עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אני אקרא על זהתקנה את הטיפול שנקרא the regimen מacne.org, תקרא על זה קצת, יש אנשים שזה עשה אצלם פלאים
כשהייתי הולך קיץ שעבר לים זה לא היה עוזרתצא לשמש ותשתזף ממש טוב, קצת פחות מלהישרף. אצלי זה בדרך כלל מעלים את הפצעים לשבועיים/שלשה.
שום פנים ואופן לא ראקוטן, מבחינתי זה המוצא האחרון כי לפי מה שהבנתי אי אפשר להתאמן אבל זה גם מדכא ופעם הייתה לי נטייה לדיכאון ואין מצב שאני חוזר לזהלקחתי ראקוטן ל-5 חודשים. ההבדל ענק.
עוד דבר שיכול לעזור זה תזונה טובה, הרבה מים, הגיינה, ואבץ
עזוב מדכא, זה כסת"ח וסתם תופעת לוואי שכנראה בודדים סובלים ממנה, מלא שאני מכיר לקחו ראקוטן כולל אותי, ואף אחד לא סבל מדיכאון,שום פנים ואופן לא ראקוטן, מבחינתי זה המוצא האחרון כי לפי מה שהבנתי אי אפשר להתאמן אבל זה גם מדכא ופעם הייתה לי נטייה לדיכאון ואין מצב שאני חוזר לזה
התזונה שלי סבבה, אבל יש הרבה חלב אם זה משנה ואולי אני יוסיף אבץ, תודה
תודהכשהייתה לי את הבעיה הזאת ניסיתי הכל מהכל.
כל סוג של תכשיר, כל תרופת סבתא ששמעתי עליה, כל המלצה שקראתי גם אם זה היה הדבר הכי שטותי.
פה ושם היו תכשירים שאולי גרמו למצב לא להחמיר יותר מדי או להחמיר לאט מאוד אבל בסופו של דבר אצלי לא היה מנוס מראקוטן.
בדיעבד, הייתי מעדיף לקחת את זה מראש לחצי שנה שלקחתי ולא לסבול שנתיים ולהוציא ים כסף על דברים שלא עוזרים.
יכול להיות שאצלך המצב שונה אבל אני יכול להעיד שזאת דרך הטיפול הכי אפקטיבית ואני התאמנתי יחד עם זה.
במינון התחלתי וסופי של 20 מ"ג ללא הרגשה של קושי באימונים, בתקופה שהייתי על 60 הרגשתי שמאוד מאוד קשה להתקדם ודי דרכתי במקום.
לדעתי, תופעת הלוואי הכי קשה היא היובש התמידי בשפתיים. מתקלפות כל היום.
תודה
אני מאוד מקווה שלא אצטרך ראקוטן
המצב בפנים משתפר וגם בגב אבל ממש לאט
וזו עוד סיבה שאני לא רוצה ראקוטן
ממש לא מתאים לי שפתיים יבשות
תודה אני אקראבדיוק היום נתקלתי במקרה במאמר הזה:
https://www.lbs.co.il/threads/17733/
עוד לא הספקתי לקרוא אותו אבל אני מניח שהוא יכול לעזור לך
אני כרגע ממש רוצה להימנע משימוש בראקוטן אבל אם לא תיהיה ברירה אז אשתמשבתור אחד שעד היום משלם על זה שלא התחלתי רואקוטן יותר מוקדם (נשארו חתחתים כאלה על חלק מהפנים), אני יכול להגיד לך בוודאות- אתה יכול לנסות משחות, לנסות שינויים תזונה, לנסות שיקוי קסמים ממכשפת שבט הזולו או לרקוד את פאקינג ריקוד האקנה, בסוף אם כל אלה לא עזרו לך רק רואקוטן יעזור.
אצלי זה היה בדיוק ככה לפני 7 שנים וניסיתי באמת כל מה שהיה אז (כנראה שהיום הטיפולים השתפרו אבל לא יודע עד כמה), והכל עזר טיפה פה וטיפה שם, רק רואקוטן העלים לגמרי את כל הפצעים.
שווה את ההורדה בעומס אימונים! שווה את הקילו וזלין על השפתיים! שווה ללכת עם כובע וחולצה ארוכה בשמש! בסוף אלה הפנים שלך וחבל שהמצב יחמיר וישאר לך מזכרת לכל החיים (או עד טיפול החלקה בלייזר שעולה סכום מכובד מאוד).
מי אומר? מאמרים?אומרים שרואקטן יותר גרוע מדיבול מבחינת התפקודי כבד
תודהמאחר ואני יודעת שאתה גר במבשרת ממליצה לך על ד"ר צפוני (מקבל בירושלים)
הוא סופר מקצועי ואין לי ספק שיפתור לך את הבעיה
ואם אין ברירה אלא רואקוטן תשמע את זה ממנו.