הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחם מלא בחיטוב

idanhelfgot

משתמש מתחיל
35
3
נק' מוניטין:
-15
35
3
לחם מלא בחיטוב אני אוכל בתפריט 3 פרוסות.. הבנתי שזה לא טוב לחיטוב משהו עםפ האינסולין לא הבהנתי בדיוק..
בקיצור מה לאכול במקום הפרוסות אם זה בכלל לא טוב<?

יודע מה, עזוב דיבורים, אני רוצה לראות אותך מתחטב(ושאני אומר מתחטב אני מתכוון לירידה מינימלית בשריר ומקסימום שומן) עם חרא ערכים כמו שאתה רוצה ועל הדרך תוכיח לי את זה עם תמונות
א) אני במסה ולא מתכוון לחזור לחיטוב בזמן הקרוב ככה שאל תצפה לזה
ב) אף אחד לא דיבר על ערכים, דיברתי על סוג הפחמימה ועדיין אתה לא מסביר אז אני מניח שאתה פשוט לא יודע

תבין שפחמימות פשוטות לא יעילות, לגוף אין צורך בהם והוא אוגר אותם כשומן. תלמד קצת מבילדרים ותראה את התפריט שלהם ונראה מה יש לך להגיד
א) תסביר מה זה לא יעילות
ב) אני לא מתכנן ללמוד מבילדרים כלום ממליץ לך גם לא ללמוד מהם

זה מצחיק לשמוע הם צירוף המילים "פחמימות לא יעילות". מעניין כמה אנשים עוד יצטרכו לעבור סדרת חינוך אחרי שהם נופלים בפח ה"פחמימות הפשוטות הוערך הגליקימי"...

א) אני במסה ולא מתכוון לחזור לחיטוב בזמן הקרוב ככה שאל תצפה לזה
ב) אף אחד לא דיבר על ערכים, דיברתי על סוג הפחמימה ועדיין אתה לא מסביר אז אני מניח שאתה פשוט לא יודע

א) תסביר מה זה לא יעילות
ב) אני לא מתכנן ללמוד מבילדרים כלום ממליץ לך גם לא ללמוד מהם
יש לך כמה סוגי פחמימות -
יש לך פחמימה מורכבות ופחמימה פשוטה.
מורכבת = מתפרקת לאט = מספקת אנרגיה ליותר זמן
פשוטה = מתפרקת מהר = מספקת אנרגיה לטווח הקצר
בכל אופן יש לך עוד הבדלים -
פחמימה מורכבות- הפחמימה שעשירה בסיבים תזונתיים המכילים ויטמינים ומינרלים וגורמים לספיחה של מים המאפשרת שובע ממושך יותר כתוצאה מספיגה איטית יותר של הסוכר בדם לעומת הפחמימה הפשוטה. פה למשל האינסולין מופרש באיטיות יותר בשונה מהפרשה אחרי אכילת פחמימה פשוטה.
פחמימה פשוטה- פחמימה זו לרוב גורמת לעלייה מהירה של רמות הסוכר בדם(פרי כמו בננה/תפוח לא גורם) ולאחר מכן לירידה חדה וכתוצאה מכך גם לשובע קצר טווח של 20 דק’ לערך. בעקבות עליית הסוכר המהירה בזרם הדם הגוף מפריש אינסולין מהלבלב בכמות גדולה על מנת להכניס את כל הסוכר לתאים ולאזן את רמות הסוכר בדם. חלק מהאינסולין שהופרש בכמות גדולה נשאר בזרם הדם ומשמש כהורמון רעב, לכן כאשר אוכלים עוגייה או פרי ברוב המקרים יש רצון לעוד ובסופו של דבר נגרם תהליך של אגירת שומן.
אתה גם מוזמן להסתכל בתפריטים של בילדרים באחרים באוף סיזן ובחיטוב לפני תחרות ולראות אם הם צורכים פחמימות זבל.
מקווה שנפל לך האסימון, יום טוב.

זה מצחיק לשמוע הם צירוף המילים "פחמימות לא יעילות". מעניין כמה אנשים עוד יצטרכו לעבור סדרת חינוך אחרי שהם נופלים בפח ה"פחמימות הפשוטות הוערך הגליקימי"...
אז בוא תסביר מר גאון למה צריך פחמימות פשוטות במסה ובחיטוב.

מורכבת = מתפרקת לאט = מספקת אנרגיה ליותר זמן
פשוטה = מתפרקת מהר = מספקת אנרגיה לטווח הקצר
אתה יודע להוכיח את זה?
או רק לדלקם מיתוסים שאתה קורא?

אתה גם מוזמן להסתכל בתפריטים של בילדרים באחרים באוף סיזן ובחיטוב לפני תחרות ולראות אם הם צורכים פחמימות זבל.
שוב, אמרתי לך שאני לא מתכנן לקרוא שום דבר שקשור לבילדרים

אתה יודע להוכיח את זה?
או רק לדלקם מיתוסים שאתה קורא?

שוב, אמרתי לך שאני לא מתכנן לקרוא שום דבר שקשור לבילדרים
הייתי בטוח שהפורום הזה נקי מליצנים בדומה לפורום הפחות טוב אבל עכשיו אני מבין שלא. באמת ששברת פה שיאי טמטום מצטער.
יום טוב לא חוזר להגיב לך פה. נראה אותך מתחטב עם פחמימות פשוטות.

הייתי בטוח שהפורום הזה נקי מליצנים בדומה לפורום הפחות טוב אבל עכשיו אני מבין שלא. באמת ששברת פה שיאי טמטום מצטער.
יום טוב לא חוזר להגיב לך פה. נראה אותך מתחטב עם פחמימות פשוטות.
חבל שיש לך גישה כל כך רעה.
שיהיה בהצלחה

בילדים, מר גאון, צורכים כמויות אדירות של קלוריות. בילדים הם גם בין היתר מוזרקים וכל המערכות המטבוליות שלהם עובדות שונה לגמרי מהמערכות שלך, אז ללמוד מהם זו לא החלטה כל כך נכונה. מעבר לזה שבמידה ובילדרים לא צורכים פחמימה פשוטה - זה גורר ביחס ישר את זה שפחמימה פשוטה זה מחוץ לתחום?

בוא תנסה להסביר לי אתה, מר גאון, למה אסור לצרוך (לא אמרתי שצריך, אמרתי שאין עם זה בעיה) פחמימות פשוטות בחיטוב.

בילדים, מר גאון, צורכים כמויות אדירות של קלוריות. בילדים הם גם בין היתר מוזרקים וכל המערכות המטבוליות שלהם עובדות שונה לגמרי מהמערכות שלך, אז ללמוד מהם זו לא החלטה כל כך נכונה. מעבר לזה שבמידה ובילדרים לא צורכים פחמימה פשוטה - זה גורר ביחס ישר את זה שפחמימה פשוטה זה מחוץ לתחום?

בוא תנסה להסביר לי אתה, מר גאון, למה אסור לצרוך (לא אמרתי שצריך, אמרתי שאין עם זה בעיה) פחמימות פשוטות בחיטוב.
אז אתה חושב שבילדרים אוכלים כל היום קליק וקולה? גם עם חומרים חובה לשמור תזונה..

@Kartalajan - בן כמה אתה ומה רקע האימונים שלך, אם אפשר לשאול?
אז אתה חושב שבילדרים אוכלים כל היום קליק וקולה? גם עם חומרים חובה לשמור תזונה..
איפה אמרתי שהם אוכלים קליק וקולה? אתה בכלל מנסה לקרוא ולהבין את מה שרושמים לך, או שאתה פשוט דופק את הראש על המקלדת ומה שיוצא יוצא? דאמ...

אתה אומר את מה שאני אומר..
ולהגיד שאפשר להתחטב עם כל דבר טכנית אפשרי, אבל התוצאות ידברו בעד עצמן. לא מבין למה להגיד את זה אלא אם התכוונת לדוגמא כי כולנו יודעים שככה לא מתחטבים.
יום טוב.

אנחנו באמת אז מדברים על אותו דבר 😃
לגבי עניין החיטוב, מסכים איתך, לא ככה מתחטבים, מעשית אבל זה אפשרי עד א.ש מסויים שהוא עניין גנטי הגוף ישתמש במאגרי השומן אם אתה בגירעון קלורי מתאים ואוכל מספיק חלבון, מתחת לא.ש הזה כדי לרדת הדיאטות הספציפיות UD2 קארב סייקלינג וכו' באות לידי ביטוי.
לגבי אינסולין, הוא מאוד חשוב ומשפיע בענייני פעילות גופנית, מממליץ לכולם לקרוא את המאמר הבא שמסביר יפה על אינסולין: http://www.israelbody.org/אינסולין-–-ההורמון-האנבולי-החזק-ביותר

@Kartalajan - בן כמה אתה ומה רקע האימונים שלך, אם אפשר לשאול?
איפה אמרתי שהם אוכלים קליק וקולה? אתה בכלל מנסה לקרוא ולהבין את מה שרושמים לך, או שאתה פשוט דופק את הראש על המקלדת ומה שיוצא יוצא? דאמ...
אנחנו באמת אז מדברים על אותו דבר 😃
לגבי עניין החיטוב, מסכים איתך, לא ככה מתחטבים, מעשית אבל זה אפשרי עד א.ש מסויים שהוא עניין גנטי הגוף ישתמש במאגרי השומן אם אתה בגירעון קלורי מתאים ואוכל מספיק חלבון, מתחת לא.ש הזה כדי לרדת הדיאטות הספציפיות UD2 קארב סייקלינג וכו' באות לידי ביטוי.
לגבי אינסולין, הוא מאוד חשוב ומשפיע בענייני פעילות גופנית, מממליץ לכולם לקרוא את המאמר הבא שמסביר יפה על אינסולין: http://www.israelbody.org/אינסולין-–-ההורמון-האנבולי-החזק-ביותר
עזוב אני התייאשתי מלהסביר להם..טכנית זה אפשרי להתחטב ככה, אבל התוצאות ידברו בעד עצמם.

אני ו @yogevnn יודעים מה שצריך על אינסולין והשפעותיו, תהיה בטוח.
חבל שאני מהפלאפון, היה לי הרבה יותר מעניין להוכיח לך שאתה טועה מול המחשב.

יוגב, יש לך במקרה את הדיון הארוך מאוד שניהלת לא מזמן בדיוק על אותו הנושא?

מצטער האגו שלכם גדול מידי להודות בטעות שלכם. תלכו בראש בקיר ונראה לאיזה תוצאות תגיעו עם צ'יריוס בחיטוב? חחחחחחחח תותחים אתם.
שיהיה שבוע טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית