שוב, לא משנהממה שזכור לי יש בזה גם פחות חלבון ב-100 גרם.. משהו כמו 19 גרם חלבון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב, לא משנהממה שזכור לי יש בזה גם פחות חלבון ב-100 גרם.. משהו כמו 19 גרם חלבון
אתה תמיד צריך לאכול הרבה חלבון.אבל אם אני עכשיו מתאמן וגם רוצה לרדת במשקל אז אני עדיין צריך לאכול דברי עם הרבה חלבון? כי אמרו לי שחלבון זה משמין
בוקר: חביתה משלוש ביצים, 100 גרם קוטג' עם שתי פרוסות לחם. 40 גרם חלבון מלא.אני רואה הרבה אנשים שאומרים שלהגיע לכמויות כאלה זה קל. אבל איך באמת עושים את זה? כמה בערך צריך לאכול?
ב-100 גרם טונה במים (מסוננת) יש 27 גרם חלבון. בקופסת טונה במים (מסוננת) יש יותר מ-100 גרם, אגב.ממה שזכור לי יש בזה גם פחות חלבון ב-100 גרם.. משהו כמו 19 גרם חלבון
תודה אחי עזרת לי מאוד אני יעשה את זה 😃אתה תמיד צריך לאכול הרבה חלבון.
במסה, אתה צריך את החלבון כדי לבנות את השריר.
בחיטוב, אתה צריך אף יותר חלבון כדי לשמר את מסת השריר.
אין כזה דבר משהו משמין. לכל דבר יש ערך קלורי. חלבון כשלעצמו 'משמין' בדיוק כמו פחמימה.
איך משמינים? אוכלים יותר קלוריות ממה שהגוף צריך. אם הגוף שלך צריך 2,100 קלוריות ביום, ואתה תאכל 600 גרם חלבון ביום (2,400 קלוריות), אתה תשמין.
להוסיף חלבון לתפריט היומי, כל עוד אתה לא אוכל יותר קלוריות ממה שהגוף מנצל, לא יכול להשמין אותך.
בוקר: חביתה משלוש ביצים, 100 גרם קוטג' עם שתי פרוסות לחם. 40 גרם חלבון מלא.
ארוחת צהריים: 250 גרם חזה עוף ותוספת. 70 גרם חלבון מלא.
ארוחת ערב: 100 גרם גבינה צהובה 5% שומן בטוסט עם סלט ירוק. 33 גרם חלבון מלא.
ארוחה אחרי אימון: קופסת טונה במים. 30 גרם חלבון מלא.
בלי להתאמץ ובלי לחשב חלבון שאינו מהחי, הגעתי ליותר מ-170 גרם חלבון.
ב-100 גרם טונה במים (מסוננת) יש 27 גרם חלבון. בקופסת טונה במים (מסוננת) יש יותר מ-100 גרם, אגב.
אתה תמיד צריך לאכול הרבה חלבון.
ב-100 גרם טונה במים (מסוננת) יש 27 גרם חלבון. בקופסת טונה במים (מסוננת) יש יותר מ-100 גרם, אגב.
סטארקיסט.של איזה חברה? בשל ויליגר ראיתי 19
בטח אבא שלך ראה את הכתבה אתמול והתחיל לאכול סרטים חחחח
חחחחחחחחחח אבא שלי תחקר אותי שעה על הכדורים האלה
הסברתי לו את ההבדל והרגעתי אותומקווה רק שלא אמרת לו שהאבקה זה כדורים. ושהצלחת להסביר לו בעצם מהי אבקת חלבון.
חחחחחחחח כן כבר הגיעה האבקה בטעם קרם עוגיות 😃אבא נתן את ה-ok ?
הוא קיבל את זה סבבה בהתחלה הייתי צריך להסביר לו מה אני עושה ולמה אני צריך שייקר חחמעניין לשמוע מה הייתה התגובה שלו כשהוא ראה אותך שותה אותה לראשונה עם השייקר.
אתה תמיד צריך לאכול הרבה חלבון.
אין כזה דבר משהו משמין. לכל דבר יש ערך קלורי. חלבון כשלעצמו 'משמין' בדיוק כמו פחמימה.
איך משמינים? אוכלים יותר קלוריות ממה שהגוף צריך. אם הגוף שלך צריך 2,100 קלוריות ביום, ואתה תאכל 600 גרם חלבון ביום (2,400 קלוריות), אתה תשמין.
להוסיף חלבון לתפריט היומי, כל עוד אתה לא אוכל יותר קלוריות ממה שהגוף מנצל, לא יכול להשמין אותך.