הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעי בגרות - מה אתם עשיתם איתם/עושים איתם

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
הבעיה הזו כבר מתחילה לעצבן אותי
יש לי על הפנים ששם המצב משתפר, מלא על הגב ששם המצב משתפר באופן איטי ומייגע ובכתפיים ששם המצב לא זז
מה אתם עשיתם/עושים עם הפצעים האלה?

תקנה את הטיפול שנקרא the regimen מacne.org, תקרא על זה קצת, יש אנשים שזה עשה אצלם פלאים

תצא לשמש ותשתזף ממש טוב, קצת פחות מלהישרף. אצלי זה בדרך כלל מעלים את הפצעים לשבועיים/שלשה.

• פותח/ת השרשור
תקנה את הטיפול שנקרא the regimen מacne.org, תקרא על זה קצת, יש אנשים שזה עשה אצלם פלאים
תודה אני אקרא על זה
תצא לשמש ותשתזף ממש טוב, קצת פחות מלהישרף. אצלי זה בדרך כלל מעלים את הפצעים לשבועיים/שלשה.
כשהייתי הולך קיץ שעבר לים זה לא היה עוזר
אבל המצב לא היה כמן עכשיו (היו אז פחות פצעים) אז אני אנסה
תודה

לקחתי ראקוטן ל-5 חודשים. ההבדל ענק.
עוד דבר שיכול לעזור זה תזונה טובה, הרבה מים, הגיינה, ואבץ

• פותח/ת השרשור
לקחתי ראקוטן ל-5 חודשים. ההבדל ענק.
עוד דבר שיכול לעזור זה תזונה טובה, הרבה מים, הגיינה, ואבץ
שום פנים ואופן לא ראקוטן, מבחינתי זה המוצא האחרון כי לפי מה שהבנתי אי אפשר להתאמן אבל זה גם מדכא ופעם הייתה לי נטייה לדיכאון ואין מצב שאני חוזר לזה
התזונה שלי סבבה, אבל יש הרבה חלב אם זה משנה ואולי אני יוסיף אבץ, תודה

שום פנים ואופן לא ראקוטן, מבחינתי זה המוצא האחרון כי לפי מה שהבנתי אי אפשר להתאמן אבל זה גם מדכא ופעם הייתה לי נטייה לדיכאון ואין מצב שאני חוזר לזה
התזונה שלי סבבה, אבל יש הרבה חלב אם זה משנה ואולי אני יוסיף אבץ, תודה
עזוב מדכא, זה כסת"ח וסתם תופעת לוואי שכנראה בודדים סובלים ממנה, מלא שאני מכיר לקחו ראקוטן כולל אותי, ואף אחד לא סבל מדיכאון,
גם במינונים גבוהים. וחלב משנה, תוריד אותו לגמרי, תתחיל לשמור על הפנים ותראה שינוי.

כשהייתה לי את הבעיה הזאת ניסיתי הכל מהכל.
כל סוג של תכשיר, כל תרופת סבתא ששמעתי עליה, כל המלצה שקראתי גם אם זה היה הדבר הכי שטותי.
פה ושם היו תכשירים שאולי גרמו למצב לא להחמיר יותר מדי או להחמיר לאט מאוד אבל בסופו של דבר אצלי לא היה מנוס מראקוטן.
בדיעבד, הייתי מעדיף לקחת את זה מראש לחצי שנה שלקחתי ולא לסבול שנתיים ולהוציא ים כסף על דברים שלא עוזרים.

יכול להיות שאצלך המצב שונה אבל אני יכול להעיד שזאת דרך הטיפול הכי אפקטיבית ואני התאמנתי יחד עם זה.
במינון התחלתי וסופי של 20 מ"ג ללא הרגשה של קושי באימונים, בתקופה שהייתי על 60 הרגשתי שמאוד מאוד קשה להתקדם ודי דרכתי במקום.

לדעתי, תופעת הלוואי הכי קשה היא היובש התמידי בשפתיים. מתקלפות כל היום.

• פותח/ת השרשור
כשהייתה לי את הבעיה הזאת ניסיתי הכל מהכל.
כל סוג של תכשיר, כל תרופת סבתא ששמעתי עליה, כל המלצה שקראתי גם אם זה היה הדבר הכי שטותי.
פה ושם היו תכשירים שאולי גרמו למצב לא להחמיר יותר מדי או להחמיר לאט מאוד אבל בסופו של דבר אצלי לא היה מנוס מראקוטן.
בדיעבד, הייתי מעדיף לקחת את זה מראש לחצי שנה שלקחתי ולא לסבול שנתיים ולהוציא ים כסף על דברים שלא עוזרים.

יכול להיות שאצלך המצב שונה אבל אני יכול להעיד שזאת דרך הטיפול הכי אפקטיבית ואני התאמנתי יחד עם זה.
במינון התחלתי וסופי של 20 מ"ג ללא הרגשה של קושי באימונים, בתקופה שהייתי על 60 הרגשתי שמאוד מאוד קשה להתקדם ודי דרכתי במקום.

לדעתי, תופעת הלוואי הכי קשה היא היובש התמידי בשפתיים. מתקלפות כל היום.
תודה
אני מאוד מקווה שלא אצטרך ראקוטן
המצב בפנים משתפר וגם בגב אבל ממש לאט
וזו עוד סיבה שאני לא רוצה ראקוטן
ממש לא מתאים לי שפתיים יבשות

תודה
אני מאוד מקווה שלא אצטרך ראקוטן
המצב בפנים משתפר וגם בגב אבל ממש לאט
וזו עוד סיבה שאני לא רוצה ראקוטן
ממש לא מתאים לי שפתיים יבשות

אם אתה רואה שיפור כלשהו עם תכשירים אז באמת אל תיקח ראקוטן.
מקווה שיעבור לך בלי התרופה הנוראית הזאת...

ראקוטן לא מןמלץ אני לקחתי תקופה מסויימת והתאמנתי והיו לי כאבי שרירים ורעידות

נסה לקחת מינוציקלין. זו אנטיביוטיקה שעוזרת מאוד במצבים לא חמורים במיוחד. תופעות לוואי לא נוראיות.
בנוסף, נסה אחד מהתכשירים אקנה מיצין, benzoyl peroxide, בנזמיצין טופיקל.
אם שילוב של מינוציקלין ואחד מהתכשירים לא גורם לשיפור משמעותי לאחר שלושה חודשים, יש צורך בקורטן\רואקוטן.

תוריד פחמימות, או לפחות פחמימות פשוטות (אינדקס גליקמי גבוה) ומוצרי חלב. אצלי זה השפיע ישירות

בתור אחד שעד היום משלם על זה שלא התחלתי רואקוטן יותר מוקדם (נשארו חתחתים כאלה על חלק מהפנים), אני יכול להגיד לך בוודאות- אתה יכול לנסות משחות, לנסות שינויים תזונה, לנסות שיקוי קסמים ממכשפת שבט הזולו או לרקוד את פאקינג ריקוד האקנה, בסוף אם כל אלה לא עזרו לך רק רואקוטן יעזור.
אצלי זה היה בדיוק ככה לפני 7 שנים וניסיתי באמת כל מה שהיה אז (כנראה שהיום הטיפולים השתפרו אבל לא יודע עד כמה), והכל עזר טיפה פה וטיפה שם, רק רואקוטן העלים לגמרי את כל הפצעים.
שווה את ההורדה בעומס אימונים! שווה את הקילו וזלין על השפתיים! שווה ללכת עם כובע וחולצה ארוכה בשמש! בסוף אלה הפנים שלך וחבל שהמצב יחמיר וישאר לך מזכרת לכל החיים (או עד טיפול החלקה בלייזר שעולה סכום מכובד מאוד).

נערך לאחרונה:
אני אישית מורח בנזק (Benzac), משחה שאפשר להשיג עם מרשם מרופא עור, אם מקפידים עם המשחה רואים תוצאות ממש טובות.

מאחר ואני יודעת שאתה גר במבשרת ממליצה לך על ד"ר צפוני (מקבל בירושלים)
הוא סופר מקצועי ואין לי ספק שיפתור לך את הבעיה
ואם אין ברירה אלא רואקוטן תשמע את זה ממנו.

• פותח/ת השרשור
בדיוק היום נתקלתי במקרה במאמר הזה:
https://www.lbs.co.il/threads/17733/
עוד לא הספקתי לקרוא אותו אבל אני מניח שהוא יכול לעזור לך
תודה אני אקרא
בתור אחד שעד היום משלם על זה שלא התחלתי רואקוטן יותר מוקדם (נשארו חתחתים כאלה על חלק מהפנים), אני יכול להגיד לך בוודאות- אתה יכול לנסות משחות, לנסות שינויים תזונה, לנסות שיקוי קסמים ממכשפת שבט הזולו או לרקוד את פאקינג ריקוד האקנה, בסוף אם כל אלה לא עזרו לך רק רואקוטן יעזור.
אצלי זה היה בדיוק ככה לפני 7 שנים וניסיתי באמת כל מה שהיה אז (כנראה שהיום הטיפולים השתפרו אבל לא יודע עד כמה), והכל עזר טיפה פה וטיפה שם, רק רואקוטן העלים לגמרי את כל הפצעים.
שווה את ההורדה בעומס אימונים! שווה את הקילו וזלין על השפתיים! שווה ללכת עם כובע וחולצה ארוכה בשמש! בסוף אלה הפנים שלך וחבל שהמצב יחמיר וישאר לך מזכרת לכל החיים (או עד טיפול החלקה בלייזר שעולה סכום מכובד מאוד).
אני כרגע ממש רוצה להימנע משימוש בראקוטן אבל אם לא תיהיה ברירה אז אשתמש
אומרים שרואקטן יותר גרוע מדיבול מבחינת התפקודי כבד
מי אומר? מאמרים?
מאחר ואני יודעת שאתה גר במבשרת ממליצה לך על ד"ר צפוני (מקבל בירושלים)
הוא סופר מקצועי ואין לי ספק שיפתור לך את הבעיה
ואם אין ברירה אלא רואקוטן תשמע את זה ממנו.
תודה
בדיוק אמרו לי שמצב הפנים שלי השתפר אז אני ממש רוצה להמנע מראקוטן כרגע

תקנה מהבית מרקחת סבון שטיפה לפנים בשם "אקניל".
הוא מייבש את הפנים ומונע שומניות שבין היתר מביאה לחצ'קונים.
מציע להשתמש בבוקר ולפני השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית