הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

External Hard Drive - המלצות?

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
WD מומלץ בחום - קניתי לפני מספר שנים הארדיסק חיצוני בנפח 120 ג'יגה ונתתי לחבר שהרס אותו (יציאת ה-USB במחשב שלו היתה מחוברת לFW בלוח אם).

שלחתי אותו ליבואן כאן בארץ ושלחו לי אחד חדש של 160 ג'יגה בלי תוספת מחיר (אפילו לא שילמתי על המשלוח), הוא עדיין חי - אני חושב שעברו שבע שנים מאז שקיבלתי אותו.

מחיר ב-KSP:
500 ג'יגה - 239 ש"ח
750 ג'יגה - 290 ש"ח
1 טרה - 325 ש"ח
2 טרה - 550 ש"ח

לפי דעתי הפרש המחיר לא מצדיק קניה בחו"ל.

WD מומלץ בחום - קניתי לפני מספר שנים הארדיסק חיצוני בנפח 120 ג'יגה ונתתי לחבר שהרס אותו (יציאת ה-USB במחשב שלו היתה מחוברת לFW בלוח אם).

שלחתי אותו ליבואן כאן בארץ ושלחו לי אחד חדש של 160 ג'יגה בלי תוספת מחיר (אפילו לא שילמתי על המשלוח), הוא עדיין חי - אני חושב שעברו שבע שנים מאז שקיבלתי אותו.

מחיר ב-KSP:
500 ג'יגה - 239 ש"ח
750 ג'יגה - 290 ש"ח
1 טרה - 325 ש"ח
2 טרה - 550 ש"ח

לפי דעתי הפרש המחיר לא מצדיק קניה בחו"ל.

גם אני שמעתי על הWD הרבה דברים טובים, כי היה לי אחד של סמסונג והלך אחרי כמה חודשים. ועכשיו אני גם מחפש דיסק קשיח חיצוני.

הWD טובים אבל יש עליהם גם דיי הרבה ביקורות רעות, יש לseagate כוננים מאוד טובים, מה התקציב+כמות זיכרון?
הייתי ממליץ ללכת על אחד מהכוננים של סיגייט, אבל כמובן שזה תלוי בתקציב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית