הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליי ריצה

עמרי גיגי

משתמש מתחיל
73
1
נק' מוניטין:
1
73
1
שלום לכולם 😃
איזה נעליים מומלצות לקיצה על כביש/מדרכה ?
ושל איזה חברה ?
מישהוא שמבין יכול לייעץ לי ?
תודה רבה ! 😃 😃

שלום לכולם 😃
ושל איזה חברה ?
תודה רבה ! 😃 😃

אהלן,

אני מנסיון הייתי ממליץ על אסיקס ג׳ל נימבוס, אני כרגע החלפתי את ה-15 בדגם החדש שיצא ה-16.

צילמתי לך הרגע את הנעל שלי להמחשה.

image.jpg

שלום לכולם 😃
ושל איזה חברה ?
תודה רבה ! 😃 😃
אין חברה או דגם מומלץ, כל נעל שנוחה לך של חברה מוכרת ודגם שמוגדר כדגם לריצה תתאים.
2 הערות,
1. תבדוק שהדגם קיים באתר של החברה
2. אם אפשר תרוץ עם הנעליים בחנות על הליכון או בחוץ

בעיני נעל ריצה היא דבר אינדיוידואלי ומשתנה מאדם לאדם , ממליץ לך למדוד נעלים של החברות השונות - אסיקס, סקוני , ברוקס , מיזונו.
בנוסף יש דגמים שונים שמספקים תמיכה לרגל - במקרה של קריסה פנימית.

אני אישית משתמש באסיקס כ-4 שנים ומאוד מרוצה (החלפתי הרבה זוגות נעליים מאז) , התחלתי בקיאנו שלהם(עם תמיכה) , וכרגע משתמש בג'ל נימבוס ומאוד מרוצה ממנה (נעל רביעית מהדגם הזה)

אהלן,

אני מנסיון הייתי ממליץ על אסיקס ג׳ל נימבוס, אני כרגע החלפתי את ה-15 בדגם החדש שיצא ה-16.

צילמתי לך הרגע את הנעל שלי להמחשה.

צפה בקובץ המצורף 17640

תתחדש!
בדיוק הסופש התפשרתי וקניתי ג'ל נימבוס 15 שוב... הנעל שלי היתה שחוקה לגמרי וכבר לא יכולתי לסחוב איתה,בנוסף לא מצאתי אף מקום עם הנימבוס 16..

מה ההתרשמות שלך מהנעל לעומת ה-15?

בעיני נעל ריצה היא דבר אינדיוידואלי ומשתנה מאדם לאדם , ממליץ לך למדוד נעלים של החברות השונות - אסיקס, סקוני , ברוקס , מיזונו.
בנוסף יש דגמים שונים שמספקים תמיכה לרגל - במקרה של קריסה פנימית.

אני אישית משתמש באסיקס כ-4 שנים ומאוד מרוצה (החלפתי הרבה זוגות נעליים מאז) , התחלתי בקיאנו שלהם(עם תמיכה) , וכרגע משתמש בג'ל נימבוס ומאוד מרוצה ממנה (נעל רביעית מהדגם הזה)

תתחדש!
בדיוק הסופש התפשרתי וקניתי ג'ל נימבוס 15 שוב... הנעל שלי היתה שחוקה לגמרי וכבר לא יכולתי לסחוב איתה,בנוסף לא מצאתי אף מקום עם הנימבוס 16..

מה ההתרשמות שלך מהנעל לעומת ה-15?

עשו אותי קלה יותר בכ-300 גרם ולטעמי גם יותר נוחה מה-15. הכל אופן ה-15 נהדרת.

ולמפתחי גוף אסור לרוץ.

לנושא:
חפש חנות שבה מתאימים את סוג ודגם הנעל לכף הרגל שלך. בדרך כלל ימליצו על דגמים שונים של אסיקס או סקוני.
אמרתי שאסור? פשוט מיותר זה הכול .. רציתי לדעת אם באמת יש סיבה חוץ מאולי העובדה שהוא אוהב לרוץ כי למטרות בילדינג לא רואה איך זה תורם ..

מצטרף להמלצה על Gel Nimbus של אסיקס. לא מכיר את סדרה 16 החדשה, אבל סדרה 15 מעולה!
מומלץ מאוד לבדוק לפני מספר דגמים. מה שמתאים למישהו אחד לא מחייב שיתאים למישהו אחר בנעלי ספורט.

היי עמרי,

אני גם יכולה להמליץ לך על אסיקס. מותג מצוין עם דגמים סופר נוחים. דגם הדגל שלהם זה נימבוס וקיאנו - והם מעולים מעולים לריצות ארוכות !!
ממליצה בחום!

שאלוהים יעזור אני לא רץ חס וחלילה, זוהי הנעל היחידה שמחזיקה את המשקל שלי מבלי שיכאבו לי הכפות רגליים לאחר עמידה ממושכת.

אייל מעדיף להשפיל את התאומים(ויש לו חתיכת תאומים...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית