מישהו התנסה עם נקסוס 5?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אני מת כבר לקנות מכשיר חדש.
יש לי התלבטות לגבי הנקסוס 5 או לגבי הLG G2.
הפלאפונים מאוד מאוד דומים, ההבדל העיקר הוא שהנקסוס עם תוכנה קלה יותר לכן הוא מהיר יותר ומקבל עידכונים ראשון.
היתרונות של הG2 הוא סוללה ענקית!, מסך גדול וטוב יותר, מצלמה יותר טובה ותוכנה עם כל מיני תוספות שנותנת כל מיני דברים אבל מצד שני מאיטה את המכשיר.

בקיצור אני ממש רוצה את הנקסוס אבל מפחד שהסוללה שם היא בעייתית ולא תספיק לי.
אני עם גלקסי 2 ואני מחפש מטען בנרות כל כמה שעות....

למי שיש נקסוס 5, איך הבטריה?
ומי שמבין קצת יותר במכשירים, מה כדאי?
הם עולים כמעט אותו דבר.

עוד מעט יוצא ה-G3, עדיף לחכות לו.

עוד מעט יוצא ה-G3, עדיף לחכות לו.
ואחריו ייצא הגלאקסי 6 ואחריו הנקסוס 6 ובאמצע ייצא גם מכשיר חדש לHTC ושמעתי שהחברה הסינית מוציאה מכשיר פצצה וגם הקוריאנית ההיא ואתה מבין את הפואנטה?
לא מחכים למכשירים, מכשירים קונים כשצריך. סמארטפונים חדשים יוצאים כל הזמן

לך על הG2 הנקסוס 5 יהיה בסדר בהתחלה אבל ככל שהזמן יעבור השחיקה בבטרייה תהיה בעייתית יותר

לאבא שלי יש את ה-G2. היינו בחופשה בים המלח והוא לא הביא מטען בכלל.

היינו שם יומיים והוא היה עם 50% כשיצאנו מהמלון הביתה. וזה כשהוא לא הפסיק לצפות בסרטונים ולהיות באינטרנט.

אני עם נקסוס 4 ומרוצה מאד. שיצא הנקסוס 6 אני אחליף

יש לי את שניהם
אני מאוד אהבתי את המינמליסטיות של הנקסוס 5

אבל הLG 2 לדעתי הרבה יותר טוב בעיקר בגלל הסוללה שזה מה שמעניין אותי בעיקר

בנקסוס שמעתי מוזיקה ותוך כמה.שעות הסוללה כבר ב80 אחוז

והLG אחרי שעתיים של מוזיקה.רק ב99

הדבר היחיד שמציק לי זה שאני מפספס את הרווח ויוצר די הרבה.שאני לוחץ על המקודה במקום הרווח

לי יש נקסוס 5 והוא מצויין לדעתי.

נכון שנקודת התורפה שלו היא הסוללה, אבל מצד שני הייתי לפני כן 3 שנים עם גלקסי 1 ומעולם לא נגמרה לי הסוללה באמצע היום.

אם אתה מטעים אותו כל לילה הוא מספיק די והותר גם בשימוש כבד. לי לפחות לא יוצא להשתמש שימוש מסיבי שאני צריך הטענה במשך היום.

אני השבוע \ שבוע הבא קונה G2.
הנקסוס 5 לעומתו יקר יותר ופחות טוב, מצלמה פחות טובה וסוללה חלשה יותר.
אתה יכול להביא את ה-G2 ב-2200 שקל עם אחריות לשנתיים 32GB, מומלץ
ואין לך למה לחכות ל-G3, הוא יעלה 1500 שקל יותר על שיפורים קטנים.
2000 שקל ל-G2 זה מחיר זנות

נערך לאחרונה:
קניתי את הנקסוס 5 ב1300₪ מחו"ל. ממליץ עליו במיוחד לאחר מעבר מאייפון. הסוללה סבירה ולא כמו שהפחידו אותי, והמהירות... לא מכיר מכשיר כל כך מהיר וקליל גם שראיתי את הגלקסי 5 שהוא מתקדם יותר.

אם אתה מחפש מכשיר מהיר וקליל זה הנקסוס ואם אתה מחפש סוללה חזקה עם מצלמה איכותית יותר זה הg2. זה על רגל אחת ההבדלים ביניהם.

לכן תשאל את עצמך מה אתה מעדיף מכשיר קליל ומעודכן? או מכשיר עם מצלמה וסוללה חזקה יותר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קניתי את הנקסוס 5 ב1300₪ מחו"ל. ממליץ עליו במיוחד לאחר מעבר מאייפון. הסוללה סבירה ולא כמו שהפחידו אותי, והמהירות... לא מכיר מכשיר כל כך מהיר וקליל גם שראיתי את הגלקסי 5 שהוא מתקדם יותר.

אם אתה מחפש מכשיר מהיר וקליל זה הנקסוס ואם אתה מחפש סוללה חזקה עם מצלמה איכותית יותר זה הg2. זה על רגל אחת ההבדלים ביניהם.

לכן תשאל את עצמך מה אתה מעדיף מכשיר קליל ומעודכן? או מכשיר עם מצלמה וסוללה חזקה יותר?
המצלמה פחות קריטית בשבילי...

השאלה היא כמה חלשה הסוללה של הנקסוס, אם בכלל, לעומת הגלקסי 2 שלי (אם היא באותה הרמה אז אני מעדיף את ה g2.. ) בשימוש חזק, תןך שעה שעתיים היא מתרוקנת לגמרי

המצלמה פחות קריטית בשבילי...

השאלה היא כמה חלשה הסוללה של הנקסוס, אם בכלל, לעומת הגלקסי 2 שלי (אם היא באותה הרמה אז אני מעדיף את ה g2.. ) בשימוש חזק, תןך שעה שעתיים היא מתרוקנת לגמרי
הסוללה של הנקסוס כמעט פי 2 חזקה מהגלקסי 2. השאלה מה ההגדרה שימוש חזק, זה מאוד אינדודואלי.

• פותח/ת השרשור
הסוללה של הנקסוס כמעט פי 2 חזקה מהגלקסי 2. השאלה מה ההגדרה שימוש חזק, זה מאוד אינדודואלי.
זה הכל יחסי.. מעבד חלש ומסך קטן עם סוללה קטנה... לעומת מסך גדול, מעבד חזק וסוללה גדולה

שימוש יחסי זה לגלוש בכרום ובפייסבוק ולהתכתב בווטסאפ.. מהר מאוד ואין סוללה.

זה הכל יחסי.. מעבד חלש ומסך קטן עם סוללה קטנה... לעומת מסך גדול, מעבד חזק וסוללה גדולה

שימוש יחסי זה לגלוש בכרום ובפייסבוק ולהתכתב בווטסאפ.. מהר מאוד ואין סוללה.
עבור וואטאאפ ופייסבוק נקסוס 5 מתפקד מעולה גם מהיר ולא שודד סוללה.

לדעתי כמו שכתבו מעליי עדיף לך לחכות ל-G3 ולקנות אותו. הנקסוס בארץ הוא Overpriced ביחס למחירים שלו באירופה ובארה"ב, כל הקטע של המכשיר זה שהוא זול ונותן בראש בביצועים, אבל בכל זאת ה-G2 יותר טוב. אין בארץ את יתרון המחיר של הנקסוס, לכן אין טעם לדעתי לקנות אותו.
אם כבר המחירים זהים, לך על ה-G2, אם אתה סבלני עם תקציב תחכה ל-G3 כי הוא הולך להיות מכשיר פצצה שיחזיק לך לזמן מה.
יש לי נקסוס 4 מאז שהוא יצא, מכשיר מעולה (בקומבינה קניתי בזול) אבל בכללי לא משתלם לקנות נקסוס בארץ.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כמו שכתבו מעליי עדיף לך לחכות ל-G3 ולקנות אותו. הנקסוס בארץ הוא Overpriced ביחס למחירים שלו באירופה ובארה"ב, כל הקטע של המכשיר זה שהוא זול ונותן בראש בביצועים, אבל בכל זאת ה-G2 יותר טוב. אין בארץ את יתרון המחיר של הנקסוס, לכן אין טעם לדעתי לקנות אותו.
אם כבר המחירים זהים, לך על ה-G2, אם אתה סבלני עם תקציב תחכה ל-G3 כי הוא הולך להיות מכשיר פצצה שיחזיק לך לזמן מה.
יש לי נקסוס 4 מאז שהוא יצא, מכשיר מעולה (בקומבינה קניתי בזול) אבל בכללי לא משתלם לקנות נקסוס בארץ.
השאלה היא תוך כמה זמן LG ינטשו אותו מבחינת העידכונים (את ה G3), ולצערי הבטריה שלו תחזיק פחות זמן, כי זה אותה הבטריה אבל מסך הרבה יותר גדול ומעבד חזק יותר (אגב אומרים שהוא לא מספיק חזק ביחס לתוכנה ככה שהוא לא כזה טוב ביחס למתחרים).
ושוב פעם הוא הולך להיות ממש יקר. לא יודע אם יש לי איך לקנות אותו בחו"ל במחיר מוזל (600 אירו פחות או יותר ממה שהבנתי) אי אפשר לקנות סוללה יותר גדולה לנקסוס ולהחליף? 😭 (היה כאלה לגלקסי)

השאלה היא תוך כמה זמן LG ינטשו אותו מבחינת העידכונים (את ה G3), ולצערי הבטריה שלו תחזיק פחות זמן, כי זה אותה הבטריה אבל מסך הרבה יותר גדול ומעבד חזק יותר (אגב אומרים שהוא לא מספיק חזק ביחס לתוכנה ככה שהוא לא כזה טוב ביחס למתחרים).
ושוב פעם הוא הולך להיות ממש יקר. לא יודע אם יש לי איך לקנות אותו בחו"ל במחיר מוזל (600 אירו פחות או יותר ממה שהבנתי) אי אפשר לקנות סוללה יותר גדולה לנקסוס ולהחליף? 😭 (היה כאלה לגלקסי)

אני לא בטוח לגבי הקטע של המעבד של ה-G3, אני אבדוק את זה מאוחר יותר.
לנקסוס לצערנו הרב אי אפשר להחליף סוללה, אם אני לא טועה גם ב-G2 לא ניתן להחליף סוללה(אלא אם כן יש לך את הגרסה הקוריאנית).
אבל, ל-LG G3 לפי מה שהבנתי לאחרונה ניתן יהיה להחליף סוללה.
אם יש לך את האופציה להביא מארה"ב/אירופה (תלוי איזה מדינה באירופה) את הנקסוס 5 לך על זה בלי לחשוב אפילו, אם אתה יכול רק מהארץ אז לך על ה-G2/3 לדעתי. בארץ בגלל החזירות ורדיפת הבצע לא ניתן ליהנות מהתמורה ביחס למחיר המצוין של הנקסוס.

נערך לאחרונה:
אני קניתי לפני שבוע גלקסי אס4 ,מהסיבה שזה גם טלפון טוב,הסוללה יחסית בסדר,ואפשר להחליף בו סוללות,מה שאי אפשר לעשות ב נקסוס ו-LG
ששם הסוללה פנימית ,
קניתי באיביי 3 סוללות ספייר ,תמיד יש עוד אחת ספייר בארנק ,ולא צריך לדאוג שפתאום הבטרייה תמות לך באמצע היום

אני קניתי לפני שבוע גלקסי אס4 ,מהסיבה שזה גם טלפון טוב,הסוללה יחסית בסדר,ואפשר להחליף בו סוללות,מה שאי אפשר לעשות ב נקסוס ו-LG
ששם הסוללה פנימית ,
קניתי באיביי 3 סוללות ספייר ,תמיד יש עוד אחת ספייר בארנק ,ולא צריך לדאוג שפתאום הבטרייה תמות לך באמצע היום
טכנית אפשר להחליף
אם אתה מוכן לפרק את כל הפלאפון שלך ואז להרכיב אותו מחדש

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח לגבי הקטע של המעבד של ה-G3, אני אבדוק את זה מאוחר יותר.
לנקסוס לצערנו הרב אי אפשר להחליף סוללה, אם אני לא טועה גם ב-G2 לא ניתן להחליף סוללה(אלא אם כן יש לך את הגרסה הקוריאנית).
אבל, ל-LG G3 לפי מה שהבנתי לאחרונה ניתן יהיה להחליף סוללה.
אם יש לך את האופציה להביא מארה"ב/אירופה (תלוי איזה מדינה באירופה) את הנקסוס 5 לך על זה בלי לחשוב אפילו, אם אתה יכול רק מהארץ אז לך על ה-G2/3 לדעתי. בארץ בגלל החזירות ורדיפת הבצע לא ניתן ליהנות מהתמורה ביחס למחיר המצוין של הנקסוס.
התכוונתי לסוללה אחרת במקום עם נפח גדול יותר ( במקום 2300 מילי אמפר אז 2600/3000 ) מבין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית