הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון ללא הזרקה

hungryfuck

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
-11
84
0
הי, אני בן 29, מעוניין לקבל מידע לגבי סייקל ראשון ללא אפשרות להזריק.

מה מומלץ ולמשך כמה זמן?
ומה הPCT לאחר מכן ולמשך כמה זמן.

המטרה היא מסה ומשהו שיגרום להכניס כמה שיותר אוכל במהלך המסה

עם כבר ואתה מזריק, עדיף לך דרך מזרק למה זה יכול להרוס לך את הכבד..!

אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להגיב לנושאים שאין לך הבנה בהם אני מאוד אעריך זאת.

לעניינינו, ישנה אפשרות לבצע סייקל ללא הזרקה חיצונית וע״י לקיחת כדור. לרוב יבוצע סייקל אנבר סולו ויסתיים ב-PCT כמצוין בפרוטוקול.

בגלל שהאיכות של האנבר באנדר גראונד ירודה ובכלל בארץ לא הייתי מנסה לחשוב על הכיוון. לרוב תמצא חומרים פעילים כגון דיבול במינון נמוך ולא אנבר.

לכן, אם אינך בשל מספיק מבחינת ידע וזמן לבצע סייקל שכולל טסטוסטרון ממקור חיצוני הייתי ממליץ לך להשאיר (לבינתיים) את העיניין הזה בצד.

אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להגיב לנושאים שאין לך הבנה בהם אני מאוד אעריך זאת.

לעניינינו, ישנה אפשרות לבצע סייקל ללא הזרקה חיצונית וע״י לקיחת כדור. לרוב יבוצע סייקל אנבר סולו ויסתיים ב-PCT כמצוין בפרוטוקול.

בגלל שהאיכות של האנבר באנדר גראונד ירודה ובכלל בארץ לא הייתי מנסה לחשוב על הכיוון. לרוב תמצא חומרים פעילים כגון דיבול במינון נמוך ולא אנבר.

לכן, אם אינך בשל מספיק מבחינת ידע וזמן לבצע סייקל שכולל טסטוסטרון ממקור חיצוני הייתי ממליץ לך להשאיר (לבינתיים) את העיניין הזה בצד.
אפיסטן יכול להיות אפשרות לא רעה לא ככה ?

איל, מה לגבי אנבר רפואי ? כגון מדיטק... במידה ומשיגים רפואי, האם זאת אפשרות ראויה? מה עדיף לסייקל ראשון אוראלי מבחינת אפקט התוצאה אנבר או אפיסטן?

איל, מה לגבי אנבר רפואי ? כגון מדיטק... במידה ומשיגים רפואי, האם זאת אפשרות ראויה? מה עדיף לסייקל ראשון אוראלי מבחינת אפקט התוצאה אנבר או אפיסטן?

אנבר הוא מאוד עדין, מתאים מאוד בשילוב עם טסטוסטרון ממקור חיצון או לנשים.

בגדול מדיטק, הקלן טוב. האנבר לא.

והאם משהו "עדין" יכול לעזור לעליה של כ 4-6 קילו נקי )כמובן בשילוב אימונים ותזונה....

תלוי בך, או בכל מתאמן אחר. אם זהו מתאמן מתחיל שמקפיד על שינה רציפה, אימונים עצימים עם מנוחות קבועות שזה מאוד חשוב ובנוסף תזונה נכונה בהתאם לנתונים שלו בהחלט ניתן לעלות כ3-4 ק״ג של שריר.

עם אנבר לא תעלה יותר מ2 קילו גג קילו וחצי , אנבר זה חומר מאוד עדין שמיועד לחיטוב ולנשים , למסה לא שווה לקחת

https://www.lbs.co.il/threads/53191/

בעמוד הראשון ישנה סקירה על אפיסטן, תתרשם ותראה אם זה מתאים לך . בהמשך העמודים תוכל להבין מה ה pct הדרוש ( בעיקרון זה רק כלומיד מאחר ואפיסטן חוסם אסטרוגן לכן אין סיכון לג'ינו בכלל , יחד עם הסייקל צריך לקחת מנקה כבד liv 52/tudca )
אישית עומד להתחיל סייקל אפיסטן של 6 שבועות 40 מג ביום . על פי פוסטים בפורומים שונים ( בעיקר ארהב ) נראתה עלייה נקייה ביותר של 4-5 קילו ב 30 יום, מקווה ש ניתן להשיג 6 קילו ב 6 שבועות , כמובן עם תזונה מדוקדקת , אימונים אינטנסיביים והשקעה נכונה .

מה הקשר בין מדיטק לרפואי?
כי זה לא.

• פותח/ת השרשור
אני אלך על האפיסטן שהוא חוקי אז גם קל למצוא איפה להזמין, רק כמה שאלות לפני:
1. מה התופעות לוואי? הצטמקות אשכים? חשק מיני?
2. של איזה חברה האפיסטן שהכי מומלץ(אם אפשר אז עדיף תמונה)
3. של איזה חברה הPCT והמנקה כבד(אם אפשר אז עדיף תמונות)
4. כמה זמן להריץ את הסייקל וכמה המנקה כבד והPCT

תודה

אני אלך על האפיסטן שהוא חוקי אז גם קל למצוא איפה להזמין, רק כמה שאלות לפני:
1. מה התופעות לוואי? הצטמקות אשכים? חשק מיני?
2. של איזה חברה האפיסטן שהכי מומלץ(אם אפשר אז עדיף תמונה)
3. של איזה חברה הPCT והמנקה כבד(אם אפשר אז עדיף תמונות)
4. כמה זמן להריץ את הסייקל וכמה המנקה כבד והPCT

תודה
2.RPN HAVOC הכי זול והכי טוב
3.pct זה כלומיד תשיג מדילרים בארץ ומנקה כבד LIV52 וTUDACA
4.
Week 1-6:
Epistane 40mg/ed (הפרשי זמן שווים)
Liv 52: 2xtablets/ed
Tudca 1g/ed

Week7-9:
Clomid 50mg/ed

• פותח/ת השרשור
2.RPN HAVOC הכי זול והכי טוב
3.pct זה כלומיד תשיג מדילרים בארץ ומנקה כבד LIV52 וTUDACA
4.
Week 1-6:
Epistane 40mg/ed (הפרשי זמן שווים)
Liv 52: 2xtablets/ed
Tudca 1g/ed

Week7-9:
Clomid 50mg/ed

בטוח להזמין את כל זה בEBAY? דרך אגב מה עם GHRP? שמעתי שהוא מעלה תיאבון ברמות, בדיוק מה שאני צריך
איך לוקחים אותו? PCT גם?

בטוח להזמין את כל זה בEBAY? דרך אגב מה עם GHRP? שמעתי שהוא מעלה תיאבון ברמות, בדיוק מה שאני צריך
איך לוקחים אותו? PCT גם?
אני לא יגיד לך מאיפה להזמין כי אסור תזמין מאיפה שאתה חושב לנכון לגבי השאלה השניה לא יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית