק לעצמי. לרוב זה שעוזר לי או חברים מזריקים לי אז זה כתף או ביד אחורית. אבל בדרך זה זה מתחלק ל1CC יד ימין 1CC יד שמאל ואז זה בדרך כלל עובד טוב.

הבעיה העיקרית זה להזריק לעצמי ועוד בתחת שזה מאחורה. קצת בעייתי בשבילי

אני לא חושב שאני מסוגל להזריק לעצמי. לרוב זה שעוזר לי או חברים מזריקים לי אז זה כתף או ביד אחורית. אבל בדרך זה זה מתחלק ל1CC יד ימין 1CC יד שמאל ואז זה בדרך כלל עובד טוב.

אם אתה עושה את זה בטיל בלי לחשוב זה אפשרי להזריק לעצמך בתחת... ולדעתי גם עדיף כדי למנוע מצב בדיוק כמו שקרה לך עכשיו. תזריק לכתפיים כשאתה מזריק בתדירות גבוהה ואתה לא יכול רק בתחת.

אם אתה עושה את זה בטיל בלי לחשוב זה אפשרי להזריק לעצמך בתחת... ולדעתי גם עדיף כדי למנוע מצב בדיוק כמו שקרה לך עכשיו. תזריק לכתפיים כשאתה מזריק בתדירות גבוהה ואתה לא יכול רק בתחת.
אני לא רואה המון סיבה לעבור לכתפיים. הישבן אתר הזרקה מאוד גדול עם שריר גדול יחסית שיאפשר גם הזרקה של 4cc/ed בסה"כ אם תידרש לכך. הכתף לעומת זאת שריר קטן כשהזרקה של 1cc/eod גבולית עבור צד אחד, אתר הזרקה קטן עם סכנת פגיעה גבוהה וכואב הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה המון סיבה לעבור לכתפיים. הישבן אתר הזרקה מאוד גדול עם שריר גדול יחסית שיאפשר גם הזרקה של 4cc/ed בסה"כ אם תידרש לכך. הכתף לעומת זאת שריר קטן כשהזרקה של 1cc/eod גבולית עבור צד אחד, אתר הזרקה קטן עם סכנת פגיעה גבוהה וכואב הרבה יותר.

השאלה היא אם אני עושה 1 CC כל צד, יהיה קריטי מבחינת תוצאות?

עם קצת כאב אני יכול להסתדר. כי הכאב הוא פחות או יותר רק באותו יום של הזריקה ואולי קצת יום אחרי.

האם מבחינת תוצאות החומר יספג פחות טוב או משו בגלל שזה שריר קטן או הסיבה העיקרית היא כי זה כואב ולא נוח?

השאלה היא אם אני עושה 1 CC כל צד, יהיה קריטי מבחינת תוצאות?

עם קצת כאב אני יכול להסתדר. כי הכאב הוא פחות או יותר רק באותו יום של הזריקה ואולי קצת יום אחרי.

האם מבחינת תוצאות החומר יספג פחות טוב או משו בגלל שזה שריר קטן או הסיבה העיקרית היא כי זה כואב ולא נוח?
זה לא עניין של תוצאות בצורה ישירה. שריר הוא שריר והזרקה לשריר היא הזרקה לשריר. מה שקובע את מידת השחרור בסדר הגודל המשמעותי הוא האסטר ולא השריר או השמן למשל.
מצד שני לפגיעה בעצב או בכלי דם וצילוק בהחלט עלולות להיות תוצאות עגומות שישפיעו בעקיפין על תוצאות הסייקל. אני מקווה שאתה מחליף מחטים. מזריק עם 23G ואפילו עם 25G לכתף ודואג למשוך טרם ההזרקה.

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של תוצאות בצורה ישירה. שריר הוא שריר והזרקה לשריר היא הזרקה לשריר. מה שקובע את מידת השחרור בסדר הגודל המשמעותי הוא האסטר ולא השריר או השמן למשל.
מצד שני לפגיעה בעצב או בכלי דם וצילוק בהחלט עלולות להיות תוצאות עגומות שישפיעו בעקיפין על תוצאות הסייקל. אני מקווה שאתה מחליף מחטים. מזריק עם 23G ואפילו עם 25G לכתף ודואג למשוך טרם ההזרקה.

מזריק עם 21. יודע שזה גדול אבל אישית לא מפריע יותר מדי. הקטע שאני גם קונה מזרקים לא מחטים. יעני מחליף את כל המזרק כולל המחט כל זריקה כי בסופרפארם מוכרים מזרקים באיזה שקל ולא ניראה לי מוכרים שם מחטים בנפרד ככה שאני אצטרך לקנות 2 מזרקים כל פעם. אחד 21G לשאוב ואחד 23-25G להזריק.

מזריק עם 21. יודע שזה גדול אבל אישית לא מפריע יותר מדי. הקטע שאני גם קונה מזרקים לא מחטים. יעני מחליף את כל המזרק כולל המחט כל זריקה כי בסופרפארם מוכרים מזרקים באיזה שקל ולא ניראה לי מוכרים שם מחטים בנפרד ככה שאני אצטרך לקנות 2 מזרקים כל פעם. אחד 21G לשאוב ואחד 23-25G להזריק.
אז תקנה במקום אחר. או שתזמין מחו"ל. אתה אומר "לא מפריע לי" אבל גם אם בינתיים אינך משלם על זה, אין עתיד להזרקה תדירה במינונים גבוהים עם 21G לכתף.

• פותח/ת השרשור
אז תקנה במקום אחר. או שתזמין מחו"ל. אתה אומר "לא מפריע לי" אבל גם אם בינתיים אינך משלם על זה, אין עתיד להזרקה תדירה במינונים גבוהים עם 21G לכתף.

סבבה. רק איזה צבע זה ה23G? בדרך כלל מדבר עם הבית מרקחת בצבעים

גם אני קונה בסופר פארם והם מוכרים רק מזרק עם מחט 21G מחוברת, אתה יכול פשוט ללכת לשם ולבקש מהם שיזמינו לך מחטים 23G כחולות או פשוט לקנות בבית מרקחת שכונתי ששם יש בדרך כלל הכל..

יש לך כל כך הרבה שאלות כאילו זה סייקל ראשון שלך. ואתה אומר שזה השלישי שלך כבר אז מה היה בראשון.
בכוח אופן אני מזריק רק בכתפיים תלך לבית מרקחת ותבקש מחת כתומה תזריק תזריק 1 בימין ואחד בשמול אם מישהו עושה לך תזריק בכתף האחורית תשחק אם זה שבוע פה שבוע פה

אתה מסוגל ואני ממליץ לך בחום לנסות. וגם אם לא, אז שיזריקו לך בטוסיק ולא בכתף.

תאמין לי שהכתף זה לא איזור שאתה רוצה לטעות ולפגוע בעצבוב שם, וכמו שאמר תום, הצטלקות של השריר תגרום למראה כתף מכוערת.
אגב, הטוסיק סופג את החומר הכי טוב והזמינות הביולוגית באזור זה היא מעט גבוהה משאר האיזורים.

• פותח/ת השרשור
יש לך כל כך הרבה שאלות כאילו זה סייקל ראשון שלך. ואתה אומר שזה השלישי שלך כבר אז מה היה בראשון.
בכוח אופן אני מזריק רק בכתפיים תלך לבית מרקחת ותבקש מחת כתומה תזריק תזריק 1 בימין ואחד בשמול אם מישהו עושה לך תזריק בכתף האחורית תשחק אם זה שבוע פה שבוע פה

רוצה כמה דוגמאות?

מותר להביא ביד בזמן סייקל?
משנה מתי מזריקים? שמעתי צריך אחרי אימון.

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית