עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכולם 😃
איזה נעליים מומלצות לקיצה על כביש/מדרכה ?
ושל איזה חברה ?
מישהוא שמבין יכול לייעץ לי ?
תודה רבה ! 😃 😃
אין חברה או דגם מומלץ, כל נעל שנוחה לך של חברה מוכרת ודגם שמוגדר כדגם לריצה תתאים.שלום לכולם 😃
ושל איזה חברה ?
תודה רבה ! 😃 😃
אהלן,
אני מנסיון הייתי ממליץ על אסיקס ג׳ל נימבוס, אני כרגע החלפתי את ה-15 בדגם החדש שיצא ה-16.
צילמתי לך הרגע את הנעל שלי להמחשה.
צפה בקובץ המצורף 17640
בעיני נעל ריצה היא דבר אינדיוידואלי ומשתנה מאדם לאדם , ממליץ לך למדוד נעלים של החברות השונות - אסיקס, סקוני , ברוקס , מיזונו.
בנוסף יש דגמים שונים שמספקים תמיכה לרגל - במקרה של קריסה פנימית.
אני אישית משתמש באסיקס כ-4 שנים ומאוד מרוצה (החלפתי הרבה זוגות נעליים מאז) , התחלתי בקיאנו שלהם(עם תמיכה) , וכרגע משתמש בג'ל נימבוס ומאוד מרוצה ממנה (נעל רביעית מהדגם הזה)
תתחדש!
בדיוק הסופש התפשרתי וקניתי ג'ל נימבוס 15 שוב... הנעל שלי היתה שחוקה לגמרי וכבר לא יכולתי לסחוב איתה,בנוסף לא מצאתי אף מקום עם הנימבוס 16..
מה ההתרשמות שלך מהנעל לעומת ה-15?
למה אתה רץ? אתה בילדראהלן,
אני מנסיון הייתי ממליץ על אסיקס ג׳ל נימבוס, אני כרגע החלפתי את ה-15 בדגם החדש שיצא ה-16.
צפה בקובץ המצורף 17640
ולמפתחי גוף אסור לרוץ.למה אתה רץ? אתה בילדר
אמרתי שאסור? פשוט מיותר זה הכול .. רציתי לדעת אם באמת יש סיבה חוץ מאולי העובדה שהוא אוהב לרוץ כי למטרות בילדינג לא רואה איך זה תורם ..ולמפתחי גוף אסור לרוץ.
לנושא:
חפש חנות שבה מתאימים את סוג ודגם הנעל לכף הרגל שלך. בדרך כלל ימליצו על דגמים שונים של אסיקס או סקוני.
משפיל ת'תאומים!אהלן,
צפה בקובץ המצורף 17640
רץ למקרר וחוזר חלילהלמה אתה רץ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על התגובות שלךמשפיל ת'תאומים!
רץ למקרר וחוזר חלילה
אהבתי שאהבתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על התגובות שלך
שלום לכולם 😃
ושל איזה חברה ?
תודה רבה ! 😃 😃