ייעוץ תוכנית אימונים חדשה

• פותח/ת השרשור Lido7x
  • פורסם בתאריך

Lido7x

משתמש מתחיל
58
2
נק' מוניטין:
2
58
2
אהלן חבר'ה,

אני בן 22, גובה 1.73, משקל 77 ק"ג, 18% שומן בערך וחילוף חומרים יחסית ממוצע-גבוהה.
התחלתי להתאמן בערך לפני שנה והצלחתי לעלות 10 ק"ג בעזרת תוכנית ה-SS, לאחר שנתקעתי בתוכנית בגלל שאני בצבא החלטתי לשנות אותה, עשיתי את תוכנית הAB 4 פעמים בשבוע שיש באתר למשך 3 3-4 חודשים אבל אין שיפור ניכר.
כרגע אני מחפש תוכנית AB/ABC למסה, ביקשתי מאחד המאמנים במכון להכין לי אחת אבל היא לא נראית לי כל כך:

A:
רגליים:
סקוואט 3X 8,10,12 (המשקל יורד והחזרות עולות)
מכרעים 3X10
סטיף דד-ליפט 3X12
חזה:
לחיצת חזה מוט 4X 7,9,11,13
לחיצת חזה משקולות שיפוע חיובי 3X 7,9,11
פרפר שיפוע שלילי 3X12
יד אחורית:
פשיטת מרפקים בפולי 3X10
לחיצה צרפתית עם מוט 3X10

גב:
מתח MAX
משיכה פולי עליון צר 3X 8,10,12
חתירה בשכיבה עם משקולות 3X 6,9,12
פולאובר בפולי 3X10
כתפיים:
לחיצת כפתיים בישיבה עם משקולות 3X8,10,12
הרחקת כתפיים 2X10
(סופר סט)
כפיפת כתף בישיבה 3X10
יד קדמית:
כפיפת מרפק בישיבה 3X10
פטישים 3X10

זו התוכנית.. אני לא יודע מה איתה אבל היא נראית לי קצת מוזרה.. מה דעתכם?
בכל מקרה, אשמח אם תציעו שינויים, תוכניות אחרות או כל דבר אחר שיעזור לי.
אם אפשר גם עזרה בכמה קלוריות לדעתכם אני צריך לאכול ביום כדי להמשיך לגדול, את התפריט אבנה לעצמי.
ניסיתי לחשב את BMR+RMR יצא לי 2600 קלוריות, מאזן חיובי של עוד 700 קלוריות יספיקו? (3300 קל')

תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
אני לא מבין כל כך בפיצולים אבל אני יודע שמומלץ בAB ככה: A- לעשות חזה כתפיים יד אחורית, וB- רגליים גב יד קדמית

• פותח/ת השרשור
מבחינת פיצול אני מעדיף כמו שרשום..חזה וכפתיים באותו אימון הורסים לי ת'כתפיים, ורגליים עם גב עושה לי כאבים בגב התחתון (סקוואט חתירה ודדליפט)

מבחינת פיצול אני מעדיף כמו שרשום..חזה וכפתיים באותו אימון הורסים לי ת'כתפיים, ורגליים עם גב עושה לי כאבים בגב התחתון (סקוואט חתירה ודדליפט)
אוקיי רק תדע שעם הפיצול שאני אמרתי הוא יותר אפקטיבי למנוחת השרירים כי הכתף עובדת חזק מאד בכל תרגילי החזה במיוחד בבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית