הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו התנסה עם נקסוס 5?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
התכוונתי לסוללה אחרת במקום עם נפח גדול יותר ( במקום 2300 מילי אמפר אז 2600/3000 ) מבין?
אין אופציה. מה שכן יש זה מטענים ניידים שאפשר לקחת איתך לכל מקום ולהטעין גם באמצע המדבר אם צריך.

אני קניתי לפני שבוע גלקסי אס4 ,מהסיבה שזה גם טלפון טוב,הסוללה יחסית בסדר,ואפשר להחליף בו סוללות,מה שאי אפשר לעשות ב נקסוס ו-LG
ששם הסוללה פנימית ,
קניתי באיביי 3 סוללות ספייר ,תמיד יש עוד אחת ספייר בארנק ,ולא צריך לדאוג שפתאום הבטרייה תמות לך באמצע היום
נראה לי שבg2 הסוללה נשלפת ורק בנקסוס לא.

הבוקר קניתי את ה-G2 מאיליין בת"א. חייב להגיד לך שזה מכשיר מטורף, הכל רץ מהר, סוללה פצצה,
המסך מטורף!!! עברתי מאייפון 4 עם 3.5 אינץ' למכשיר של 5.2 וזה הבדל ענקי, התרגלתי מהר לזה ואני בהחלט מרוצה.
הכפתורים מאחורה זה רעיון מצויין, ומאפשר לי להגיע להכל כמו שצריך ובנוחות, אני מאמין שאם הכפתורים היו בצדדים כמו
בטלפונים רגילים הייתי סובל, אבל ככה זה מעולה.
יש לי יד קטנה יחסית אבל בכל זאת אני מסוגל לעשות 90% מהדברים עם המכשיר ביד אחת.

הבוקר קניתי את ה-G2 מאיליין בת"א. חייב להגיד לך שזה מכשיר מטורף, הכל רץ מהר, סוללה פצצה,
המסך מטורף!!! עברתי מאייפון 4 עם 3.5 אינץ' למכשיר של 5.2 וזה הבדל ענקי, התרגלתי מהר לזה ואני בהחלט מרוצה.
הכפתורים מאחורה זה רעיון מצויין, ומאפשר לי להגיע להכל כמו שצריך ובנוחות, אני מאמין שאם הכפתורים היו בצדדים כמו

תתחדש!
מכשיר באמת מצוין, לבן דוד שלי יש את ה-G2 והוא נהנה מכל רגע.
ה-G2 הוא בהחלט המכשיר המשתלם ביותר בארץ.

נערך לאחרונה:
כשאח שלי קנה את הנקסוס 5 הוא התלונן קצת על הבטרייה, אם בטרייה היא אחד מהקריטריונים שלך לדעתי קח משהו אחר מהנקסוס.

• פותח/ת השרשור
נשבע לכם שהאשכול הזה יותר בלבל אותי מאשר עזר לי חחחח לרגע אחד אני חושב g2 כמה שעות אחרי זה נקסוס וככה חוזר על עצמו 😣

נראה לי אני אטיל מטבע וזהו

תודה לכולם חחח

הידעת שאפשר לנעול ולפתוח את הפלאפון על ידי Double Tap על המסך?

יש לי G2 ואני ממש מרוצה, ממליץ.
אין טעם לשלם עוד 1500 שקל על חומרה מעט טובה יותר, ה-G2 טוב ואפילו יותר מדי טוב.

נשבע לכם שהאשכול הזה יותר בלבל אותי מאשר עזר לי חחחח לרגע אחד אני חושב g2 כמה שעות אחרי זה נקסוס וככה חוזר על עצמו 😣

נראה לי אני אטיל מטבע וזהו

תודה לכולם חחח
שמע גבר יש לי תנקסוס 5 הבטרייה היא מצוינת מחזיקה דיי הרבה זמן מה שמוריד הרבה בטרייה זה סרטים אבל אם תשמע שירים זה לא יוריד
מצלמה היא מאוד טובה מבחינת איכות תשסתכל באשכולות של סרטונים אחרונים שלי זה האיכות והיא מצוינת
בעיקרון אחלה טלפון ממליץ עליו אם יש לך תכסף

לא יותר עדיף ללכת לחנות ופשוט להתנסות ב-2 המכשירים ?

• פותח/ת השרשור
לא יותר עדיף ללכת לחנות ופשוט להתנסות ב-2 המכשירים ?
בעיקרון אני ממש רוצה את הנקסוס פשוט מפחד מהבטריה שהיא חלשה.. לא יעזור לי להתנסות איתו כמה דקות בשביל לדעת את זה...
ותודה חברים נראה לי אני אלך על הנקסוס

בעיקרון אני ממש רוצה את הנקסוס פשוט מפחד מהבטריה שהיא חלשה.. לא יעזור לי להתנסות איתו כמה דקות בשביל לדעת את זה...
היום בבוקר הייתי בחנות וניסיתי את שתיהם, בכללי זה מרגיש ממש אותו המכשיר אחד לאחד. מה שכן לדעתי לG2 יש ייתרון בכפתור המסך מאחורה, וסוללה חזקה בהרבה. חסרון שלו זה ששקע ה AUX של האוזניות ממוקם בתחתית המכשיר ולא למעלה שבישבילי זה מעצבן מאוד. אבל בכללי אין הבדל בין הפלאפונים בתחושה ובמראה אני בעצמי חשבתי שזה אותו הדבר עד שהסתכלתי על ה נקסוס וראיתי את הכיתוב מאחורה..
גם לי יש התלבטות כזאת ואני קופץ על ה G2. אני ראיתי את שתיהם בDR PHONE רמת גן עם אתה גר בסביבה תקפוץ ותתרשם משתיהם אבל על תקנה כי ייקר!

• פותח/ת השרשור
היום בבוקר הייתי בחנות וניסיתי את שתיהם, בכללי זה מרגיש ממש אותו המכשיר אחד לאחד. מה שכן לדעתי לG2 יש ייתרון בכפתור המסך מאחורה, וסוללה חזקה בהרבה. חסרון שלו זה ששקע ה AUX של האוזניות ממוקם בתחתית המכשיר ולא למעלה שבישבילי זה מעצבן מאוד. אבל בכללי אין הבדל בין הפלאפונים בתחושה ובמראה אני בעצמי חשבתי שזה אותו הדבר עד שהסתכלתי על ה נקסוס וראיתי את הכיתוב מאחורה..
גם לי יש התלבטות כזאת ואני קופץ על ה G2. אני ראיתי את שתיהם בDR PHONE רמת גן עם אתה גר בסביבה תקפוץ ותתרשם משתיהם אבל על תקנה כי ייקר!
דווקא שניהם מאוד זולים ביחס לתמורה שלהם...

ממליץ לך על הg2, מכשיר מעולה.
הסוללה, דבר שחבל לפספס אותו.

אם החשש שלך מהסוללה חד משמעית לך על הg2.
אגב, ראיתי את ה32 ג'יגה ב2150₪ כולל מע"מ וכולל שנתיים אחריות במחסני חשמל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית