הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון !

• פותח/ת השרשור BigBack
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

BigBack

מושעה
290
79
נק' מוניטין:
156
290
79
אתמול התחלתי סייקל ראשון , הסייקל עצמו הוא בעצם טסט ,לאחר מכן הזרקה אני לא בטוח איזה מינון אני צריך אתמול למשל הזרקתי 1CC , ותגידו איפה כדאי להזריק בכתף או בתחת אתמול הזרקתי בכתף יש לי עכשיו סימן כחול..
נראלי שאסטרגן שלי עלה בקטנה אבל זה לא מזיז לי מצידי להפליץ אותו בפוק גדול..
תודה לעוזרים!
נ.ב מזרק כמעט שחכתי!🤦‍♂️

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתם יודעים שהיית כתבה על הנערים שלוקחים סטרואידים היום במגזין בערוץ 2...

אתם יודעים שהיית כתבה על הנערים שלוקחים סטרואידים היום במגזין בערוץ 2...
נו ומה אתה רוצה להגיד בזה ? אני יגיד לך מה שילדים סתומים , ומי שמכר להם עוד יותר . חוץ מיזה אפדרין וקלן הם לא בגדר סטרואידים , ויש שם ילד קטן ודפוק שלא מבין כלום חושב שהוא גאון מתלהב שהוא לוקח טסט פרופ שהוא בכלל לא יודע מה זה , הוא טען שזה שורף שומן , כמה טיפשות

נערך לאחרונה:
רק בגלל מטומטמים כמו הילד הזה שבגיל 15 לוקח חומרים ומראה אותם לכתב חדשות והדילר המטומטם שמכר לו עוד יקרו פה אסונות כמו אותה בחורה שהתאשפזה! אנשים חסרי אחריות כמה נבלה צריך להיות בשביל למכור לילד כזה חומרים בידיעה ברורה שאתה הורס לו תחיים ותבריאות בשביל כמה שקלים

For the record :
הילד המצולם שיקר לגבי כל מה שהוא אמר, הוא עשה את זה רק כדי להיות בכתבה בעקבות מקרה ילדותי של חבר שלו שהמליץ לו לשקר לגבי שימוש כדי להיכנס לכתבה. אותו ילד נקי לחלוטין ולא התכוון למה שהוא אמר .

מה זה משנה אם הוא שיקר או לא??? מה הוא מחפש דקות תהילה ומעורר את כל המדינה+המתים שיש ילדים בגיל 15 שלוקחים סטרואידים....הוא חתיכת ילד מפגר שאני באופן אישי הייתי מחליף לו תכדורים ותויאלים לאסטרוגן שיהפוך לכוסית ויסתום תפה הגדול שלו

ילד זבל , אני מכיר את אותו אחד שצולם בכתבה הדילר בבית ולא האמנתי שהוא ניסה למכור לו אפדרין , זה פשוט זוועה למכור לילד אפדרין או חומרים בשביל כמה שקלים

אנשים כאלה רק מסבכים את עצמם ואת כל הציבור,אני באופן אישי אם מעשהו ימכור לילד שלי כדור אפדרין אני יהיה הראשון שהוא ירצה שיאסרו את אותו דילר...ככה זה בישראל אנשים רעבים לכסף גם אם זה יעלה בסיכון של אחרים

הפלצתי מרוב צחוק.

אני שולל ממך את הזכות לפתוח אשכול בימים הקרובים. בפעם הבאה אתה תראה את הפורום מערוץ 10.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית