הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך/מפעיל חדר כושר צבאי

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
ישלי נתונים סבבה(למרות שמאמין שזה לא חשוב לתפקיד הזה) ופרופיל 64, במידה וזה בעייתי אני יכול לנסות לעלות.

היה לי קצת שינוים בגיוס אבל בעקרון אני קרוב לגיוס ואני עדיין לא משובץ.

אני ממש ממש ממש נעול על התפקיד הזה, ואני לא מדבר על מד"ס בכלליות, אלא ספציפית על מדריך חדר כושר.

ניסיתי להתקשר למיטב הם לא עוזרים בשיט ולמיילים לא עונים...הדבר היחידי כרגע שעולה לי זה קשרים, ואין לי אותם.

אני מתחנן אם מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• פותח/ת השרשור
בשביל מדס צריך פרופיל 82 בול.
שלחת בקשות או משו?
אני לא חושב שאתה צודק, ובכל מקרה לגבי מפעיל חדר כושר (לא בידיוק מד"ס) זה בטוח לא נכון.

ובקשות אין אם מי לדבר בכלל, אני שולח מיילים לא עונים, ובטלפון גם כשאני מתעקש הן טוענות ש"אין להן אפשרות לעזור"

אני לא חושב שאתה צודק, ובכל מקרה לגבי מפעיל חדר כושר (לא בידיוק מד"ס) זה בטוח לא נכון.

ובקשות אין אם מי לדבר בכלל, אני שולח מיילים לא עונים, ובטלפון גם כשאני מתעקש הן טוענות ש"אין להן אפשרות לעזור"

אני צודק, כי היו לי קשרים ובדקו בשבילי למה לא לוקחים אותי למדס.
ומתפעל חדכ זה מדס.

איזה בקשות שלחת?

• פותח/ת השרשור
אני צודק, כי היו לי קשרים ובדקו בשבילי למה לא לוקחים אותי למדס.
ומתפעל חדכ זה מדס.

איזה בקשות שלחת?
אתה בטוח שזה תקף גם לגבי מפעיל חדכ ? הרי בסופו של דבר שולחים לפעמים להפעיל בחדר כושר כאלו שלא יכולים לתפקד בקרבי...אז הגיוני ש64 יתפוס..במקרה הכי גרוע אני יעלה פרופיל.

שלחתי להם מיילים שאני לא נפגשתי עם קצין מיון שאני בקרוב מתגייס ולא משובץ שיש תפקיד ספיציפי שמעניין אותי וכו כו

אתה בטוח שזה תקף גם לגבי מפעיל חדכ ? הרי בסופו של דבר שולחים לפעמים להפעיל בחדר כושר כאלו שלא יכולים לתפקד בקרבי...אז הגיוני ש64 יתפוס..במקרה הכי גרוע אני יעלה פרופיל.

שלחתי להם מיילים שאני לא נפגשתי עם קצין מיון שאני בקרוב מתגייס ולא משובץ שיש תפקיד ספיציפי שמעניין אותי וכו כו

עד כמה שאני יודע זה ככה..
תשלח פקסים שאומרים עד כמה התפקיד הזה מתאים לך ואיך אתה תממש את הפוטנציאל שלך בו וזה יהיה השירות הכי משמעותי שלך ועוד הרבה חרטא... ותשלח הרבבבבה פקסים.
כל יומיים שלוש תשלח פקס.
לי זה לא עזר כי יש לי פרופיל 97 ואני משובץ לקרבי, אבל כעקרון זה ככה.
שתדע, במיטב פשוט מסמנים אנשים ששולחים הרבה ומתקשרים הרבה, מסמנים לטובה.
תראה להם כמה אתה רוצה.
מתי התאריך גיוס שלך?

עד כמה שאני יודע זה ככה..
תשלח פקסים שאומרים עד כמה התפקיד הזה מתאים לך ואיך אתה תממש את הפוטנציאל שלך בו וזה יהיה השירות הכי משמעותי שלך ועוד הרבה חרטא... ותשלח הרבבבבה פקסים.
כל יומיים שלוש תשלח פקס.
לי זה לא עזר כי יש לי פרופיל 97 ואני משובץ לקרבי, אבל כעקרון זה ככה.
שתדע, במיטב פשוט מסמנים אנשים ששולחים הרבה ומתקשרים הרבה, מסמנים לטובה.
תראה להם כמה אתה רוצה.
מתי התאריך גיוס שלך?
רק כדי לתקן אותך - זה לא 82 "בול", זה 82 ומעלה. גם 97...

רק כדי לתקן אותך - זה לא 82 "בול", זה 82 ומעלה. גם 97...

אמרתי בול כי אני יודע מה אני אומר.
זה 82.
יש לי פרופיל 97 וכבר חודשים אני מנסה להתקבל. בזכות קשרים במיטב, גיליתי שלא מקבלים אותי בגלל הפרופיל צריך 82.
כנראה שיקבלו אם אני לא יוותר, אבל כעקרון זה המצב. לא רוצים לוותר על פרופיל 97 שיכול להיות בקרבי.

זה 82.
יש לי פרופיל 97 וכבר חודשים אני מנסה להתקבל. בזכות קשרים במיטב, גיליתי שלא מקבלים אותי בגלל הפרופיל צריך 82.
כנראה שיקבלו אם אני לא יוותר, אבל כעקרון זה המצב. לא רוצים לוותר על פרופיל 97 שיכול להיות בקרבי.
אז בתור פרופיל 97 שהיה מדא"ג (או מד"ס) ובלי קשרים מיוחדים - אתה טועה.

• פותח/ת השרשור
זה 82.

אתה בטוח שאתה מדבר על מפעיל חדר כושר ? אני לא מדבר על מדסים שמעבירים פעילויות של ריצות וכאלה

אז בתור פרופיל 97 שהיה מדא"ג (או מד"ס) ובלי קשרים מיוחדים - אתה טועה.

שאלה כזאת - לפני כמה זמן סיימת שירות?

וכה זה מדס.
המדסים מתפצלים לכמה דברים - ביניהם גם מדריכי קרב מגע ושחיה, ולנשים גם צניחה

• פותח/ת השרשור
וכה זה מדס.
המדסים מתפצלים לכמה דברים - ביניהם גם מדריכי קרב מגע ושחיה, ולנשים גם צניחה

נכון, לכן הדרישה לפרופיל משתנה בהתאם לתפקיד....למפעיל חדר כושר הדרישה לא צריכה להיות פרופיל גבוהה

מדס או מדא"ג כמו שנהוג לקרוא לו, הוא תפקיד לבעל פרופיל קרבי כלומר 82-97. בד"כ ניתן לספורטאים בעלי תקן ספורטאי פעיל, בנים יחידים, בעלי קשרים למיניהם, ואנשים בעלי מזל או תושייה.
מדריך חדר כושר(לא מפעיל) הוא תפקיד לבעלי פרופיל 64 ומעלה( יש לציין שנדרש להביא אשרה רפואית שאומר שאין מניעה לבצע כל פעילות ספורטיבית) אני יודע מניסיון. כלומר זה כנראה תקף גם למדריך אימון גופני יעני מדא"ג. מה שאומר שגם חבר'ה בעלי פרופיל עורפי יכולים להגיע לתפקידים האלו אם אין להם בעיות גופניות שמגבילות אותן.
סתם רוצה לציין שבקורס שלי היו 2 מתנדבים בעלי פרופיל 21
למדריך חדר כושר קשה להתמיין מיום הגיוס, אני מכיר בחור אחד כזה בעל תקן ספורטאי פעיל.

אתה צריך לשאוף להגיע ליחידה טובה בתור חייל כללי ולבקש לצאת לקורס ולשמש בתור מדריך חדר כושר כתפקיד עיקרי או נוסף(כלומר מדריך בנוסף לעוד תפקיד שיתנו לך).

• פותח/ת השרשור
מדס או מדא"ג כמו שנהוג לקרוא לו, הוא תפקיד לבעל פרופיל קרבי כלומר 82-97. בד"כ ניתן לספורטאים בעלי תקן ספורטאי פעיל, בנים יחידים, בעלי קשרים למיניהם, ואנשים בעלי מזל או תושייה.
מדריך חדר כושר(לא מפעיל) הוא תפקיד לבעלי פרופיל 64 ומעלה( יש לציין שנדרש להביא אשרה רפואית שאומר שאין מניעה לבצע כל פעילות ספורטיבית) אני יודע מניסיון. כלומר זה כנראה תקף גם למדריך אימון גופני יעני מדא"ג. מה שאומר שגם חבר'ה בעלי פרופיל עורפי יכולים להגיע לתפקידים האלו אם אין להם בעיות גופניות שמגבילות אותן.
סתם רוצה לציין שבקורס שלי היו 2 מתנדבים בעלי פרופיל 21
למדריך חדר כושר קשה להתמיין מיום הגיוס, אני מכיר בחור אחד כזה בעל תקן ספורטאי פעיל.

אתה צריך לשאוף להגיע ליחידה טובה בתור חייל כללי ולבקש לצאת לקורס ולשמש בתור מדריך חדר כושר כתפקיד עיקרי או נוסף(כלומר מדריך בנוסף לעוד תפקיד שיתנו לך).

איך ? ראיתי כלכך הרבה שרשמו שהם מתגייסים לזה...ולא בתור תפקיד שני

קורס מדא"ג לא קורס מדריכי חדר כושר.
אם יש כאלה זה או ספורטאים או מקושרים או בעלי מזל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית